Обяснение за светлинните индикатори по таблото.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Обяснение за светлинните индикатори по таблото.
Добра вечер, колеги.
Днес бех на сервиз да ми оправят индикаторите по таблото, че работеха около 20% от тех. Естествено след това като си запалих колата стана дискотека
, чак кеф ми стана, че имам толко джаджи по таблото.
Нерадостното е, че незнам за какво служат някой от тех. За да не давам обяснения с триъгълници качени на квадрати, направени от кръгчета, моля ако някой разполага със схема/обяснение на всички индикатори да я постне, за да се образовам
.
Notice: Някой неща не намирам тук http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight= .
Notice2: БМВ/318i/95г/Cabrio.
Благодаря ви и приятен weekend.
Днес бех на сервиз да ми оправят индикаторите по таблото, че работеха около 20% от тех. Естествено след това като си запалих колата стана дискотека

Нерадостното е, че незнам за какво служат някой от тех. За да не давам обяснения с триъгълници качени на квадрати, направени от кръгчета, моля ако някой разполага със схема/обяснение на всички индикатори да я постне, за да се образовам

Notice: Някой неща не намирам тук http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight= .
Notice2: БМВ/318i/95г/Cabrio.
Благодаря ви и приятен weekend.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
Свали си упътването на БМВ е36, там ги пише доста важни неща, които трябва да знаеш. Има ги и светлините по таблото:
ЦЪК
(давам външен линк понеже този от темата с ръководствата не работи нещо)
Ето ти картинка и на тази лампичка която я има само при кабрио (и то не при всички, но ако евентуално я имаш, да не се чудиш за какво иде реч):

ЦЪК
(давам външен линк понеже този от темата с ръководствата не работи нещо)
Ето ти картинка и на тази лампичка която я има само при кабрио (и то не при всички, но ако евентуално я имаш, да не се чудиш за какво иде реч):
2 мнения
• Страница 1 от 1