Може ли да се сменят само ШАРНИРИТЕ ???
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
BmwE46 написа:Като нямате възможност да си подържате колите в момента купуваите носачи от Е36 стават
Стават но не от всички е36-ци, има разлика м/и is, dizel....., compact
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
От Е36 носача става на Е41
На Е46 не става
Не разводнявайте темата излишно - или купувате нови носачи , или рециклирате старите. Всеки сам решава. Има една доста полезна тема и за рециклирането , а за новите ясно от каде
ПП: старнно но темата за рециклирането не я откривам, а съм я намирал няколко пъти

На Е46 не става

Не разводнявайте темата излишно - или купувате нови носачи , или рециклирате старите. Всеки сам решава. Има една доста полезна тема и за рециклирането , а за новите ясно от каде

ПП: старнно но темата за рециклирането не я откривам, а съм я намирал няколко пъти

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

Много разбирачи много чудо не бях виждал до сега на едно място и все остакяри
.Нека и аз да се изкажа Рециклираният носач по точно шарнирен болт по нищо не отстапва на новия само по това че леко е по мрасен и зацапан
.Да дам пример рециклирах носачи на мерцедес спринтер има няма година и половина неса мраднали и то по бг пътищата сега ще си рециклирам и на бимата а тези от нас газарчетата които ги боцкат парите по джоба нека ходат у дару или някаде другаде да си купят.Та моя савет е иматели възможност да си ги рециклирате рециклираите ги по сполучливиса от тези в магазина .

- maxy
- Потребител
-
- Кара: 318i, 98г, 1,9
да ви кажа актуални цени 2бр. носачи SWAG 500лв. вчера съм ги купил. Аз лично си возя детето в колата и не смея да рискувам и да рециклирам. Живота е по ценен от парите. успех на всички.
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
ти ли ще си ги сменяш носачите или ще ги караш на сервиз? ще сменяш ли и тампоните освен тях?
за рециклацията НЯМА риск как да ти се разпадне носача. шарнира се монитра отдолу нагоре и просто няма как да излезе! рискът да се скъса шарнира на рециклиран носач е равен на риска да се скъса нормален носач.....
за рециклацията НЯМА риск как да ти се разпадне носача. шарнира се монитра отдолу нагоре и просто няма как да излезе! рискът да се скъса шарнира на рециклиран носач е равен на риска да се скъса нормален носач.....
- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
alexsch написа:ти ли ще си ги сменяш носачите или ще ги караш на сервиз? ще сменяш ли и тампоните освен тях?
EЙЙЙЙЙЙЙ ИМАЛО ЕДИН НОРМАЛЕН ТУКА! БРАВО КОЛЕГА, ДАЖЕ БИХ ДОБАВИЛ, ЧЕ ПО-ГОЛЯМ ШАНС ИМА ДА СЕ СКЪСА НОВ НОСАЧ КУЧА МАРКА, ОТКОЛКОТО РЕЦИКЛИРАН С ОРИГИНАЛЕН ШАРНИР ОТ Е36.
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
трябвами един дясен разбит носач ако има някои,да пише дасе разберем нещо давам 30лв. вместо даги хвърляте
Последна промяна gido на 04 Апр 2009, 9:22, променена общо 1 път
в пазарджик има един баи Данчо на около 80 год. тои ги прави меко казано перфектни като започнеш от големи камиони чак до леки автомобили и казва че гаранция дава 50 % от вазраста му
30 лева взима на шарнирен болт вчера направи моите на бимата и на фиата неможеш да ги мраднеш дори с траба мърдахме големия носач за да го вкараме . СВАЛЯИТЕ И ПРАШТАИТЕ ПО ЕКОНТ ЩЕ СЪДЕИСТВАМ 

- vladi_bmwE41
- кандидат ентусиаст
-
и аз съм с рециклирани и карат по две години купувал сам си и нови,немогат да искарат толкова време във Видин вземат по 20лв на шарнир
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
колеги в София до Окръжна болница гледах, че имаше едно цехче където пишеше, че рециклират аз преди 3 години бях ходил да питам за рециклирането на рейката на е36цата ми, някой ако е ходил там да сподели отзиви иначе относно темата за рециклиране на носачите и аз не я открих , но си спомням, че имаше споменато място на Симеоновско шосе някъде около зоологическата или малко по нагоре където правели подобни интервенции нека някой , ако ходи да сподели впечетления и кординати, и който реши да си рециклира носачите да се ориентира веднага..
ПП стига сте спорили за глупости тука както колеги по горе казаха си е технически форум и си споделяме как сами да отстраняваме проблемите по колите си, който има достатъчно пари да ходи по оторизираните сервизи незнам какво прави тук да критикува хората и както сами се досещате едвали реалната цена на парче алуминии може да струва 500лв или средно 1/24 от колата Ви.............
ПП стига сте спорили за глупости тука както колеги по горе казаха си е технически форум и си споделяме как сами да отстраняваме проблемите по колите си, който има достатъчно пари да ходи по оторизираните сервизи незнам какво прави тук да критикува хората и както сами се досещате едвали реалната цена на парче алуминии може да струва 500лв или средно 1/24 от колата Ви.............
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4