Dunev Motor Sport-DMS Drift Team - The Evolution of Nissan 2
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
74 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Alex_Burdin написа:Грозньо хубаво е че си пускаш физиономията на снимки така по лесно ще я запомня.
Мисля че дължиш извинения ако разбира се имаш поне малко доблест.
Тва да не е за мене

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- agent_dust
- Потребител
-
ей цървул - аз с умрялата си тойота ходя да карам с БГ дрифтърите, а не пред русенските лапетииAlex_Burdin написа:Да тъпако Яд ли те е що не искараш едно твое клипче дето Дрифтишagent_dust написа: и си напълнил нета с демонстрации на всички видове дрифт техники, изпълнени, с 53 годишна лада на газ и без шпер. то бива безсрамие, ама твоето май е душевно заболяване!![]()
Защото няма![]()
нали не можеш няма как да стане ае бягай бос по асвалта некъдърен драскач и гъзоблизец.
![]()
- всяко второ лапе у русе с жигула кара по-добре от теб с умрялата ти тойота

има някакъв праг на простотия, който всеки що-годе цивилизован човек трябва да премине, за да бъде приет и да може да контактува с останалите хора. дори на ниво форум. тоя праг при теб е още на ниво 12 годишен пубер, не можеш да го прескочиш въпреки шансовете, които ти бяха дадени.
Извинявам се за спама предварително, но не мога да се сдържа.
Хех колега, чакай ся, аз бях там а и да не съм, в това клипче чувам аплодисменти -http://vbox7.com/play:252f6ca3 - може би ти си се смял, не знам, но вярвам на очите и на ушите си.
А и според мен, с Баварка, с Тойота и с всякаква кола със задно, подготвена за дрифт, дори и най-големия ламер би направил нещо. Пича си кара и с 35 годишна лада, и с 1.3 предно на газ, и със турбинирана дрифтачка. Имам чувството само, че със самолет не може да дрифти. И не излизай с обяснението, че не идвал на събития - на всяко Италианско във Варна идва, до преди година имаше готина и бърза кола, с която печелеше все места в челната тройка. Кофти организация обаче причини това - http://www.youtube.com/watch?v=--FsNEId1Xo и няколко годишен труд и много пари отидоха на вятъра. Затова момчето отиде на Плевен с пикливия сивик и пак се представи на ниво. А иначе можеше да дойде с Хонда Кабрио модел 2008 и да се прави на голямата работа.
Хех колега, чакай ся, аз бях там а и да не съм, в това клипче чувам аплодисменти -http://vbox7.com/play:252f6ca3 - може би ти си се смял, не знам, но вярвам на очите и на ушите си.
А и според мен, с Баварка, с Тойота и с всякаква кола със задно, подготвена за дрифт, дори и най-големия ламер би направил нещо. Пича си кара и с 35 годишна лада, и с 1.3 предно на газ, и със турбинирана дрифтачка. Имам чувството само, че със самолет не може да дрифти. И не излизай с обяснението, че не идвал на събития - на всяко Италианско във Варна идва, до преди година имаше готина и бърза кола, с която печелеше все места в челната тройка. Кофти организация обаче причини това - http://www.youtube.com/watch?v=--FsNEId1Xo и няколко годишен труд и много пари отидоха на вятъра. Затова момчето отиде на Плевен с пикливия сивик и пак се представи на ниво. А иначе можеше да дойде с Хонда Кабрио модел 2008 и да се прави на голямата работа.
- racing_fan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Nissan
- Мечтае да кара: Twin Supercharged E92 M3
Това да хлъзнеш 1 завой не е никакъв дрифт да ти кажа пък аз. Далече сте от истината с вашия полигон и прочутия 90-градусов завой.
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Евала на Тодор Дунев .... професионалист е човека.
Евала за колата ... страхотно подготвена и един силен дрифт автомобил.
За мен тва с тия пари е пресилено, но тва не играе никаква роля ... важен е крайният резултат, а той е успехи за България, благодарение на г-н Т. Дунев.
Желая успех и на всички останали любители или про дрифтъри в БГ. Нека покажат, че го можем по-добре от всички останали и единствено обстоятелствата ни пречат да сме номер 1.
Евала за колата ... страхотно подготвена и един силен дрифт автомобил.
За мен тва с тия пари е пресилено, но тва не играе никаква роля ... важен е крайният резултат, а той е успехи за България, благодарение на г-н Т. Дунев.
Желая успех и на всички останали любители или про дрифтъри в БГ. Нека покажат, че го можем по-добре от всички останали и единствено обстоятелствата ни пречат да сме номер 1.

Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
racing_fan написа:Това да хлъзнеш 1 завой не е никакъв дрифт да ти кажа пък аз. Далече сте от истината с вашия полигон и прочутия 90-градусов завой.
Не убиждай "Завоя на честта",че от него са тръгнали доста ценни кадри

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Alex_Burdin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46,Е36,Е30
- Мечтае да кара: F30 M3 по крабрежната на Рио де Жанейро
- Детайли за колата: http://www.facebook.com/pages/Alex-Burdin/87277582105
agent_dust написа: ..
Горкия и като ходи кво направи "барабатр петко с мъжете" -никъде нищо

Що изтрихте темата като питах лично тошко колко му струва нисанчето ???
"Завоя" се научава за един следобед но има и други места на който се кара. racing_fan и не се обаждай да ми пишеш лъжи че нисанчето струвал еди колко си и кое било каране защото нито си пилот нито механик

Ае диарий марш в канала че пускам водата

И да бълбукате по-тихо че като бълбука диария се размирисва.
- racing_fan
- кандидат ентусиаст
-
Толкова си прост, че се чудиш вече каква глупост да измислиш.
Направо ме засегна с думите ти, да знаеш, съкрушен съм направо. Ми аматьор съм си, не съм про като тебе, кво да се прави.
Толкова си жалък само. Пропаднал тип. Аре ходи да се лъзгаш с Е30-ката, че много имаш да се доказваш след тоновете приказки колко си добър.
Направо ме засегна с думите ти, да знаеш, съкрушен съм направо. Ми аматьор съм си, не съм про като тебе, кво да се прави.
Толкова си жалък само. Пропаднал тип. Аре ходи да се лъзгаш с Е30-ката, че много имаш да се доказваш след тоновете приказки колко си добър.
- Alex_Burdin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46,Е36,Е30
- Мечтае да кара: F30 M3 по крабрежната на Рио де Жанейро
- Детайли за колата: http://www.facebook.com/pages/Alex-Burdin/87277582105
racing_fan написа:Толкова си прост, че се чудиш вече каква глупост да измислиш.
Направо ме засегна с думите ти, да знаеш, съкрушен съм направо. Ми аматьор съм си,.
Не се засягай момчето ми Немога да не ти отговоря въпреки че си свързващото звено между човека и маймуната

Ами като си аматьор няма да се месиш в мненията на профитата

А горният ми пост си го разпечатай и си го носи в джоба да го показваш на приятелчетата ти

- racing_fan
- кандидат ентусиаст
-
Хубаво де кво спорите за тия 200000лв за нисана
те ти тая е30ска от гърця /50 000 Е/
а каде се беше класирала
http://www.rally24.com/rally-cars-for-s ... -2333.html
така че дали е 200 000 лв или повече от 50 000Е кво ви ебе ,ше извадите ли пари да си купите НЕ!!!
След като няма да извадите толкова пара кво коментирате !!!
а каде се беше класирала
така че дали е 200 000 лв или повече от 50 000Е кво ви ебе ,ше извадите ли пари да си купите НЕ!!!
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
00Cool написа:Хубаво де кво спорите за тия 200000лв за нисана
а каде се беше класирала
45000

Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
мисля че кой колко може и кой е по-добър се решава по един и същи начин .... няма смисъл от спорове. От 2 клипа за еволюцията на нисана го обърнахте на "кой е по-по-най" ... 

M - The most powerful letter in the world
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
Евала на Дунев и на целия екип,пожелавам им много успехи и все по често да ги споменават по медиите:)

74 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5