Бутон за отваряне на багажника
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Бутон за отваряне на багажника
Днес при затваряне на багажника ми светна индикацията,че не е затворен,след което се оказа,че неможе да се отвори нито с бутона на багажника,нито с дистанционното,става единствено механично с ключа.Моля за сьвет кьде могат да помогнат адекватно в София.
- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
На брат ми беше така
Получи се веднага след като му сложиха номера. Явно при дупченето на нашите "златни" номера бургията му е ударила куплунга кадето е тока на багажника и му се отваряше само с ключ. Махна корите и провери дали и при теб не се е изместило и просто с времето да се е откачило напълно
Успех дано съм ти помогнал.
П.С също му показваше на таблото постоянно че багажника е отворен

Успех дано съм ти помогнал.
П.С също му показваше на таблото постоянно че багажника е отворен
Най-вероятно ти се е скапала машинката и затова може само с ключа. Ако не те мързи можеш да си я смъкнеш и сам и после по моргите или нова която върви със заключващия механизъм. Ако я смъкваш ти после иска малко играчка за да ти се затваря перфектно. И при мен беше така, намерих си машинка и всичко е 6.
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
При мен проблема беше в скъсана жичка, в дясно при уплътнението на кабелите в дясно като си отвориш багажника, провери дали са ок целия сноп там.
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
Казах вече какъв беше проблемът при мен, първо там провери, после под кората (може би си проверил вече там) и чак след това пътя през купето
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
naso vr написа:Наистина там се оказа,че е скъсана жичка и поне още половината бяха с испокъсана изолация, така че проверявайте си и това място за дефекти.Сега всичко се отваря нормално, но остана проблема с индикацията на таблото, още показва че не е затворен багажника.
Диагностика.... ти трябва изчистват се грешките и ще се оправи. Може да пробваш следния вариянт. Махаш акумулатора за 30 мин. И пробваш....
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
ThE BeAsT написа:При мен проблема беше в скъсана жичка, в дясно при уплътнението на кабелите в дясно като си отвориш багажника, провери дали са ок целия сноп там.
Колега, вземи кажи и на нас все пак, де

12 мнения
• Страница 1 от 1