СОФИЯ - архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
.
не мога да разбера и аз проблема със семаджиите то тва кефа като те глида някой и аз мога да ида на копитот да се врътна двапъти и да си хода ама ше ми е тъпо така има хора който ти се кефят само казвам не споря а и да поздравя пича с москвича този ми напълни душата евала права и на момчето с е46-цата и на този с е36-цата без предната броня добре стана тоя вторник кирето също се разписа като цяло беше супер освен че кат си тръгвах ме на светофара ни засече синьото браво с готиния звук и излезна тоя вальо и наби тупаница на шофьорчето ни ама случват се и такива работи
не хаби думи хаби гуми [img]http://4.bp.blogspot.com/_AXX5lubU-dM/R-lpYOaYQOI/AAAAAAAABNI/7lqajUSgrt4/s200/6_2adfa.jpg[img]
- nafurfory
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20
- Мечтае да кара: самолет
Re: .
бате аз бях отзад зад вас и видях всичко 1-во вие засякохте бравото тои ви свирка а вие продължавахте да го притискате към бордюра и човека с бравото ми е приятелче и беше яко ядосан .ака че поглеждаите малко в тея огледалаsandrusan написа:не мога да разбера и аз проблема със семаджиите то тва кефа като те глида някой и аз мога да ида на копитот да се врътна двапъти и да си хода ама ше ми е тъпо така има хора който ти се кефят само казвам не споря а и да поздравя пича с москвича този ми напълни душата евала права и на момчето с е46-цата и на този с е36-цата без предната броня добре стана тоя вторник кирето също се разписа като цяло беше супер освен че кат си тръгвах ме на светофара ни засече синьото браво с готиния звук и излезна тоя вальо и наби тупаница на шофьорчето ни ама случват се и такива работи

NE STAVA samO S QDENE TRQBVA i pIENE

.
еми бате нзн кво си видял ама важното е че не се стигна до по лошо хубаво е че пешо и тоя с бравото са познати и после се разраха ние гонехме една баничарка пред нас и тогава сигурно сме засекли бравото не отричам просто е тъпо да слиза и да раздава шамари можеха се разберат и без тва макарай случва си 

не хаби думи хаби гуми [img]http://4.bp.blogspot.com/_AXX5lubU-dM/R-lpYOaYQOI/AAAAAAAABNI/7lqajUSgrt4/s200/6_2adfa.jpg[img]
- BmwE46
- младши ентусиаст
-
- Кара: C вратите
Против насилието съм
засекъл засекъл случва се важното е че не е било удар. Та момчетаа айде де мн народ снима даите да видиме нещо дали от моита кола или др без значение.

- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
E34 530 вчера на булгара въртело ли е задницата 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
- Новини
-
nafurfory написа:бате аз бях отзад зад вас и видях всичко 1-во вие засякохте бравото тои ви свирка а вие продължавахте да го притискате към бордюра и човека с бравото ми е приятелче и беше яко ядосан .ака че поглеждаите малко в тея огледала
Мноо основателна причина да му набие тупаница, да знаеш! Да беше слязъл да им тегли една майна, не да се прави на мъж.
Трябва да си намерим някакво друго място за тия сбирки. Докато си бяхме на Екото на бул.България нямаше такива простотии и навлеци.
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
!!Asen_X написа:nafurfory написа:бате аз бях отзад зад вас и видях всичко 1-во вие засякохте бравото тои ви свирка а вие продължавахте да го притискате към бордюра и човека с бравото ми е приятелче и беше яко ядосан .ака че поглеждаите малко в тея огледала
Мноо основателна причина да му набие тупаница, да знаеш! Да беше слязъл да им тегли една майна, не да се прави на мъж.
Трябва да си намерим някакво друго място за тия сбирки. Докато си бяхме на Екото на бул.България нямаше такива простотии и навлеци.
Май вече по закон за саморазправа на пътя ти взимат книжката директно.

Иначе, жалба, свидетели и е чао

Ако не идвате на сбирки на БМВ няма да има засечени, няма да има и бити

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
!!Asen_X написа:nafurfory написа:бате аз бях отзад зад вас и видях всичко 1-во вие засякохте бравото тои ви свирка а вие продължавахте да го притискате към бордюра и човека с бравото ми е приятелче и беше яко ядосан .ака че поглеждаите малко в тея огледала
То пак същата работа ще стане ....то не са вече БМВ сбирки , а по скоро вечерен събор на тунингистите !

- west bam
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 coupe 318is '95 M42B18++
- Мечтае да кара: квато и да е Хемка :)))
Колеги не е само при вас така и на нашите сбирки на хонда клуба идват не само хонди, а и други представители не вярвам да пречим с другите марки автомобили като се държим културно и настрана вярвам, че не причим или явно ако трябва да идвам на тези сбирки във вторник задължително трябва да съм с Е30та

BMW E36 TEAM and HONDA CIVIC 4G - TEAM
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
http://24.media.tumblr.com/9121c8bb0ae9 ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/ba160f33385c ... o1_500.gif
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
http://24.media.tumblr.com/9121c8bb0ae9 ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/ba160f33385c ... o1_500.gif
.
не бе хора тва са глупости никой не може да каже кой ще ходи на булгара или кадето и да е просто се събираме шото се кефиме на 1 и също нещо и идеята е да обменяме знания мисле да си лафим си прайм кефа а не да се кютечим нищо лошо няма в това да идват секви марки е тези хора който бяха този вторник се увериха че москвича направи масата шоу сички се кефеха такаче нека да ходим на тези збирки с мисълта че ще си направим шоу а не как да оцелеем за да не ни прибиат. тва и от мен за са колеги 

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Колега , пробвали ли сте да се събирате на "летището" в Бояна

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
На резиденцията сложиха легнали полицаи
Според мен ако се премести деня на сбирката на булгара ще е по-удачно.Ако искате утре да се съберем там и да видиме!?
А относно другите марки коли на БМВ збирките,да няма проблем но поне да не пречат.Оня ден тоя с голфа много ме подразни,то трябва да си малоумен за да спреш на средата на пътя на рейсовете.
Искате ли утре на булгар плод?

Според мен ако се премести деня на сбирката на булгара ще е по-удачно.Ако искате утре да се съберем там и да видиме!?
А относно другите марки коли на БМВ збирките,да няма проблем но поне да не пречат.Оня ден тоя с голфа много ме подразни,то трябва да си малоумен за да спреш на средата на пътя на рейсовете.
Искате ли утре на булгар плод?