Карате си когато изведнъж...
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
И моя отговор, го няма!
Тъй като обикновено нещо ми се разваля, точно когато изпреварвам или нещо съм я набримчил по магистралата и съм се накефил. Аз обикновено викам: "Неее, точно сега ли бе, мама ти гадна! Наочно, нали? За да ми развалиш кефа, нали? Изчакваш подходящия момент! Познавам те мръсница такава..., ама аз сега нема да те пипна 2 месеца, за да ти е кофти!
Та така си говориме ние... 

Тъй като обикновено нещо ми се разваля, точно когато изпреварвам или нещо съм я набримчил по магистралата и съм се накефил. Аз обикновено викам: "Неее, точно сега ли бе, мама ти гадна! Наочно, нали? За да ми развалиш кефа, нали? Изчакваш подходящия момент! Познавам те мръсница такава..., ама аз сега нема да те пипна 2 месеца, за да ти е кофти!

Big Money Works
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Re: Карате си когато изведнъж...
alx написа:първата ви мисъл е...
Кирееееее

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
... вече ще си ремонтирам колата сам...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
"Пак ли беееее...... омръзна ми. Искам друга марка кола"
ама това ми се случи като карах рено 5
Е30ката само веднъж ме е сотавяла на пътя... и дори не ме остави, ами аз я спрях щото ми отказаха спирачките...
ама това ми се случи като карах рено 5

Е30ката само веднъж ме е сотавяла на пътя... и дори не ме остави, ами аз я спрях щото ми отказаха спирачките...

- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2