камъчета и следи по колата

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 17 Мар 2005, 19:49

има противоречиви мнения за сутиените ;)
а touch-up боята с какво се нанася и после как се обработва?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 17 Мар 2005, 20:06

И аз имам този проблем, понеже кръстосвам непрекъснато родните пътища. Решението е само периодично пребоядисване. Просто няма ка да се предпазиш, щом пътуваш. Или карай с 80 км/ч и спазвай дистанция от 100-ина метра и всичко ще е ОК, освен това, че всички останали шофери ще ти се смеят, а и ще пътуваш с часове повече от обикновено.
Другото решение е:
Дайте да се организираме и да си поръчаме сутиени за бимбите. Говоря за тези, които искат, разбира се. :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Tiger » 17 Мар 2005, 21:37

сутиена е много добър вариант,но като вече има следи той не ги заличава.може поне да ги покрие и да предпази от нови следи,което пак е нещо.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 17 Мар 2005, 23:22

sith написа:Най сигурно е така:
Изображение
със сутиен :)

А има ли от къде да се купи това нещо, и за какви пари?Аз отдавна се замислям, ма не е ставало на въпрос!!!!
::: vankata™ :::

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 18 Мар 2005, 0:49

някой тапицер ще ни ги ушие да направим проучване.Кой каквото намери оферира останалите
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Tiger » 18 Мар 2005, 21:29

в дару кар дали нямат?те имат ли сайт?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bimmer » 19 Мар 2005, 4:33

vankata™ написа:А има ли от къде да се купи това нещо, и за какви пари?Аз отдавна се замислям, ма не е ставало на въпрос!!!!

Който си нема цици .....

А, иначе сериозно, бегайте на боя че иначе ръждата идва......

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Aurora » 25 Мар 2005, 0:16

[quote="kazakoff"][quote="slitter"]И аз съм така, просто е много дразнещо, а акто за какпак на всичко онзи ден някой ми е минал с ключ по капака отпред, абе еба и се майката на тая кола от секъде от "благоприятни" условия за каране тука в България....[/quote]
И на мойта са и ударили един ключ на левия калник... Такъв да го хванеш и :evil: :banghead: :banghead: :banghead: :bcry:[/quote] застраховката ти не е просрочена ли?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Мар 2005, 1:19

Да ама тия сутиени ко не седи колата на паркинг, а и да седи трябва да свалят по 2- 3 пъти на ден и мисля повече ще се одраска от сваляне и слагане отколкото от камъчетата.
А дали немой да се ушие по поръчка, стига да има кой да и земе "мярката" :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 25 Мар 2005, 8:47

Стига бе 2-3 пъти на ден то жената не я стага толкова та да го сваля 3- пъти на ден. На мен ми харесва и виво се интересувам някой нямали с такова образувание да знае как се взима мерка и да каже колко кожа ще иде !! :driving:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Предишна

Назад към E36