Е наи-накрая да се изфукам:)(2МБ)
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Колата е шест!
Ако беше моята кола, бих боядисал задния дифюзер в черно и бих изрязал на ///М бронята решетката и заменил с черна мрежа - така изглежда много по-спортно мисля. Също "веждите" са ми малко странни, на много малко коли им отиват. А, и стоповете с бели мигачи са задължителни
Ама ти не слушай другите, важното е на теб да ти харесва и да й се радваш

Ако беше моята кола, бих боядисал задния дифюзер в черно и бих изрязал на ///М бронята решетката и заменил с черна мрежа - така изглежда много по-спортно мисля. Също "веждите" са ми малко странни, на много малко коли им отиват. А, и стоповете с бели мигачи са задължителни

Ама ти не слушай другите, важното е на теб да ти харесва и да й се радваш

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Значи на Кобрата му се извиних след негово л.с. на другата сутрин и още веднъж го моля за извинение, ако съм го засегнал. Въпреки, че го подкрепям да се изфука и дори се радвам. Сега си признавам, че ме подразни заради следното: Един много добър мой приятел в Украйна (с български произход) загина през 1993 в същото BMW с мотор 325i. И той и другите двама (те са живи и се чуваме постоянно) са били здравата пийнали. Затова, ако видя някой член на форума пиян зад волана ще го прибера незабавно в най-зверския кубински затвор до
пълен отказ на алкохола!!! 

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Значи..
Пьрво за колата-ПИЧ тва купе е просто СТРАХОТНО СТРАХОВИТО!!!!!!ЕВАЛА!!!!Да си я караш сьс здраве и безаварийно
А сега относно лимонските постове на някой с още по-лимонски ник-Фидел еди кой си...Абе що не оставиш хората на мира и не ни занимаваш с тьпите си разсьждения-мафия сме заеби-на мене номера ми сьщо е "порьчков"-ПРОБЛЕМЧЕ НЯКАКВО ИМАМЕ ЛИ?
Който има кинти кара и живее,който не-еми света не е сьвьршен!А и естествено за всичко са ти виновни полицаите
И между другото-тва дето ти се води подпис е ужасяващо тьпо и смехотворно
Ше им кажа на пичовете в L.A.,че ТИ не даваш на американците никакви BMW-та---вервай ми мнооо ше се впечатлят от смешници като тебе

А сега относно лимонските постове на някой с още по-лимонски ник-Фидел еди кой си...Абе що не оставиш хората на мира и не ни занимаваш с тьпите си разсьждения-мафия сме заеби-на мене номера ми сьщо е "порьчков"-ПРОБЛЕМЧЕ НЯКАКВО ИМАМЕ ЛИ?

И между другото-тва дето ти се води подпис е ужасяващо тьпо и смехотворно

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Re: Значи..
Тоо Cool написа:Пьрво за колата-ПИЧ тва купе е просто СТРАХОТНО СТРАХОВИТО!!!!!!ЕВАЛА!!!!Да си я караш сьс здраве и безаварийно![]()
![]()
![]()
А сега относно лимонските постове на някой с още по-лимонски ник-Фидел еди кой си...Абе що не оставиш хората на мира и не ни занимаваш с тьпите си разсьждения-мафия сме заеби-на мене номера ми сьщо е "порьчков"-ПРОБЛЕМЧЕ НЯКАКВО ИМАМЕ ЛИ?Който има кинти кара и живее,който не-еми света не е сьвьршен!А и естествено за всичко са ти виновни полицаите
![]()
![]()
И между другото-тва дето ти се води подпис е ужасяващо тьпо и смехотворноШе им кажа на пичовете в L.A.,че ТИ не даваш на американците никакви BMW-та---вервай ми мнооо ше се впечатлят от смешници като тебе
![]()
![]()
ЗДрасти бе приятелю!! Ами живей си в USA и се радвай на най-големите скапаняци на този свят. Преди малко се извиних на Кобрата, а ти ме започваш отново. Смехотворен си ти защото нямаш никаква идея и разум. Ти си един абсолютен лумпен!!! Колко историйка има Юесей - малко повече от 200 години. Кви сте вие бе? Знам Ви мършавите бизнесмени, дето се пазарят като "цигани". Паричките ви ги въртят миризливите еврейчета и дори вече истинските "арийци" с БМВ-тата не могат да им се противопоставят
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Re...

In memory of CPL Jason Dunham,
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Радвам се на придобивката на Кобрата и и му желая безаварийно управление. Всички останали спорове са вредни и банални. Ако съм се заял - моля за извинение

- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
...
Честито за колата...И да сложиш стопове с Бели Мигачи щото тия са отвратителни..За номерата е смешно..ама Фидел се извини такаче няма смисъл от повече мнения... 

- bgtroll
- кандидат ентусиаст
-
Честита!!!!!
нещо като резолюция да знаеш какво е... да още не съм си взел проектор за да гледам форума на стената ама ако трябва и това ще направя!!
(писна ми отказвам... се има толкова хубави add-on-и за автоматична промяна на резолюцията на изображенията предназначени и тествани за phpBB форумi и съм ги предлошил... и на резултата)

(писна ми отказвам... се има толкова хубави add-on-и за автоматична промяна на резолюцията на изображенията предназначени и тествани за phpBB форумi и съм ги предлошил... и на резултата)
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Пак изкопахте мъртва тема от 3 месеца тва не е верно....(последно мнение преди разкопките
15 декември
)

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
krika написа:Пак изкопахте мъртва тема от 3 месеца тва не е верно....(последно мнение преди разкопките15 декември
)

Модератора да затвори избата!!!
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3