Относно мача в София...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
agopsi написа:къде в софия е това зад блока ти ?!
Еми аз ще ви го обясна лесно къде е, ама дали са навити всички, щото тая оферта за ЕКОто е по-добра ми се вижда. Пък и нали Неделя 3 часа има сбирка, после директно можеме да се юрнеме на това игрище. Ама дали ще е свободно тогава.
Гиорце, можеш ли по някакъв начин да провериш дали ще стане Неделята там да играеме, ако не, ще ви кажа къде е това игрище тука при нас.
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Принципно не знам как трябва да стане проверяването, защото доколкото знам то там вход няма. Май не се и плаща, поне последния път не помня да се е плащало. АЗ и толкова ритах де. Е Войков Енджи да кажат те бяха и ритаха. Игрището е много добро, ако имам път натам ще мина да питам някой каква е процедурата да се рита в неделя от 16:00 например
Ако ви върши работа де 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- dankata
- младши ентусиаст
-
Еми екстра, най-добре там да го направиме, ще се сбереме в 15:00 както си му е реда и ще изчакаме до 16 да се събере и ги почваме.
Пък после на по бира...
Пък после на по бира...
аз мога да питам за6тото ходиа там на карате даже утре съм на тренировки и ве4ерта 6те пусна едно съоб6тение дали става или неставаdankata написа:agopsi написа:къде в софия е това зад блока ти ?!
Еми аз ще ви го обясна лесно къде е, ама дали са навити всички, щото тая оферта за ЕКОто е по-добра ми се вижда. Пък и нали Неделя 3 часа има сбирка, после директно можеме да се юрнеме на това игрище. Ама дали ще е свободно тогава.
Гиорце, можеш ли по някакъв начин да провериш дали ще стане Неделята там да играеме, ако не, ще ви кажа къде е това игрище тука при нас.
мом4ета днес питах дали става да ритаме на стадион раковски (този зад екото)и никой ни6то неможа да ми каже казаха ми 4е триабва да ходя до еди къде си за да ми дадат пове4е информациа но не сигорно 4е 6те стане(демек недей да ходи6), по принцип знам 4е събота ритат отбор раковски за неделиа не съм сигорен може да е свободно затова нека да се съберем в неделиа пък 6те го умуваме на място,може да се опитаме да се вкараме нелегално стига да не ритат други
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Последния път дадохме май 15лв. на пазачите и ни оставиха да ритаме там така, че просто в неделя някой трябва да отиде да се договори с тях.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Съмнявам се щото първенствата на юношките е в момента и има мачове.Са до 3ч може да свършат и да дофтасат БМВтата с поткупите 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- dankata
- младши ентусиаст
-
Аз лично ненам дали ще дойда в 3 на срещата.
Вчера ми се строши колата преди събирането на Божурище и ако успея да я стегна, поне ще дойда. Ама като гледам май и ще вали, оффффф сигурно няма да се рита
Вчера ми се строши колата преди събирането на Божурище и ако успея да я стегна, поне ще дойда. Ама като гледам май и ще вали, оффффф сигурно няма да се рита

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2