Лип и сплитери от стъклопласт

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Лип и сплитери от стъклопласт

Мнение от vladye » 30 Мар 2009, 23:16

Предимствата и недостатъците на стъклопластовите брони са ясни, интересува ме какви ядове би имало при стъклопластов лип и сплитери, на оригинална броня? Освен, че трябва да се внимава повече с бордюрите и ямите, дали би имало проблеми при напасването към бронята? :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 30 Мар 2009, 23:34

Единствения проблем може да доиде от некачествена изработка.Има стъклопластови които си седят като оригинални,но има и такива които са невероятно криви и седят като накъдрени(моя лип е от криваците,но трябва да се позагледаш :uups: )
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 30 Мар 2009, 23:46

Ами от колега от форума съм поръчал :D Личи ли си много, че е накъдрен твоя, демек седи ли като дърво под бронята?
virtue and tranquillity

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 31 Мар 2009, 0:01

Аз говорех за лип на багажника ;) Ми не си личи много,но мене ме дразни и не го махам защото е от по-големите и трябва да пребочдисвам капака.
Тея за предите брони не си личът толкова.Ако си поръчал от колегата които мисля няма да имаш проблеми!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Назад към E36