BMW Premium Selection - употребявани автомобили

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

BMW Premium Selection - употребявани автомобили

Мнение от michel88 » 30 Мар 2009, 22:09

Съжалявам за заглавието, но не знаех какво точно да му сложа за да е максимално изчерпателно. Искам да ви питам за тази услуга на БМВ: http://www.bmw.bg/bg/bg/usedvehicles/overview.html - вече съм препатил с коли втора ръка, така че смятам да се доверя на фирмата, нищо че ще излезе по-скъпо (е да ама евтиното излиза по-скъпо като трябва да я ремонтирам после...). Някой възползвал ли се е от тази услуга на BMW България?

Малко ме притеснява, че при търсене не намира компакт (искам да си взема Компот E46 ) :) -дали вече не се предлагат, или на място ще има по-голям избор?

Трудно ми е да се доверя на коли втора ръка внос вече... те и тези може да са внесени, обаче поне самата фирма ти ги предоставя в едно по-читаво състояние.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 30 Мар 2009, 22:34

Koлега, само 2 неща са сигурни в момента:

1: Единственото Е46 което излиза в сайта е ТОВА Нямат контакт, ако инфото е актуално разбира се...

2: Аватара ти е твърде голям- намали го до позволените размери, че разтегляш форума така...
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от michel88 » 30 Мар 2009, 22:44

1. Мисля, че на място ще имат повече информация. По мой опит се оказва, че обикновено в Интернет по сайтовете не се качва пълната информация. Стискам палци да има от компотчето. :)

2. Готово, намалих му размера. Сега е ОК.

3. Ако все пак някой е купил кола чрез тази услуга нека да пише.

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Мнение от quickshare » 31 Мар 2009, 0:09

При премиум селекшин,колите са на максимална възраст 2 или 3 години непомня точно,и до 100000 км.,така че Е46 неможе да покрива годините следователно го няма в премиум селекшън!!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d F10

Мнение от Енцо » 31 Мар 2009, 0:13

Тук е мястото да кажа, че щях да си купувам Mercedes C klasse buy back от Бургас. Там ми обясниха, че е поддържан само там, всичко му е гарантирано, естествено беше малко по - скъп, но си заслужава. 2 часа по - късно с екачих на мойта и забравих, че съм карал мерцедеса, но това е друга тема.

Потребител
Аватар

Мнение от michel88 » 31 Мар 2009, 1:30

quickshare написа:При премиум селекшин,колите са на максимална възраст 2 или 3 години непомня точно,и до 100000 км.,така че Е46 неможе да покрива годините следователно го няма в премиум селекшън!!!

Ок, а може ли да се вземе на старо пак от фирмата, но не в Premium Selection?

Абе ще се моля на Бог и от частник да го взема или внос, да е точна колата. А не да пръсна още толкова за ремонти както стана с предишната, която като всяка друга кола беше "гаражна, ползвана от жена да ходи до близкия магазин"... :mhihi:

Е вече поне този опит ще ме кара да я погледна обстойно поне за видимите кусури (ако има такива).

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 31 Мар 2009, 11:23

доколкото си спомням... имаше колега който си купи Е36-ца от фирмата... беше уникално запазена.. абе беше си като нова :roll:

Аватар

Мнение от quickshare » 31 Мар 2009, 21:08

michel88 написа:
quickshare написа:При премиум селекшин,колите са на максимална възраст 2 или 3 години непомня точно,и до 100000 км.,така че Е46 неможе да покрива годините следователно го няма в премиум селекшън!!!

Ок, а може ли да се вземе на старо пак от фирмата, но не в Premium Selection?

Абе ще се моля на Бог и от частник да го взема или внос, да е точна колата. А не да пръсна още толкова за ремонти както стана с предишната, която като всяка друга кола беше "гаражна, ползвана от жена да ходи до близкия магазин"... :mhihi:

Е вече поне този опит ще ме кара да я погледна обстойно поне за видимите кусури (ако има такива).

Виж сега,колите които са означени под името Premium Selection,означава че колата е като НОВА,ако има нещо се сменя по окачването или по двигателя,колата ако е удряна трабва да е най-много козметично поправянето а не сменяне на ламарини!!Интрериора трябва да е като нов а не скъсани или протрити седалки и надрани лайсни!!!Както ти казах,колата като е видиш и си викаш,а ама тя е като нова...само тогава се допуска колата да премине уникално взискателния преглед,коийто включва към 60,70 точки които трябва да се покрият!!!Но,предполагам че дилърите продават и "втора употреба" коли които пак малко от малко трябва да са наред,поне доказана реалност на км,сервизи и т.н. ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от michel88 » 01 Апр 2009, 0:43

Добре, втора употреба от дилър по-сигурна ли е от колкото от Горубляне-София, Дупница или от частно лице? Аз мисля, че е поне малко по-сигурна, защото дилърът не би си петнил името с боклуци. Вие как мислите?

Аватар

Мнение от quickshare » 01 Апр 2009, 1:55

michel88 написа:Добре, втора употреба от дилър по-сигурна ли е от колкото от Горубляне-София, Дупница или от частно лице? Аз мисля, че е поне малко по-сигурна, защото дилърът не би си петнил името с боклуци. Вие как мислите?

Да,можеш да разчиташ колата да е много по-изстинска ако е вземеш от дилъра отколкото от автокъщите.Ако е просто 2-ра употреба колата,тя пак е проверена основно,но не е надута цената като Премиума....но най-добре отиди в най-близкият дилър и там ще ти кажат всичко по въпросите ти!!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М6 G-POWER
Детайли за колата: BMW 330D M PAKET

Мнение от narcosan » 01 Апр 2009, 2:20

колега аз моята я взех от тук по този начин премиум селекшън и там не гледат само годините и километрите както е писал колегата по горе. Вси4ко по колата се преглежда и според това ти дават гаранцията ако е на пове4е километри и на повече години ти дават една година гаранция и саответно ако е на малко километри и на малко години ти дават 2 години :!: Моята е с парва регистрация 16/12/2004 аз иа взех август 07 и беше на 36км :!: :!: Почти 2ра година я карам и вече на 84км не сам имал проблеми сас нея само сменям консумативи и ГАЗ колко може :!: Според мен и в БГ би трябвало да е така стото всички правила се определят от БМВ в Германия не мисля 4е сте почнат да марлят насте в БГ :!: :!:
П.П. Успех от мен и дано я намери6 точната колица :!: :!:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paxaH » 01 Апр 2009, 14:50

Лично мнение, че избора на премиум селекшън е по-добър от някоя автокъща без препоръка. Но има случаи в който, употребяван автомобил, продаван от дилър на официален вносител връща километраж! Така че едно на ум.
Селото се оказа точно във града

младши ентусиаст
Аватар

..................

Мнение от narcosan » 01 Апр 2009, 15:58

Колега според мен не ги врастат километрите.Стото едно 4е може6 да ги сьди6 ако са ти ги варнали а ти я продават на други и другото те ти дават гаранция просто и за тях сте е ватре6но ако го прават :!: :!: :!: Не се вразва ако ме разбира6 ;) ;) ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 01 Апр 2009, 16:00

narcosan написа:Моята е с парва регистрация 16/12/2004 аз иа взех август 07 и беше на 36км :!: :!: Почти 2ра година я карам и вече на 84км не сам имал проблеми сас нея само сменям консумативи и ГАЗ колко може :!:

За тия 48 км на друга кола и консумативи няма какво да и сменяш. То и на бензиностанция не трябва да си спирал даже. :mhihi:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

младши ентусиаст
Аватар

..................

Мнение от narcosan » 01 Апр 2009, 16:48

А колега само там спирам на бензинистанция и се надявам така да си остане :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ина4е като разход сам направо супер доволе сас един резервуар(65л) минавам от 800км до кам 900км :D А

Следваща

Назад към Основен Форум