Теч на бензин
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Теч на бензин
Здравеите колеги одеве ходих да ми сменят гърнето и слезнах с маистора в канала и миришеше много на суров бензин и гледахме с него но теч невидяхме но 100% тече защото си мирише на суров бензин някои да има някакви предположения.И друго да попитам под казанчето на маслото за хидравликата има 2 маркуча къде са целите в масло дали тече то скобите кадето маркучите са захванати за казанчето?
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Можеш първо да опиташ със съвета на колегата Тенев!Аз имах същият проблем.Обърсах мъркучите и казанчето,притегнах скобите и долях масло-от есента до сега нямам проблеми! 

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
провери си бензиновата магистрала под колекторите... има 2 къси маркучета... най-личи като запалиш на студено, бензина се лее по двигателя от твойта страна... писани е доволно за този теч тука...
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
провери си бензиновата магистрала под колекторите... има 2 къси маркучета... най-личи като запалиш на студено, бензина се лее по двигателя от твойта страна... писани е доволно за този теч тука...

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Да не би да ти го няма филтъра за испаренията на бензина,горе долу се намира под въздушния филтър
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
- sebulba1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 325tds touring,e46 328ci...
- Мечтае да кара: МИГ–29
- Детайли за колата: И двете с чип...
- BH5482BH
- младши ентусиаст
-
- Кара: с превишена скорост
Виж точно под колекторите трябва да има едно или две къси маркучета свързани са към магистралата която даржи дюзите на мен от там ми течеше,отначало само миришеше посли протече.
Благодаря на всички теч имаще под задната седелка има два маркуча каде влизат в резервоара мисля че е това и беше пукната пластмасата там каде маркуча влиза и като запаля колата почваше да си царцори стабилно малко поксипол и проблема е решен за сега.Друго което ме итересува помпата в резервоара ли е или изван него
Колега онзи ден смених точно тези маркучи кадето отиват към двигателя Старите ги извадих трудничко но сега всичко е както трябва ако ги сменяш сам внимаваи има доста неща с които трябва да внимаваш докато сваляш Дросел, Колектор и аз питах тук по форума казаха ми че е от това и си го направих ако ти трябва помощ пиши на ЛС. Бих ти помогнал играчка си е и така са ги забили че трябва да се свали колектора.
14 мнения
• Страница 1 от 1