Dunev Motor Sport-DMS Drift Team - The Evolution of Nissan 2

Видео клипове с участието на нашите любими Баварци.

Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r

Потребител
Аватар

Мнение от agent_dust » 28 Мар 2009, 22:17

Мишу написа:аааа аз неразбрах че е правена е европеиски сервизи мислих си че е правена с/у студ град с маисторите там , то насекъде има такива дето колата ми струва 1000000000 ма после се поосъзнават :winky:
да, ама те го могат - тодор дунев изобщо не е случаен пилот. важен факт е, че тези дето го могат, сами си определят цената :D значи спорта е въпрос на спонсори и рекламодатели. и на лъскава кола с умел пилот, с обявена цена от 200 000 кинта - спонсори много по-лесно слагат лепенки :D оставете хората на мира и се радвайте на колата и карането им. нали уж всички сме фенове на бигачките, а не на махленските седянки. освен това клипчето е абсолютно уникално, и друго такова в нета няма! чист късмет е, че е продукт на българи.
The Power of влачироку хвъчикурник
96' 500HP WRX, powered by landikar
Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 28 Мар 2009, 22:20

Зависта е много лоша българска черта...Шапка свалям на Тодор Дунев...И ако сме една нормална държава щяхме да гледаме много такива проекти като неговия...но понеже не сме нямаме много проекти а много зависници ...за това пари не се искат ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 28 Мар 2009, 22:26

това с зависта от де доиде :?: или еи така

Потребител
Аватар

Мнение от agent_dust » 28 Мар 2009, 23:13

брадчеди, вие тук в тоя power форум сте свикнали като чуете и видите нисан - да го нахраните. нещо като условен рефлекс май е станало. ама никой не ви е крив, че сте пуснали ония мажоретки максо и оямата да ви позират и да ви представят марката :D и по едно време излиза кола на световно ниво, с пилот на световно ниво - по рефлекс посягате към копчето за храна. разбираемо е - само дето бъркате прогнилите железа на ония двете кукли с подготвена кола, правена с много мерак и желание, и то от човек, който тегли майната на БГ профи лигата и дойде да кара при нас, любителите - щото сме били по-готини. просто оценете жеста - това няма цена. не е редно да се коментира цената на тази кола, каквато и да е и колкото и да е обявена. има неща, които не бива да бъдат коментирани и одумвани - нали затова сме цивилизовани и искаме да цивилизоваме БГ манталитета. прегръщаме идеята, за да не останем в блатото.
Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 28 Мар 2009, 23:28

agent_dust много точно го каза....Нито съм професионален дрифтър,нито съм изобщо все още дрифтър...Опитвам се там мъча се-ще се науча...Но уважавам дрифта повече от майка ми и отценявам пилотите и машините...Ще излезе едно РХ7 и аз ще викам бягай го тоя минет БМВ та бмв .. трябва да се разбере,че БМВ и ДРИФТ не вървят винаги ръка за ръка,и това,че повечето дрифтят с БМВ и че това е форум на БМВ не означава,че бмв е най-добрата марка автомобили за дрифт.По чуждите шампионати има почече дрифтещи машини нисан,мазда,додж та дори и Хюндай от колкото бмв-та..та мисълта ми е ,че не трябва да плюем най-добрата дрифт машина в БГ само защото не е БМВ а нисан...Гледайте на нея като на дрифт кар,а не като на нисан...там марката няма значение....Ще се мине време,ще изкара някой Е92 олекотен звяр на клетки седалки турбота и кво ли още не и тогава той ще е най-големия щот е с БМВ ... да ама не :) той пак може да си е най-големия,ма не щот кара бмв а щот кара примерно най-подготвената кола...Цената на колата никой не трябва изобщо да я коментира според мен....няма нужда...

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости

Мнение от AlibiTu » 29 Мар 2009, 1:01

Lange Rede, kurze Sinne ;)

Няма да коментирам изказването "Аз уважавам .... повече от майка ми" :winky:

От клипа се вижда как е подготвена колата ... няма какво да се коментира - всичко е про.

П.С. Не е важно колко искаш, а колко може да получиш ;)
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10

Аватар

Мнение от TUZara` » 29 Мар 2009, 1:16

AlibiTu написа:

Ти си коментирай квото щеш точно си ми на члена...казвам това което мисля...А ти ако си на мама момченцето тичай бързо под фустата й...

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости

Мнение от AlibiTu » 29 Мар 2009, 1:26

TUZara` написа:
AlibiTu написа:

Ти си коментирай квото щеш точно си ми на члена...казвам това което мисля...А ти ако си на мама момченцето тичай бързо под фустата й...

Ти на мен не може да ми казваш какво ще коментирам и какво не. Пък аз дали съм ти на члена незнам, ама да не лапнеш на мама *** ;)
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10

Аватар

Мнение от TUZara` » 29 Мар 2009, 1:29

Че ако е хубава що да не и я лапна....не ми се изпада в излишни спорове ма па ако толкова я хвалиш прати и снимка на ЛС та и аз да я видя

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F01

Мнение от ikonkata » 29 Мар 2009, 1:34

айде стига и двамата че май променихте темата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46,Е36,Е30
Мечтае да кара: F30 M3 по крабрежната на Рио де Жанейро
Детайли за колата: http://www.facebook.com/pages/Alex-Burdin/87277582105

Мнение от Alex_Burdin » 29 Мар 2009, 10:44

Пошло организиран сценарий за реклама :idea: .
Лошо няма да всеки да си приказва квото иска .Но да лъжеш по национална медия ? То не като базици м/у авери в кафето на квартала. И да се опитваш да караш хората да ти вярват на лъжите това вече е дразнещо и нагло :| .

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 29 Мар 2009, 18:24

Евала за клипа, страшен е. А пък за спора между БМВ-тата и Нисаните и цените им, мога да кажа лично за мен, че в душата ми БМВ винаги ще е на първо място, но пожелавам си го от сърце някой ден когато мога да подготвя собствена кола за дрифт, тя ще бъде Нисан.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

Потребител
Аватар

Мнение от agent_dust » 30 Мар 2009, 4:00

Alex_Burdin написа:Пошло организиран сценарий за реклама :idea: .
Лошо няма да всеки да си приказва квото иска .Но да лъжеш по национална медия ? То не като базици м/у авери в кафето на квартала. И да се опитваш да караш хората да ти вярват на лъжите това вече е дразнещо и нагло :| .
точно ти си дразнещ и нагъл! дето на дрифт събития се появяваш с предно 1.3 на газ - ама устата ти не спря да мели! и си напълнил нета с демонстрации на всички видове дрифт техники, изпълнени, с 53 годишна лада на газ и без шпер. то бива безсрамие, ама твоето май е душевно заболяване!

така - тодор дунев спечели трето място на дрифт серии в гърция, писта серес. на първото си явяване на дрифт състезание изобщо, при професионални дрифтъри, участващи в сериите от европейският дрифт шампионат, и със сериозно подготвени автомобили. можете да продължавате да одумвате Дунев моторспорт и колата им - въпросът е доколко ви липсва срам :D

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 30 Мар 2009, 7:48

agent_dust написа:
така - тодор дунев спечели трето място на дрифт серии в гърция, писта серес.

Браво на Тошко :clap: Все повече и повече успехи му желая :!:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 30 Мар 2009, 13:02

аз да си кажа честно съм склонен да повярвам че колата струва толкова пари... Тошко е подготвял колата 2.5 години преди да я изкара за 1-ви път миналата година на Дрифт Дей 2... нали се сещате че тогава пак е започнал от нулата... колата е започната от нулата... сега всичко наново и пак от нулата...

всъщност като се замисля защо ли навлизам и аз в спор с недорасли хейтърчета... тоя пък drift2g тръгнал да ми говори кой на коя предавка пързалял и на кви писти... ми брат ми направи една писта и ще дойдем да пързаляме на нея... излез покарай с нас или поне се повози при някой тогава давай компетентни мнения... сериозно ли всички мислите че е толкова лесно колкото изглежда?

Също немога да разбера защо е тази омраза... винаги като излезе някой нов клип или нещо което трябва да се оцени излизат някви нахъсани квъртални дрифтъри и почват да ни учат как да пързаляме... замислете се колко сте смешни

ПредишнаСледваща

Назад към Видео