Подлакътник за Е28
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
Подлакътник за Е28
Здр колеги,да питам има ли подлакътници за Е28? щото не съм виждал до сега,имам предвид оригинално дали са ги правили с подлакътници или просто някой ако иска си слага някакъв?
и още едно въпросче,Ейнджъл Аис на дългите светлини на Е28 не става ли същият фар като на Е34 и Е30? същият размер ли са?
и продават се със фара или отделно и трябва фара да се отваря за да се поставят вътре?
Благодаря
и още едно въпросче,Ейнджъл Аис на дългите светлини на Е28 не става ли същият фар като на Е34 и Е30? същият размер ли са?
и продават се със фара или отделно и трябва фара да се отваря за да се поставят вътре?
Благодаря
- axel_stz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: Alpina B7 Bi-Turbo
Колега, аз не съм кой знае колко наясно, но ако не греша при Е34-ката дългите са външните, а при нашите акули са обратно.Колкото до размера(радиуса), като видя на една позната Е34-ката, ще ги премеря и ще ти кажа. А между другото, ти как точно си представяш твоята с Angel Eyes откъм бъбреците?!? Лично на мен идеята не ми допада
Но все пак решението си е твое 

- thewolf
- младши ентусиаст
-
ь
дам,мисля просто да сложа на вътрешните,щото големите си сложа диодни,но но Е28 няма слот за габаритни светлини на малките фарове , но аз искам ,питах се как се слагат тези Ейнджълс аис маха се стъклото от рефлектора и след това трябва със силикон или как, просто не ми е ясно как става,виждам , че има комплекти Ейнджъл аис но за Е30 мисля фаровете са пак по същия начин като на Е28 и е34 е32 как са ги натикали вътре
малките фарове на мен така или иначе са замърсени отвътре и не стават, не мога да ги изчистя взех диодни светлини и пилнах входа за крушката на вътрешните фарове за да пъхна и там крушки,но като съм пилил не съобразих , че пада на светлоотразителя,така , че ги прецаках гадно,не светят вече добре,но както и да е бях решил да ги сменам,голяма глупост,но човек се учи от грешкише си,макар и доста голяма глупост да е

малките фарове на мен така или иначе са замърсени отвътре и не стават, не мога да ги изчистя взех диодни светлини и пилнах входа за крушката на вътрешните фарове за да пъхна и там крушки,но като съм пилил не съобразих , че пада на светлоотразителя,така , че ги прецаках гадно,не светят вече добре,но както и да е бях решил да ги сменам,голяма глупост,но човек се учи от грешкише си,макар и доста голяма глупост да е

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
за подлакътниците незнам, за фаровете, мисля че нямат нищо общо с е34-те, дългите и на е34 са вътрешните, ейнджъл айс е най грозното нещо което може да сложиш на акулата, все пак къде си видял акула-ангел

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
стъклото се сваля, монтира се "пръчката" която свети и си залепваш стъклото на фара с черен силикон, като предварително си изчисляваш мястото за жичките които го захранват
накратко казано е тва
успех

- thewolf
- младши ентусиаст
-
е
ето къде е работата,искам просто през деня като карам колата да светят и 4-те фара,ако пусна ксеноните и дългите грозно и пречи на насрещното
а и искам габаритни светлини на вътрешните фарове,туй е идеята не че просто щото е ейнджъл аис,няма друг начин да светят и вътрешните
а и искам габаритни светлини на вътрешните фарове,туй е идеята не че просто щото е ейнджъл аис,няма друг начин да светят и вътрешните
- thewolf
- младши ентусиаст
-
- thewolf
- младши ентусиаст
-
я
Ma7e4k0 написа:Моита е28 маи има подлакътник, колко пара даваш?
ако е оригинален подлакътник на Е28 значи говорим сериозно,ако е пправен дай снимки де ,как мога да ти кажа колко пари давам за нещо което не съм видял
10 мнения
• Страница 1 от 1