Е90...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 24 Фев 2005, 23:24

Тоя тунинг от AcSchnitzer ми допада много ,според мен е много подходящ за Е90 ,не знам но по някакъв начин ми напомня на самолет Стелт... :twisted:...И наистина айде стига вече с тея спорове за old school bmws и новите модели...квото имаше да се казва се каза 100пъти :roll: ...
But does a human form display to those who dwell in realms of day

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Aurora » 02 Мар 2005, 22:53

Според мен този нов дизайн на новите БМВета изобщо не е дизайн на кола. Пълна дизхормония. Дизайнът го няма изобщо, има само смесване на различни стилове, сюрреализм.
Аз не бих се качил в тази кола, както не бих си и облякъл нещо безвкусно, за което, както се казва, и маймуната с левия си крак би направила по добре.
така че ще си карам своята Е 46 за сега и ще си купя може би някакво Ауди когато реша да я сменям.

са съжаление новата продукция на БМБ определено повече не е Ultimate Driving Machine.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Aurora » 02 Мар 2005, 23:12

[quote="Dimitar"]А аз питам, ще има ли една тема за новите модели дето да не я насерете. От всички автомобилни форуми, само в нашия си плюем новите модели. Да ви пикая на ентусиазма и на всичко. То бива да харесваш старите легенди, ама това вашето вече на нищо не прилича.[/quote] нещо не си спомням да има някакви скандали и разногласия при появата на Е36 или Е 46, така че наистина нещо има куцо в цялата тази история. а това че хората реагират по такъв резък начин е съответсва на степента на безвкусицата на новата линия на БМВ. Дано да си сменят дизайна или ще си сменят клиентите.

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 02 Мар 2005, 23:56

Aurora написа:Дано да си сменят дизайна или ще си сменят клиентите.

Прав Ви път :wave: :angel:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E30 320i Convertible '87

Мнение от el_nino » 13 Мар 2005, 20:51

Може да отбележим наличието на Е90 вече в София...цвят:бледо зелено ( не се сърдете са определението не съм много навътре) с временни номера 320Д засечено паркирано пред Първа англииска гимназия :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 14 Мар 2005, 12:02

[quote="selski"]Тц братле, ма хич не си прав - сигурен съм че ти е повече от ясно какво искам да кажа, и какво казвам! Бангъл е ПРЕСТЪПНИК ЗА МЕН, защото БЕНГЪЛ а не аз или Пенчо от Курнаре разби имиджа на БМВ. болката ми е, че БМВ беше наистина различен автомобил, автомобил който се познаваше както от СЛЕПЦИ, така и от ГЛУХИ, и то със същата точност и сигурност, с която би го разпознал и човек нелишен от някое от сетивата си!!!... адски простичко - нали? вгледай се в новата тройка - "да, не е лоша, обаче ако бях я правил аз....." - и това е мнението както на обикновените "шофери", така и на запалените Фенове. И АЗ също мисля така. На мен НИКАК НЕ МИ ХАРЕСВА НОВАТА ЛИНИЯ НА МАРКАТА КОЯТО Е НАЛОЖЕНА ОТ .... - ма и това съм го чел някъде... при това със същото отношение като за мосю "Льо КЛЕМАН".... друга тема със същото съдържание... - ми да прочел съм - дори обикновено редактирам, преди да публикувам рецензия, критика, или мнение(и се опитвам да минимализирам субективизма когато не съм прав)!!!...
ВЪПРОС НА ВКУС![/quote]
ами аз като гледам ти и на старите модели не си фен с този МБ (дарак) грешката е вярна дарак казах , що не си пишеш в МБ форумите ... аз лично не си падам по малките модели но колата си е много хубава и кой те излъга за агресията на новите модели на БМВ а??? ти случайно да си виждал някой от тях на живо а???? а случайно да си карал ???? а да си правил сравнение с новите модели на твоята любима марка ( особено съотношението цена- качество) направи горепосочените неща и тогава плюй по човека .... моля те и плс. недей да говориш точно ти , който караш МБ за агресия... аре неща да пиша повече , че се ядосах...
gambling with the devil on the road

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 14 Мар 2005, 14:12

kay написа:
Aurora написа:Дано да си сменят дизайна или ще си сменят клиентите.

Прав Ви път :wave: :angel:

Браво!!! :bowdown: Само така! Аман от тия тъпанари с 3,20лв в джоба, дето само пюят великолепните нови творения :dummy:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

просветлен
Аватар

Мнение от kay » 14 Мар 2005, 14:22

Аз не бих ги нарекъл тъпанари, причини много. Идеята беше, че те БМВ-тата са за каране, не за гледане ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 14 Мар 2005, 15:23

[quote="smoKing"]поредното включване от детската градина :mhihi:[/quote]

това към кой беше :dunno:
gambling with the devil on the road

Crash Master
Аватар

Мнение от viper » 14 Мар 2005, 15:25

kay написа:Аз не бих ги нарекъл тъпанари, причини много. Идеята беше, че те БМВ-тата са за каране, не за гледане ;)

Мухахахахахаха, е сега изби рибата вече :mhihi: Кое става за каране? Е46? ХАХАХАХАХААХАХ Става за возене. За каране максимума е Е30 от 3-тата серия. Нагоре всички са САМО ЗА ГЛЕДАНЕ :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 14 Мар 2005, 16:09

само цифри:
Е90 330i 258 магарета
0-100 км/ч 5.6 сек
1/4 миля 14.3@ ~160км/ч
по данни на Car and Drivers Tests

пък нека е грозна ;) :mhihi:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

просветлен
Аватар

Мнение от kay » 14 Мар 2005, 17:35

viper написа:
kay написа:Аз не бих ги нарекъл тъпанари, причини много. Идеята беше, че те БМВ-тата са за каране, не за гледане ;)

Мухахахахахаха, е сега изби рибата вече :mhihi: Кое става за каране? Е46? ХАХАХАХАХААХАХ Става за возене. За каране максимума е Е30 от 3-тата серия. Нагоре всички са САМО ЗА ГЛЕДАНЕ :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Като си толкова хард-кор що не караш Катерам или Уестфийлд ми си губиш времето с бавни Е30ки? :)

Crash Master
Аватар

Мнение от viper » 14 Мар 2005, 19:08

Мдаааа..... точно това имах в предвид - е30ката може да е 316-ка, ама се върти по-добре от е46 330сi :mhihi: :mhihi: :mhihi: Просто е брутална кола - както каза един много голям БМВ маниак: Device for FUN :twisted: А по-новите може да са много бързи и да се ускоряват като ракети, ама са натъпкани с толкова системи и системчици за какво ли не, че имаш чувството, че караш ТРОЛЕЙ :) Сега остава да направят и БМВ със предно и излагането ще е пълно :evil: Това ми беше мисълта.
За дизайна няма какво да говорим - всеки си има мнение. Моето е, че приличат на :puke: Всъшност не - приличат на :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Aurora » 15 Мар 2005, 20:21

[quote="viper"][quote="kay"][quote="Aurora"]Дано да си сменят дизайна или ще си сменят клиентите.[/quote]

Прав Ви път :wave: :angel:[/quote]

Браво!!! :bowdown: Само така! Аман от тия тъпанари с 3,20лв в джоба, дето само пюят великолепните нови творения :dummy:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:[/quote] сам си тъпанар, от тези, които без да си мислят поглъщат като крокодили всичко което им се подава и се налага от горе.

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум