Проблем задно ляво колело !
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем задно ляво колело !
колеги днеска ставам ка4вам се на колата паля я първа и а да тръгна и тя неще ...надига се и все едно задните колела и по то4но ляво ги държи не6то ...казаха ми 4е може да е блокирала ръ4ната и да и развиа болтовете под самата ръ4ка да освободя жилото но се оказа 4е не е това...след като я поогледах малко останових 4е е задното ляво колело не6те да се движи ..
някакви идеи какво може да е и решения естествено..моля само за компетентни мнения тъй като колата и до сервиз неможе да стигне ...

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ми какво по компетентно от това да слезнеш при колата , да я вдигнеш на крик , да свалиш джантата, и да разглобиш диска/барабана и да видиш кое точно е блокирало
Няма смисъл да хвърляме боб.
Слизай да я правиш

Слизай да я правиш

проблема е там 4е не съм наясно въоб6те какво трябва да разглобя и в слу4ай 4е ги разглобя незнам дали 6те успея да ги сглобя после тъи като въоб6те не съм компетентен по тази 4аст и до сега не съм пражил каквото и да е било такова упражнение за6тото съм от скоро собственик на кола ...моля затова за малко по то4на информациа ...колата е с дискове ако е важно ...
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- metodi80
- старши ентусиаст
-
pltbull написа:идеи ???
Колега , хем искаш съвети какво да направиш , хем казваш , че нямаш абсолютно никакъв опит ...... ти на практика дори да видиш проблема , няма да разбереш , че е проблем. Както един колега те е посъветвал помоли някой приятел или майстор да дойде на място , за да види колата.
колеги и колежки специално благодаря на Smoocki za suvetite koito mi dade i za tova 4е благодарение на него колата е отнново в движение
проблема бе6е 4е бе6е запекло феродото на спира4ките на дисковете като свалих гумата и разръ4ках малко тук малко там и разбира се с малка помо6т на 4ука вси4ко бе6е ок след слагането на гумите ....
благодаря на вси4ки ...може да преминете към заклу4ване на темата
и отново едно голямо БЛАГОДАРЯ Smoocki

- Makarov 2
- младши ентусиаст
-
vld написа:Ми какво по компетентно от това да слезнеш при колата , да я вдигнеш на крик , да свалиш джантата, и да разглобиш диска/барабана и да видиш кое точно е блокирало![]()
Слизай да я правиш

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
13 мнения
• Страница 1 от 1