Задна Врата - Комби
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Задна Врата - Комби
Колеги, някой да се е сблъсквал със следния проблем:
Задна лява врата неможе да се отвори - отключена. Понеже я бях отделил от централното /по ел.път/ да може да се отключва и заключва само ръчно /понеже мразя някой да слиза или качва от ляво, а и щерката се вози там/. Та първо спря да се отваря от вън можеше само от вътре да се отваря, по едно време се обърна и неможеше отвътре, а само отвън.
А сега изобщо немога да я отворя.
Та някой сблъсквал ли се е с такъв или подобен проблем и как мога да я отворя, /четох нещо за пластмасата на дръжката, но тя отключена неможе, та за да не пр**ба нещо да питам за некъв друг вариант???

Задна лява врата неможе да се отвори - отключена. Понеже я бях отделил от централното /по ел.път/ да може да се отключва и заключва само ръчно /понеже мразя някой да слиза или качва от ляво, а и щерката се вози там/. Та първо спря да се отваря от вън можеше само от вътре да се отваря, по едно време се обърна и неможеше отвътре, а само отвън.
А сега изобщо немога да я отворя.
Та някой сблъсквал ли се е с такъв или подобен проблем и как мога да я отворя, /четох нещо за пластмасата на дръжката, но тя отключена неможе, та за да не пр**ба нещо да питам за некъв друг вариант???

- `Donny-JC`
- Потребител
-
Е36
Колега и аз имах ядове с тази врата,не щеше да се отключва,отидох да питам в сервиз за аларми дали могат да ми помогнат и срещу 35 лв с работата ми сложиха нова ел. машинка на вратата за отключване и заключване и нямам ядове сега!
Действай бързо,изненадващо и с груба сила!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Re: Е36
`Donny-JC` написа:Колега и аз имах ядове с тази врата,не щеше да се отключва,отидох да питам в сервиз за аларми дали могат да ми помогнат и срещу 35 лв с работата ми сложиха нова ел. машинка на вратата за отключване и заключване и нямам ядове сега!
А как са я отворили колега, имаш ли някво инфо???
3 мнения
• Страница 1 от 1