Май си купих удряна кола ...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Май си купих удряна кола ...
Реших да развия единия мигач че нещо пропускаше влага вътре
та да видя какво му е.След като го свалих, видях на него лепенка с дата на производство която е от 2005г а тя колата ми е 2003г
реших да отвия и другия и
гледам и на него пише 2005 и реших че сигурно цялата предница е била смазана.
Огледах отпред отвсякъде но не можах да открия следи от удар или нещо смачкано. Има ли начин да разбера дали наистина е удряна
и къде да гледам?
та да видя какво му е.След като го свалих, видях на него лепенка с дата на производство която е от 2005г а тя колата ми е 2003г

Огледах отпред отвсякъде но не можах да открия следи от удар или нещо смачкано. Има ли начин да разбера дали наистина е удряна
и къде да гледам?
- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
Е и да е удряна кво толкова?
Ако е направена както трябва - проблеми няма!
Много ми е интересно така като почнат да се тръшкат хората "Ауууууу ми тая кола удряна..." ... ми като искаш да не е удряна отиваш в магазина и я вадиш нова!
В крайна сметка и на най-добрите шофьори се случва да ги ударят, нали?!
Като няма проблеми колицата, що се занимаваш с глупости?!
Много ми е интересно така като почнат да се тръшкат хората "Ауууууу ми тая кола удряна..." ... ми като искаш да не е удряна отиваш в магазина и я вадиш нова!
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...
- iliikata_3
- кандидат ентусиаст
-
щом нищо видно няма , зна4и наистина е направена добре ако въобще е удряна , карай си колата и да не те притеснява
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Ся вече му влезе буболечка в мозъка,как да я кара така спокойно....
Хайде щом няма проблеми да не се занимава с глупости,може да е ъпгреид и за това би ли се надявал да е още по-добре...?!

Хайде щом няма проблеми да не се занимава с глупости,може да е ъпгреид и за това би ли се надявал да е още по-добре...?!
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
bebekrisss написа:
Абсолютно съгласен съм, неударена кола има само в магазина

Важното е как е правена после

Един мой приятел има сервиз и си взе една е46 тоталка, на нищо не приличаше, вече трета година си я кара без никъв проблем....и си върви колата и всичко
F**k them all!
bebekrisss написа:Е и да е удряна кво толкова?
Ами не ми дреме дали е удряна или не, то външно не и личи, повече ми дреме именно дали е направена добре и че няма да се откърши някоя заварявана част от колата докато си карям някой път с 180-200.
Затова исках да разбера на кое да обърна внимание и да проверя по обстойно да съм спокоен че карам сигурна кола.
Може да е пукнал мигача и да ги е сменил и двата щото иначе нов и стар грозна работа по лесно ще разбереш по фаровете дали и те са сменяни
Пък и няма какво и да е удряна все тая то аз кола която не е удряна не сам срещал може да е малко но все ще я закачи някъде за употребявани коли говоря 

Последна промяна plamen_hh на 26 Мар 2009, 13:12, променена общо 1 път
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Погледни си щампите на радиаторите, водните съединения ако имат и на други чаркаляци близки до предницата. Ако те не са сменяни значи и да е имала удар ще е бил лек и няма за какво да се притесняваш. Ако са сменяни - също няма за какво да се притесняваш. Има хора които правят чудеса дори и с много тежко катастрофирали автомобили.
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2