Относно мача в София...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Относно мача в София...
Няма да се състои утре понеже в залата на Бонсист няма свободни часове. В комплекса Бонсист има и външни игрища ама покрай това хубаво време, съм сигурен че няма да сколасаме да играеме утре на тях
Проверих как стоят нещата със записването за залата
ходи се до счетоводството на УНСС през седмицата и се плаща на място, запазвайки час за който си ден искаш (ако вече не е запазен). Час е 25лв. Така, че предлагам да решиме кой ден да ритаме и кой час и някой който живее по-близко до УНСС да отиде и запази час.
Затова, нека който мисли че ще има свободно време през седмицата и е около УНСС, да постне желанието си в темата. Пък, като плати вече ще се разбираме кой ще рита и кой ще пие...предлагам това с разбирането да става на ЛС, че да не изписваме като в другата тема 5 страници.
Ще изчакам до Сряда, ако няма кой да се загърби със записването ще мръдна аз.
Предлагам да запазиме Неделята, да кажем 3 часа...ако е заето
някъде около 3. Тогава май ще могат повечето от вас да дойдат.
Това е.
КАто/Ако се запишеме ще ви кажа на кой да пращате ЛС, та да ви пишем кат футболери.

Проверих как стоят нещата със записването за залата

Затова, нека който мисли че ще има свободно време през седмицата и е около УНСС, да постне желанието си в темата. Пък, като плати вече ще се разбираме кой ще рита и кой ще пие...предлагам това с разбирането да става на ЛС, че да не изписваме като в другата тема 5 страници.
Ще изчакам до Сряда, ако няма кой да се загърби със записването ще мръдна аз.
Предлагам да запазиме Неделята, да кажем 3 часа...ако е заето

Това е.
КАто/Ако се запишеме ще ви кажа на кой да пращате ЛС, та да ви пишем кат футболери.
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Няма нужда да правите конспирации с ЛС-та за да се разбере кой ще участва в мача, но няма нужда и да се изпишат 5-6 страници със отговори само, и човек ако иска да разбере какво става да ги изчете всичките. Има една много хубава опция - анкета се казва. Направете я - ако искате аз или някой админ ще я наприм в тази тема. И като се събере необходимия брой за играта - запазвате си каквото ще запазвате, когато ще го запазвате и играете. А пък да си определяте постовете в играта тук ми се струва още по-налудничево. Това е само мач бе хора - разбирате се за дата и час - събирате се и който ще играе да играе, който ще пие бира - да пие
.

- dankata
- младши ентусиаст
-
Dimitar написа:Няма нужда да правите конспирации с ЛС-та за да се разбере кой ще участва в мача, но няма нужда и да се изпишат 5-6 страници със отговори само, и човек ако иска да разбере какво става да ги изчете всичките. Има една много хубава опция - анкета се казва. Направете я - ако искате аз или някой админ ще я наприм в тази тема. И като се събере необходимия брой за играта - запазвате си каквото ще запазвате, когато ще го запазвате и играете.
Димитър, не виждам смисъл от анкета...за какво ще гласуваме в нея, за час, за дата, за брой хора ли

Dimitar написа: А пък да си определяте постовете в играта тук ми се струва още по-налудничево. Това е само мач бе хора - разбирате се за дата и час - събирате се и който ще играе да играе, който ще пие бира - да пие.
Не знам защо реши че ще си определяме постовете тука ама карай. Аз нямам нищо напротив, като запазим залата, всеки който желае да рита да ми прати по едно ЛС с текст...'аз, за мача...такова...ще идвам'

Дори и да няма желаещи при вече запазена зала, пак ще си намеря хора за един мач от други места.
Така че, ти решавай, ако искаш направи анкетата, само дето сега не се сещам какво ще представлява тя

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Dimitar написа:Няма нужда да правите конспирации с ЛС-та за да се разбере кой ще участва в мача, но няма нужда и да се изпишат 5-6 страници със отговори само, и човек ако иска да разбере какво става да ги изчете всичките. Има една много хубава опция - анкета се казва. Направете я - ако искате аз или някой админ ще я наприм в тази тема. И като се събере необходимия брой за играта - запазвате си каквото ще запазвате, когато ще го запазвате и играете. А пък да си определяте постовете в играта тук ми се струва още по-налудничево. Това е само мач бе хора - разбирате се за дата и час - събирате се и който ще играе да играе, който ще пие бира - да пие.
Абе тва е форум! Ако не сте наясно със понятието форум то означава дискусия в която се включват много хора. След като хората са се разбрали да ритат не виждам какъф е проблема да се изпищат ако ще и 15 страници за това. Нито ще затрудни форума нито е проблем за някой. Ако на теб лично не ти се четат не ги чети ...
И без това тука почти никой не пише а сега ако може и с по един два поста да става работат. Отпусни му малко края че накрая само ще тряя да четем какво са писали хораат преди 5 години ...

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Добре давам предложение да го направим така, за другата неделя да запазим залата от 15:30 до 17 часа да се разбираме 10-тина сериозни хора, ама наистина сериозни а не некои да каже пишете ме и мене 100% ще доида и после да го нема никъв да се чудим кои да играе вместо него. Нека се сабереме 10-14 сериозни човека някой да запази залата ама още от сега че да е сигурно и да се сабираме да играеме. Аз наистина ще доида. Нека по темата да пишат само хора които са заинтересувани от мача и ще доидат 100% а не некои да трупа мнения от сорта на "хехе вие луди ли сте няма да се саберете" или некви такива.

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Вече се подготвях психически
а то нема мач
Не мислите ли че неделя ще сме споходени от дъ "Мохмурлукс"
поне аз винаги в тоя ден имам зимане даване със същия и в следствие от което придобивам техниката "пияния майстор" 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
При нас в кв.Левски Г има едно игрище перфектно за тази цел и не се плаща нищо ако искате казвайте кога и да почваме да ритаме само ,че трябва да е след 17.00ч защото е в училищен двор събота и неделя е лудница а през седмицата няма никой.
Решавайте вие игрището е супер.

Няма грозни жени, има трезви мъже!
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
А има и страшни кръчми
после може да
пииинеме по едно , ако иска някой може да дойде да го види.

Няма грозни жени, има трезви мъже!
- dankata
- младши ентусиаст
-
Ето как стоят нещата...
Преди малко ходих до УНСС да запазя залата. Бах
то по-лесно се купува имот сигурно...За да платиш трябва да ходиш до Счетоводството, оттам ми дадоха 2 бележки да съм отишъл при касата, на касата ме пратиха в 1004 стая май, че там била жената дет се занимавала с тия работи, после трябвало да ходя до Бонсист и да говоря с някой си там да ми каже той дали в тоя ден и тоя час залата не е заета...щото можело и да е заета вече, тия от 124141 стаи преди това нямало как да знаят
Ми аз още след 2рата стая фърлих бележките (трябвало е в началото да им занеса и една че не работя наведен сигурно
) и отлепих от там...
Абе хора, тука зад блока си имаме супер игрище
оградено с врати, не се плаща, очертано и никой не рита. Мисълта ми е, щото Неделя го дават хубаво време, абе дайте да поритаме навънка, нищо не ни пречи, пък и в зала много прах... То на Бонсист и НСА има външни игрища ама там знам какво е уикендите и просто няма смисъл да ходиме.
Затова, дайте външно мачле да спретнеме.
Предлагам тука при нас, щото за това се сещам дето със сигурност ще е свободно за Неделята (в Подуене съм аз). Ако знаете някое, което е по в центъра, казвайте и направо час да слагаме и да започваме
ИЛИЯНе, то и тука имаме кръчми за след мача

Преди малко ходих до УНСС да запазя залата. Бах

Ми аз още след 2рата стая фърлих бележките (трябвало е в началото да им занеса и една че не работя наведен сигурно

Абе хора, тука зад блока си имаме супер игрище

Затова, дайте външно мачле да спретнеме.
Предлагам тука при нас, щото за това се сещам дето със сигурност ще е свободно за Неделята (в Подуене съм аз). Ако знаете някое, което е по в центъра, казвайте и направо час да слагаме и да започваме

ИЛИЯНе, то и тука имаме кръчми за след мача

аэ съм навит ама куде 6те се 4акаме
Последна промяна evans на 15 Мар 2005, 23:16, променена общо 2 пъти
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Една неделя играхме на стадиона зад ЕКО'то не знам как се казва ама игрището е супер 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2