голям проблем :( помощ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
голям проблем :( помощ
вчера си седя на 1 светофар, светва зелено аз тръгвам.И под колата се чува ТУП доста силничко.Давам гас тя седи на 1 место и се форсира...която и скорост да пусна си влиза но колата нетръгва на никаде и само се форсира...дори пета да пусна при запалено положение като пусна съединителя на пета на место колата не гасне...на скорост с гас и километража не се мърда. 

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
а и докато ме дърпаха нямаше никакви излишни шумове тропане тракане и тн само в момента в който се прееба
- shark
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46-320 CI и Паджеро 3200
- Мечтае да кара: X6
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
ходих на канала да видя какво става...значи кардана се върти..влиза движението в диференциала но неизлиза към полуоските..гумите си се търкалят не са зацепени да се влачат..и ми казаха или деференциала е превъртял или някоя полуоска се е скъсала как мислите ?
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
аз го имах подобно на 1 фиат извдено каре,но на свободна или полусъединител полуоската се въртеше и имаше шум виж полуоска каре съединител знам ли?? някои по на "ти" да каже
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
не е карето то се върти..вече откъм диференциала се губи движението..та полуоските да не се въртят..казаха ми първо че ако е диференциала гумите ще зацепат...после други ми казаха че е от него...1 ми каза че полуоската е скъсана някоя от 2те и затова неще 

Пробвай да вдигнеш цялата задница и завърти гумите, накъдето въртиш едната наобратно трябва да се върти другата и нека някои я задържа срещуположната. Ако не, е диф или полуоска, преди раглобяване не можеш да го разбереш кое е, а ако си има усилие може и пиньона да е, макар че не съм чувал да се случва, бая здрава част е. Но зависи какво си правил
.
Ако ти е скъсана едната полуоска целия въртящ момент се предава на нея заради дифа.

Ако ти е скъсана едната полуоска целия въртящ момент се предава на нея заради дифа.
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
абе пичове колата хубаво не си върви...но като не са скорости и съединител защо като се пак вкллюча на скорост и давам гас ( макар и колата да седи на 1 место ) километража немърда към какво е вързан ? 

obi_fix написа:абе пичове колата хубаво не си върви...но като не са скорости и съединител защо като се пак вкллюча на скорост и давам гас ( макар и колата да седи на 1 место ) километража немърда към какво е вързан ?
От задния датчик за АБС-а мисля и затова не ти мърда километража
А странното е ,че това ти се е случило на светофара когато си бил спрял.Преди това разстривал ли си я много ?

- obi_fix
- младши ентусиаст
-
не тамън я бях извадил от паркинга...има ли някакъв вариант без да разглабям нищо щото в момента нямам тая възможност и време само видимо като легна под колата да разбера дали е полуоска ?
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
ок ще вида как ще го направя и кога но щом само това е начина... има ли значение дали блокажа е включен или изключен и на скорост ли трябва да е колата ? и като завърта гумата ако другата не се върти в обратната посока значи е полуоска ?
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2