СОФИЯ - сбирки Е34 - Неделя 18:00ч на ОМВ на Гешов
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
значи това се намира на бул.константин величков които се вижда от дясно на втората снимка а от ляво е бул. вьзкресение
а самия парк на лук ойла е св. св.петьр и павел.
написах го за някои ако не се е сетил.
там е добре
ще гледам да доида с е34ката макар че ше имам работа по36цата че я поразглобих . блокирали са и хидравличните пулове на клапаните.
може да видите сльнчака в снимките ми до профил.
а самия парк на лук ойла е св. св.петьр и павел.
написах го за някои ако не се е сетил.
там е добре
ще гледам да доида с е34ката макар че ше имам работа по36цата че я поразглобих . блокирали са и хидравличните пулове на клапаните.
може да видите сльнчака в снимките ми до профил.
- fancy_girl2904
- Потребител
-
Чудесно, и аз се ориентирах вече къде е тоз Лукойл! Тъй че в неделя най-накрая ще се похваля с колицата 

- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Супер колкото повече толкова повече
Само да попитам на по бира ли ще сме или ще ровичкаме нещо да знам дали да зимам инструменти 

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
saint85 написа:Супер колкото повече толкова повечеСамо да попитам на по бира ли ще сме или ще ровичкаме нещо да знам дали да зимам инструменти
Ако някой има нужда, може да поровичкаме... ако искаш вземи и инструменти, за всеки случай
- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
аз мисля да взема инструменти от рода на кларинет и акордеон... и оператори от мургавия контингент.... + некя друга сръбска певачица...
щом БРЕНА дойде за некаф умрел мюзик айдул ще дойде и на Е32/Е34 сбирка.... и няма да ми пее чик погоди глупсти.... а МИЛЕ ВОЛИ ДИСКО....
щом БРЕНА дойде за некаф умрел мюзик айдул ще дойде и на Е32/Е34 сбирка.... и няма да ми пее чик погоди глупсти.... а МИЛЕ ВОЛИ ДИСКО....
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
kowalski написа:аз мисля да взема инструменти от рода на кларинет и акордеон... и оператори от мургавия контингент.... + некя друга сръбска певачица...

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
След снощната извънредна сбирка, да не забравите за утрешната
- 11.00 ч. на ЛукОйл Константин Величков

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Vlados написа:След снощната извънредна сбирка, да не забравите за утрешната- 11.00 ч. на ЛукОйл Константин Величков
Трябваше да се заснемем какви сме красавци на тази сбирка. Иван с омаслени ръце, а ти палещ барбекюто

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- ***BMW-FEN***
- кандидат ентусиаст
-
Vlados написа:След снощната извънредна сбирка, да не забравите за утрешната- 11.00 ч. на ЛукОйл Константин Величков
Не се безпокой колега там сме

- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
а дано следващия път като сме на омв-то ..... да е хубаво времето за да си седнем отвън... там има бая място. но не го предложих защото почти винаги омв-тата са голф-средища....
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
kowalski написа:а дано следващия път като сме на омв-то ..... да е хубаво времето за да си седнем отвън... там има бая място. но не го предложих защото почти винаги омв-тата са голф-средища....
A орлите с калибрите и тн острилки къде ги забрави

А колкото до другия път предлагам да ходим в Липненски да хапнем пиинем пък и малко празник за ухото да има.