Е87 имат ли ел.стъкла
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- bobi_motorista
- Потребител
-
Е87 имат ли ел.стъкла
здравеите имам Е87 имат ли ел. стъкла и ако имат как се прибират ? ,или нямат и трябва леко да напъна навътре 

Re: Е87 имат ли ел.стъкла
bobi_motorista написа:здравеите имам Е87 имат ли ел. стъкла и ако имат как се прибират ? ,или нямат и трябва леко да напъна навътре
Ел. стъклата се прибират с копчетата на вратите.
А ако говориш за Ел. Огледала трябва да имаш копченце на шофяорската врата, ако нямаш можеш да ги буташ на двете страни без никакви проблеми

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
MaXimal написа: ако нямаш можеш да ги буташ на двете страни без никакви проблеми
Сорри за офф-а

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
((:BuKcu:)) написа:MaXimal написа: ако нямаш можеш да ги буташ на двете страни без никакви проблеми
Сорри за офф-аАма аз няма ел.огледала и си знам, че ръчно трябва да се прибират....и особено от ляво бутах, бутах...даже по едно време мислех, че ще ги счупя...все не се прибираше....докато не го отперих в стойката на бариерата в гаража....и то взе, че почна да се прибира като го понатисна
Фитнес,колежке,фитнес ти рябва и повече работа с ръцете

((:BuKcu:)) написа:MaXimal написа: ако нямаш можеш да ги буташ на двете страни без никакви проблеми
Сорри за офф-аАма аз няма ел.огледала и си знам, че ръчно трябва да се прибират....и особено от ляво бутах, бутах...даже по едно време мислех, че ще ги счупя...все не се прибираше....докато не го отперих в стойката на бариерата в гаража....и то взе, че почна да се прибира като го понатисна
Спокойно колежке, здрави са. Издържат до към 50км/ч

8 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series