Въпрос 728!?
Модератор: Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Въпрос 728!?
Вярно ли е че 728 има проблем с всмукателите и често ги пукала? Мисля за една такава, ама нещо ме разубеждават.... А и имат ли същия проблем със скоростите като Х5 също(стептроника).
Благодаря ви предварително колеги.
Благодаря ви предварително колеги.
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
ммм не бих казал.Според мен са пълни измишмилйотини,няма логика.Като си я караш полека полека и разхода ти ще е що горе нормален.
За х5 тия легенди съм ги чул а и също така и видял,немога да ти кажа на какво се дължи но най-честата комбинация е и със сторшена турбина (при дизеляците).Бях отишъл в дару при познат за някави чаркалъци и тамън ги бяха наредили 3 такива и ми се оплакваше.
[quote="cecoboy"][/quote]
Може би защото тия с м62 (поне в България) са по редки.Наистина погледнато няма какво му се строши добиче си е,ама трябва да го уцелиш в състояние.Иначе се разтича като гевгир,от личен опит.Докато не естествено не го отвориш и не смениш всички гарнитури което пък като труд и пари не е малко
За х5 тия легенди съм ги чул а и също така и видял,немога да ти кажа на какво се дължи но най-честата комбинация е и със сторшена турбина (при дизеляците).Бях отишъл в дару при познат за някави чаркалъци и тамън ги бяха наредили 3 такива и ми се оплакваше.
[quote="cecoboy"][/quote]
Може би защото тия с м62 (поне в България) са по редки.Наистина погледнато няма какво му се строши добиче си е,ама трябва да го уцелиш в състояние.Иначе се разтича като гевгир,от личен опит.Докато не естествено не го отвориш и не смениш всички гарнитури което пък като труд и пари не е малко

Последна промяна ///vlado на 24 Мар 2009, 20:30, променена общо 1 път
netmurder написа:е 15-16 е приличен разход......... бих казал дори приемлив разход.
Кое му е приемливото бе колега ???? Аз сам имал 730иа мога да ти кажа че е ебати туча....хар4и и не варви прави са колегите ако ще е бензин да е 4.4.... разликата ще е от 2-3 литра но колата ще е корено различна като поведение и работа на мотора ... несе залагваи с малките бензиниви на голлямите купета ...
Само разбирачи в тоя форум...80% Инжинери на BMW
- netmurder
- старши ентусиаст
-
и без това един друг проект отпадна така че това ще е 740, само да ви питам май има няколко разновидности на 740 (4.0 4.4 и 4.4 с малко повече Нм) има ли нещо верно в това което написах....
колега смяната на маслата на 740 е дале4е от 300-400лв аслото ти е 8л средно 10-12лв литъра защото на тоя стар мотор да му турих пълна синтетика няма голяма файда , а филтите струват точно колкото на м52б20 пове4е от 200кинта не струва смяната на маслата ина4е наистина 28 на тва голямо купе не е работа а разхода наистина варира много , като я стъпвам в града 20 , ако я карам нормално примерно ве4ер основно отива на 15 ,диапазоните са много големи
- netmurder
- старши ентусиаст
-
JANI написа:колега смяната на маслата на 740 е дале4е от 300-400лв аслото ти е 8л средно 10-12лв литъра защото на тоя стар мотор да му турих пълна синтетика няма голяма файда , а филтите струват точно колкото на м52б20 пове4е от 200кинта не струва смяната на маслата ина4е наистина 28 на тва голямо купе не е работа а разхода наистина варира много , като я стъпвам в града 20 , ако я карам нормално примерно ве4ер основно отива на 15 ,диапазоните са много големи
15 - 20 си е супер разход, то аз като се заиграя и мойта ис-ка ги прави толкова

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2