СОФИЯ - архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
BMWALPINA написа:Пак ли бе Мишо...
сефте!
Мишо, да вземеш да си смениш ника, че вярно ти е на карък, сериозно!
Иначе наистина нищо ни няма, а коли се правят. Днес Боби беше при мен, отряза си малко от задницата на купето и е 6. Като се върне другата седмица ще е чисто ново кабриото. Прибрал е ролбарите, така че вече няма проблеми.
Дано кихнат от КАСКО-то на Мишо прилични пари и пак да я вкарва в пътя.

И те така. Случват се такива работи, като сме тръгнали на някъде човек трябва да очаква всичко, никой не е безгрешен.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- saseda
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe
- Мечтае да кара: M3 AC Schnitzer
- Детайли за колата: 316i Coupe/E36/M43/сребрист металик/лети джанти 16 -ки
- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
saseda написа:Довечера ще ходите ли от 21:00 на ОМВ -то в Дружба?
И квоооо само с колегата ли ще ходиме ако е така да си седиме вкъщи пред компа

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Няма нужда преди всяка една сбирка да се пише дали ще има някой. По сбирките винаги е имало хора малко или повече. Отделно, че за всяка една сбирка ако всеки един, който ще присъства го напише нали знаете какво ще се случи с темата 

Tux0 Ca !

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Е сега се прибирам от булгара имаше адски много народ
по едно време пристигнаха чичковците със сините буркани.....три патрулки като за начало
Стана няква супер анархия всеки се опитва да бяга на някъде,но уви изхода един запушен с още 6 патрулки и така седяхме сигурно 200 коли да чакаме да ступат едно момче доста жестоко с палката ,хванаха друг с 1.8 промила келеш с неква умрела астра
събраха се 3 рейса и в крайна сметка след 30 мин. висене ни пуснаха,но беше доста добра вечер специално за мен 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
Да както каза колегата bivola беше лудница , но уви някой е подшушнал , че са се събрали да се въртат и са прилетели мухите.Много лошо за момчето . Аз бях до към 22:00 и беше спокойно... ОМВ-то лудница , много хора , много коли , много нещо ! С изключение на инцидента много добра вечер и за мен 

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
- saseda
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe
- Мечтае да кара: M3 AC Schnitzer
- Детайли за колата: 316i Coupe/E36/M43/сребрист металик/лети джанти 16 -ки
На ОМВ -то имаше 2 много наточени Е36 -ци : едно сребристо купе и едно червено! Имаше и мотори и други коли въобще лудница
После на булгара се пускаха докато не дойдоха куките (май рейсаджиите са ги викнали, че им пречехме да излизат) и стана още по-голяма лудница!

После на булгара се пускаха докато не дойдоха куките (май рейсаджиите са ги викнали, че им пречехме да излизат) и стана още по-голяма лудница!

BMW - правилната марка!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Щуротия беше, но явно добре, че си тръгнах навреме...просто по едно време се затиснахме с коли и видях, че ако не си тръгна ще вися цяла нощ и ще чакам някой да дойде да си помести колата, за да изляза.
BMW only!
На мен също ми записааха данните,ама айде да видиме как ще ми спрат колата от движения
и по каква причина,че не можах да разбера!Плашат само мухите!Жалко че набиха момчето,полицая разправя че му бил минал през крака
Пълен смешник,ако му беше минал през крака щеше поне малко да куца,а той си ходеше да записва данните от документите,СМЕШНИК!Потърпевшото момче беше със сив опел астра (полицейските) За пореден път се доказа че като хванат някой всички други си мълчат!А бат Бойко вместо да ми седи на екрана по цяла вечер,да измисли няква писта кадето да се организират тези мероприятия........Дееба и държавата живееме...
Едит:Имаше едно момче което снима побоя,ако намерите клипа давайте да го видиме всички,и да го пратиме на бтв и на господари на ефира!Трябва да се спре с полицейското насилие!

Едит:Имаше едно момче което снима побоя,ако намерите клипа давайте да го видиме всички,и да го пратиме на бтв и на господари на ефира!Трябва да се спре с полицейското насилие!

- karakanovski88
- Потребител
-
За БТВ незнам ,но ако се намери клипчето дайте да го пратим на НОВА че са май малко по сериозни. Наистина жалко за момчето 

- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
Garribaldi написа:Супер беше .. много съм доволен .. верно че куките накрая преебаха работата но като цяло
както винаги