Gumball BG ? Gumball BG ,вече е факт! Записването започна!
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
Fear написа:cobrata_m3 написа:///peter написа:Що бе, ако колите са последни поршета, мерцедеси, бмв, ламборджинита и ферарита супер, ама некак некоя алфа 166 или е36, е34 некак не ми се връзва с понятието.Най-много да ни се смеят на запад
най-малко да ни се смеяти насистина ако колите са на ниво супер ама като гледам в кои форуми е пусната темата без да те обиждам ама алфа,опел,митсубиши, нямат кола с която могат да се представят на това състезание бмв може би с м6 или з4 м ,ауди с р8 но пак там колите са далеч напред на свети влас имаше 6 тица и а5 ма да ти кажа никои не им обърна внимание
Абе не е като да няма, ама такава в България май липсва.![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_8C_Competizione
Колкото до самата идея, наистина ми се струва, че се опитваме да се надскочим, поне що се отнася до нас, обикновените хора.
А иначе, недйте да се заблуждавате - убеден съм, че в нашата мила родина има повече от достатъчно расови автомобили, които да ни отсрамят пред света, ама като се сетя само, какви хора ги притежават...
тая алфа я няма в бг доколкото знам.както и да е вече си има състезание свети влас от 2 години и колите стават все повече така че не стоят хората

- Highvoltage
- Потребител
-
Тук не става въпрос за рали или състезание!!! Нарочно е написано. Не можем да си го позволим. Става въпрос за идеята,за купоните,за преживяването,да се обединят хора. Едва ли някога ще видите толкова много коли от различни марки заедно.
Името затова е "gumball BG " иначе нека да си имаме рали Св. Власт
На нашия гъмбол ще има само хора,които си заслужава да познавате. Ако всичко е наред и се получи добре,догодина ще е още по-добро.
Вие си преценете колеги. И стига с това "как ще позволя да ме мине някакъв си ГолФ!? " - ... Голямата работа
Елате и виж те!
Ето и сайт,на който ще може да се запишете:
http://sitekreator.bg/gumball/index.html
Името затова е "gumball BG " иначе нека да си имаме рали Св. Власт

На нашия гъмбол ще има само хора,които си заслужава да познавате. Ако всичко е наред и се получи добре,догодина ще е още по-добро.
Вие си преценете колеги. И стига с това "как ще позволя да ме мине някакъв си ГолФ!? " - ... Голямата работа

Елате и виж те!

Ето и сайт,на който ще може да се запишете:
http://sitekreator.bg/gumball/index.html
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
И като се съберат 3-4 секти БМВ,ОПЕЛ,ХОНДА И WC (vw) и става Левски : Цска

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Highvoltage
- Потребител
-
Така е колега,затова хората,които дойдат на това мероприятие ще са наясно с нещата. Едва ли ще дойдат да си трошат главите по дискотеките и пътищата!
Иначе и германците се опитват да направят нещо подобно,само че тяхното си е точно състезание,но с коли като нашите
http://www.youtube.com/watch?v=2mJwFOFxMR4
Иначе и германците се опитват да направят нещо подобно,само че тяхното си е точно състезание,но с коли като нашите

http://www.youtube.com/watch?v=2mJwFOFxMR4
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
mangini написа:///peter написа:Що бе, ако колите са последни поршета, мерцедеси, бмв, ламборджинита и ферарита супер, ама некак некоя алфа 166 или е36, е34 некак не ми се връзва с понятието.Най-много да ни се смеят на запад
Точно, може би е по-добре просто годишните събори на отделните марки да протичат по този начин-обикаляне на няколко града, купони и накрая писта Калояново например. Естествено, на някой трябва да му се занимава да направи такава организация. Българския вариант на GUMBALL беше рали св. Влас, там колите си бяха на ниво, но наистина предимно за Е36 и алфа 166 да се нарече GUMBALL..малко прекалено според мен
И аз винаги съм си представял перфектния БМВ събор така.. Обикаляне на 2-3 града с 1 преспиване(разбиване) и после на калояново

А за идеята от темата - и аз не одобрявам.. Поне да не беше наречено така, защото то просто нищо общо няма

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Highvoltage
- Потребител
-
Добре бе хора, ако толкова много ви притеснява името, ще го сменим
Въпроса е ,дали ако го сменим ,ще се навиете да дойдете?

http://cbrally.co.uk/ Ей това имаше и кръг в България през 2007. Спечелиха го българи. Още разказват, че е било уникално преживяване. Тогава се прибирах от Германия и срещнах колоната на сръбската магистрала.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Highvoltage написа:Едва ли някога ще видите толкова много коли от различни марки заедно.
Е ти по задръстванията в София не караш ли?

- ***BMW-FEN***
- кандидат ентусиаст
-
Dimo написа:Highvoltage написа:Едва ли някога ще видите толкова много коли от различни марки заедно.
Е ти по задръстванията в София не караш ли?![]()
То верно сеедно си в задръстване по Бул.Евлоги Георгиев

- Highvoltage
- Потребител
-
Хаха ,добра контра , вярно е колеги
Аз междудругото очаквах мераклии от този форум,но засега баварките изостават
Има време де. 

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Dimo написа:честно казано не мога да си го представя оптимистично, по скоро ще е колона от 10++ годишни тараляцници, тук таме някое по лъскаво заслужаващо внимание возило и преобладаващи, кадети, астри, голфове, хонди и кво ли още не които ще се опитват да се избият по качествените БГ пътища доказвайки се един пред друг кой е по добър шофер и организирайки безумни задръствания и недоумението на другите участници в движението които ще се питат "Какво по дяволите е това?"
п.с. извинявам се за сарказма, но немога да си го представя иначе
тази година ще е така... догодина ще дойдат повече коли... на следващата година ще дойдат по лъскави коли... и така някой ден може да се превърне в нещо грандиозно...
спомнете си колко и какви коли е имало на 1-вия в България БМВ събор...
а знаете ли за 1-вото състезание което организирахме в Плевен... то беше преди 2 години... общо участниците бяхме 8... опел кадет 1.7 дизел... опел астра 1.4и Е30 316, Е30 318и, голф 2, фиат пунто 1.4...
и все подобни морги... имаше публика към 50 човека... а сега само 2 години след 1-вото мероприятие се радваме на над 60-70 участника кой от кой по лъскава и вървяща кола... и 2-3 хиляди зрителя на уикенд... така че не ги отказвайте още преди да са започнали
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Мен ме "тревожи" едно нещо... Българина не може да си владее нервите и кара като откачен като си вози децата и жената на море... какво остава като трябва да се СЪСТЕЗАВА по родните пътища 

Rebel написа:Мен ме "тревожи" едно нещо... Българина не може да си владее нервите и кара като откачен като си вози децата и жената на море... какво остава като трябва да се СЪСТЕЗАВА по родните пътища
Нали точно това каза колегата, че замисъла на БГ варианта не е да се състезават, а да обикалят заедно.
Друг е въпроса дали няма да има такива изпълнения... Но ако има, най-много после по новините да ги дават.
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Berboo написа:Rebel написа:Мен ме "тревожи" едно нещо... Българина не може да си владее нервите и кара като откачен като си вози децата и жената на море... какво остава като трябва да се СЪСТЕЗАВА по родните пътища
Нали точно това каза колегата, че замисъла на БГ варианта не е да се състезават, а да обикалят заедно.
Друг е въпроса дали няма да има такива изпълнения... Но ако има, най-много после по новините да ги дават.

тва малко ми напоня на 7-мокласничките как обикаляха коридорите да ги забележат батковците

Да ме прощава колегата, но аз смисъл в цялата работа не виждам... дори не звучи забавно, а обикновено всичко свързано с много коли ми се струва забавно

39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3