Help при избора на BMW
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- GeNa7a
- кандидат ентусиаст
-
- Местоположение: Ъъъ преди живеех срещу затвора ъъ сега срещу нас...
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
айде малко ще по преведа на незапознатите......
тялото идва от body(това е ника на потребителя)
пич е объщението към ^^^^^
куртиш мифките -е къртиш мивки(жаргон на изразяване).....
или казано bam-bam се кефи на изказванията на body

тялото идва от body(това е ника на потребителя)
пич е объщението към ^^^^^
куртиш мифките -е къртиш мивки(жаргон на изразяване).....
или казано bam-bam се кефи на изказванията на body

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
Offtopic: Escape, и още ще има да се учудваш (ако въобще успееш да се задържиш наоколо) - на неграмотност и простотия...
Опцията "търсене" ще ти отговори на много въпроси. Но за съжаление повечето полезни отговори са старички... чудя се напоследък - това форум на БМВ ли е, или форум "пъпчив тийнейджър"
Offtopic PS за модераторите: ако още веднъж прочета постинг на bmw-maniak-ivo-neshto si, ще повърна... а вие?
Опцията "търсене" ще ти отговори на много въпроси. Но за съжаление повечето полезни отговори са старички... чудя се напоследък - това форум на БМВ ли е, или форум "пъпчив тийнейджър"

Offtopic PS за модераторите: ако още веднъж прочета постинг на bmw-maniak-ivo-neshto si, ще повърна... а вие?

You will find adventure
or the adventure will find you.
or the adventure will find you.
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
На снимките компакта сум го продал преди 6 месеца на една мадама,водеща новини в ББТ.Сега сум с Купе 318ис,ама не знам до кога.smoKing написа:body написа:А-аз седани не признавам,316 и 318и също за мен това е само Камуфлаж никви БМВ-та не са.Казвам го защото съм ИМАЛ такива!!!
прав си бате, м42 е най-да бест, щото си с такъв - 1 расов баварец! твърдя че м42 е не по-малко спънат от м40, бмв ако не е с 6-ма 2.5+, еби го
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
прав си ама в този слъчай се намесва майсторското шофиране пример както права аз моита кола е 40 коня и не върви ма грам и кат стане нещо такова от трета 2 газ 1 ва и глеи кво става с 40 на 1 ва веднага 2 и излитам много съм добър а разликата между 318 и 320 е малка само 2 цилиндъра ама сяка кола може да се кара с нисък разход на гориво моита я карам до 3000 оборота и не харчи като я изцеда на 1 ва до 5000 и разхода и става 11 на сто иначе 7body написа:С 200 може и да не караш,ама всеки ден сигурно ти се налага да се налага да се изтеглиш от кръстовище,да настъпеш за да се навреш в накоя дупка в задрустване,да изпревариш по бурзо и малко рисковано,да си направиш просто кефа като издурпаш няко на старта.Все си трябва мощност май.Пук имай сия ако искаш и с 50 си карай.аз сум на това мнение
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Azrail
- UFO Pilot
-
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3