e46 m43tu
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
e46 m43tu
колеги на края си купих е 46 цата 318i 118hp 2000 май месец -черна.
s двигател M43TUнямах много време да гледам и да избирам незнам как е за сега имам един заден десен тампон за смяна и някои козметични забелешки. Някои мойели да ми каже как е този модел става ли или?...
Този уикенд я пробвах по магистрала тракия на равно стиганх до около 200km/h а по нагорнище 170 km/h ги потдаржа без пробем.
средни разход ми дава кам 9 л/100км.
искам да ва питам няколко нешта като по запознати.
добри ли са тези характеристики? Илиса зле ?
Мисля тези дни да го карам на комп. диагностика можетели да ми препоръчите някои сервизи за целта?
И можели някой да ми обясни как да си вида средния разход на борд комп. ако изобщо такова нещто съществува в моето BMW.
благодаря ви предварително.
s двигател M43TUнямах много време да гледам и да избирам незнам как е за сега имам един заден десен тампон за смяна и някои козметични забелешки. Някои мойели да ми каже как е този модел става ли или?...
Този уикенд я пробвах по магистрала тракия на равно стиганх до около 200km/h а по нагорнище 170 km/h ги потдаржа без пробем.
средни разход ми дава кам 9 л/100км.
искам да ва питам няколко нешта като по запознати.
добри ли са тези характеристики? Илиса зле ?
Мисля тези дни да го карам на комп. диагностика можетели да ми препоръчите някои сервизи за целта?
И можели някой да ми обясни как да си вида средния разход на борд комп. ако изобщо такова нещто съществува в моето BMW.
благодаря ви предварително.
хората нямат резервни части. Карай разумно !!!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
твоята не е баш същата ,30тина коня повече е и е 2.0 ,16в няма място за сравнение .. инак М43 е приятен безпроблемен двг с евтина поддръжка ,не особено икономичен и динамичен
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Аз от динамиката не се оплаквам много съм се доволен даже ,защото и без това по мощна кола не съм карала от 120 коня на дълги разтояния. "Alexi" нашите 318ки не са ли с 16в ?
- h4x
- Потребител
-
- Кара: ше E46 320td
Според мен ти гори малко повечко
ама не знам то сега е студено и може би заради това.С Здраве да си я караш.

- Гост
-
Next написа:Аз от динамиката не се оплаквам много съм се доволен даже ,защото и без това по мощна кола не съм карала от 120 коня на дълги разтояния. "Alexi" нашите 318ки не са ли с 16в ?
Стария М43 118к.с. е с по 2 клапана на цилиндър, а новия - 143к.с. с по 4 клапана на цилиндър...

Иначе честито на колегата, със здраве да си я караш... и да не съдиш за колата по това, колко можеш да вдигнеш...

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
все пак колегата написа че е карал с некви скорости от 170-200 така че разхода ако го е засякал там е добреh4x написа:Според мен ти гори малко повечкоама не знам то сега е студено и може би заради това.С Здраве да си я караш.

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
да верно е ако е засичал колко гори з 200 може и повече от 10 да е а при мен със средна скорост от 90 ми гори 6л поборд
- h4x
- Потребител
-
- Кара: ше E46 320td
unikalen88 написа:все пак колегата написа че е карал с некви скорости от 170-200 така че разхода ако го е засякал там е добреh4x написа:Според мен ти гори малко повечкоама не знам то сега е студено и може би заради това.С Здраве да си я караш.
![]()
![]()
Еми нз под какво разбирате среден разход..

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
на борд компютъра има опция за среден разход като заредиш си я нулирай като натиснеш и задържиш от лостчето на мигача
но не разчитай точно измерване по борд има разлика иначе и аз като я понастъпвам повечко по магистралата ми отива към 10/100
безаварийни километри колега и със здраве да си я караш

безаварийни километри колега и със здраве да си я караш

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

11 мнения
• Страница 1 от 1