Карате си когато изведнъж...
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Карате си когато изведнъж...
нещо се строшва....
първата ви мисъл е...
първата ви мисъл е...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
мноооого ръчкам......между другото очквам всеки момент да ме остави на пътя......(дано не се случи)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
аз хем много я ръ4кам хем тя се 4упи защото е стари4ка бе оправия нема

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
не знам ,мене за 3 години веднъж ме е оставяла на пътя след като карах няколко дена със светнала лампа за алтернатора ,ама на мене до последно докато не спря не ми се вярваше че не зарежда
а за ръчкането - ръчкам си я от време на време ,ся например се прибирам от масов дрифт по заледените улици ,лудница е в таз поледица постоянно с вратите напред .. в общи линии не е тази машината при която можеш да кажеш "пак ли..." при оставяне на пътя 

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Cobra написа:Неможе ли да нема толкова дупки!!!!
Тва с дупките е голям проблем. Ами те никнат като гъби след дъжд. Ако си спомняте, преди няколко месеца един човек си счупи колата някъде в циганската махала и решил да съди разните там институции, отговорни за това. И какво спечелил както се знае, но му изплатили некви смешни суми, с които горкият той едва ли е могъл да си помогне. За това предлагам да въведат нов знак в ЗДП - внимание нова дупка се е появила

Ами мен колата само веднъж ме е оставяла ( Добре че беше четвъртък)... ама аз тогава постъпих глупово защото занех че съединителя ми го няма и требва карам бавно..ама си викам...айде бебчо ще издържи за още веднъш... и то да издърже за още 3 пъти, и накрая
...
Иначе колата ми винаги е в топ форма, и ако нещо стане първото нещо е да знваня на майстора
. А той понеже е пич пали колата и идва където и да съм 

Иначе колата ми винаги е в топ форма, и ако нещо стане първото нещо е да знваня на майстора

Еми всяко действие има равно по сила и обратно по посока противодействие.. така, че всяка повреда в колата е причинена от други фактори, в повечето случаи зависещи от задкормилното устройство, така, че без да се вайкам гледам кво става и кво може да се направи, така, че по-бързо да се задействат отново нещата, щото като съм без кола ми е крив калпака.. ма кво говоря де.. вече 3 месеца ми седи колата в сервиз, а аз през тва време разхождам един ВАЗ
а с такава кола човек натрупва богат опит от възможности нещо да се "преебе" и постепенно почва да хваща цаката на играта "ше стигнем ли-нема ли да стигнем" в общи линии няма вечни неща в реда на нещата си е нещо да се бъгне 

No bling at the Ring
- S-stail
- младши ентусиаст
-
- Кара: м42б20 турбо
- Детайли за колата: hx35/40 twin scroll
Карам я като чужда.......тя и затова все ми
прави мизерий......
Защо си купих кола зглабяна в Испания
прави мизерий......

Защо си купих кола зглабяна в Испания

- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
Винаги спокойно и винаги готов ... тва е формулата . За мен по-важи правилото "Време му беше". Малко сме тези с коли в гаранция. Така че очаквам всичко , естествено профилактиката на първо място , но човек никога не е застрахован.
Пък като стане се обаждам на Пътна помощ и Ати идва да си ме прибира.
ПП. Алоу, Администратореее, Нек'во по-малоумно прозвище да ми беше сложил ? Сега трябва да си проверявам поста по шест пъти, като го пращам.
Пък като стане се обаждам на Пътна помощ и Ати идва да си ме прибира.
ПП. Алоу, Администратореее, Нек'во по-малоумно прозвище да ми беше сложил ? Сега трябва да си проверявам поста по шест пъти, като го пращам.

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2