дискове е 36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
С 1 метър да ти намалят спирачния път е 100 пъти по-добре отколкото да дигнеш 10 коня с чип
Слагай смело колега

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Борис_Малинов написа:fedoracore написа:Борис_Малинов написа:Имам пълен комлект:спирачни апарати,дискове,+нови накладки за продаване.
Забравих да спомена,че са вентилирани,от 320ка.
колега какви дискове имаш даи инфо за тях ... ако са слагани и един път на кола не ми даваи никва инфо .и резни някоя снимка .
Имаш Л.С.
нямам лс

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
И аз си сложих такива, според мен единственото предимство е, че евентуално ще загряват по-бавно ако ги товариш по-продължително. Не знам какви са твоите, но аз сложих от 325, а те като площ са същите като на 16-ката и в спирането на практика разлика няма. Имай го предвид, освен ако наистина не се гласиш да слагаш някакви по-големи;)

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Вентилираните спрямо невентилираните не спират по-добре, а загряват много по-бавно. В града е +, като се пускаш по нанадолнище е огромен +, много по-малко ти отслабват спирачките на магистрала също усетих разликата. Като цяло е доста полезен ъпгрейд, като се има предвид че разликата между да сложиш нови плътни дискове + накладки или нови вентилирани дискове + апарати + накладки е 70-80лв ако можеш да се пазариш
Тамън сега имаш повод да смениш и спирачната течност с хубава нова да видиш АБС-а колко по-добре ще ти работи

стан написа:Вентилираните спрямо невентилираните не спират по-добре, а загряват много по-бавно. В града е +, като се пускаш по нанадолнище е огромен +, много по-малко ти отслабват спирачките на магистрала също усетих разликата. Като цяло е доста полезен ъпгрейд, като се има предвид че разликата между да сложиш нови плътни дискове + накладки или нови вентилирани дискове + апарати + накладки е 70-80лв ако можеш да се пазариш![]()
![]()
Тамън сега имаш повод да смениш и спирачната течност с хубава нова да видиш АБС-а колко по-добре ще ти работи

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2