Колеги малко помощ моля
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Колеги малко помощ моля
Колеги моля ако някои е запознат да помогне по дани на диагностик (в които вазможности маи ве4е се самнявам ) ми е заминал електронния блок за управление на ABS-a.Проблемите са нямам ABS нямам ASC а на таблото ми свети дат4ика за асц и абс питам ви ако някои може да каже нещо защото не ми се иска да е електронния блок за управление на ABS-a 

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Re: Колеги малко помощ моля
deap написа:Колеги моля ако някои е запознат да помогне по дани на диагностик (в които вазможности маи ве4е се самнявам ) ми е заминал електронния блок за управление на ABS-a.Проблемите са нямам ABS нямам ASC а на таблото ми свети дат4ика за асц и абс питам ви ако някои може да каже нещо защото не ми се иска да е електронния блок за управление на ABS-a
Аз имам същия проблем - светят АБС+АСЦ. Проблема е датчик(ци). Понякога светват, понякога гаснат проклетите лампи. Има вероятност датчика да е замърсен или да е заминал. Което във всеки случай е по-доброто от скапан блок за управление на АБС-а. Утре вечер ще се помъча да си замеря датчиците с мултиметър и да им видя съпротивлението

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
и на мен така ми се случи един, два пъти и като дам рязко газ и завъртя гумите и спира да свети датчика се оправя

- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
диагностика хваща датчиците, така че си направи една
и със сигурно ще разбереш къде ти е проблема...
+1 за датчиците
и със сигурно ще разбереш къде ти е проблема...
+1 за датчиците

- valery
- кандидат ентусиаст
-
+1 за датчик
Не ми се вярва да ти е заминал модола, но знае ли човек.
Първия вариант е да отидеш на диагностика, там ще локализират проблема и ще ти сменят датчика, който е заминал в рамките на 200 лева със смяната ще си готов.
Втория вариант е да прочетеш в DIY и да си замериш датчиците сам, може да се окаже, че е зацапан, случвало се е и минаваш без пари.
Не ми се вярва да ти е заминал модола, но знае ли човек.
Първия вариант е да отидеш на диагностика, там ще локализират проблема и ще ти сменят датчика, който е заминал в рамките на 200 лева със смяната ще си готов.
Втория вариант е да прочетеш в DIY и да си замериш датчиците сам, може да се окаже, че е зацапан, случвало се е и минаваш без пари.
6 мнения
• Страница 1 от 1