Освежаване/Обработка на джанти.
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Освежаване/Обработка на джанти.
Привет колеги!
Имам нужда да си освежа джантите. Може би ще се наложат и по-сложни интервенции като боядисване и т.н.
Въпросът ми е каде може да се свърши тази работа, какви са цените на услугите и колко време отнема.
Благодаря ви и приятна вечер
.
Имам нужда да си освежа джантите. Може би ще се наложат и по-сложни интервенции като боядисване и т.н.
Въпросът ми е каде може да се свърши тази работа, какви са цените на услугите и колко време отнема.
Благодаря ви и приятна вечер

Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Ако става въпрос за боядисване на джантите - на Кукуш 1 в едно хале до сградите на М-тел се занимават с това - пясъкоструй + боядисване на 4 джанти 17" ми взеха 120лв миналата пролет. Джантите стават готови за 3-4 дена. Не мога точно да ти обясня как да стигнеш до това хале, трябва да питаш на място.
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Благодаря колега, информацията ти ми е полезна. 

Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Наистина това е добра цифра.
И на мен ще ми трябва, мерси за информацията. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Трябва същото за Пловдив... някой колега ? 

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Blondster написа:Има ли някой в ПЛД ?alexand написа:Трябва същото за Пловдив... някой колега ?
Фирмата се казва ИНСТА, намира се след Локомотивното депо, след портала на завод Балкан. Има един фургон на улицата, точно след него е входът за двора (вдъното).
Могат да боядисат почти всякакви материали, форми и размери. Цветовете са много - по RAL-каталог.
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ