От 1.6 на 1.8IS мотор?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
От 1.6 на 1.8IS мотор?
Здравйите колеги! Намислил съм една манипулацийка,имам Е36 1.6 М43 но нещо не ме удовлетворява. :-)
Затова искам да го сменя с 1.8IS.Искам да знам повече за тази манипулация,разбрах че трябва да сменям диференциал,но искам да ви попитам дали трябва да сменям и още нещо,съмнявам се за окачване и скоростна кутия.Ще ви бъда много благодарен за съвети от хора който са го правили и от хора които не са.
Просто искам да знам какво точно ме очаква.
Благодаря предварително!!!
Затова искам да го сменя с 1.8IS.Искам да знам повече за тази манипулация,разбрах че трябва да сменям диференциал,но искам да ви попитам дали трябва да сменям и още нещо,съмнявам се за окачване и скоростна кутия.Ще ви бъда много благодарен за съвети от хора който са го правили и от хора които не са.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Факта, че си нов не те извинява за това, че не си запознат с правилата на форума... за момента ще ти оставя темата активна, но ще ти е за последно... тази интервенция е дискОтирана толкова много пъти, че.... не знам... 

- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Колега,скоростната кутия и диференциала на 316i и 318is са еднакви.Трябва ти електрониката на инжекциона от ис-а.Опитай с търсачката,ще откриеш всичката информация,която те вълнува!Успех 

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
bobaka_01 написа:ned_gm28 написа:Колега,скоростната кутия и диференциала на 316i и 318is са еднакви.Трябва ти електрониката на инжекциона от ис-а.Опитай с търсачката,ще откриеш всичката информация,която те вълнува!Успех
Благодаря ти за информациятаДаде ми надежда, че е по-достъпна манипулация.
трябва ти само мотор и инасталация за него ( до към 1000лв макс ) другото е труд на майстора

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- whisky_touch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х4 2025
- Мечтае да кара: e60 M Power
колега не е чак такава играчка,много по голяма играчка е да кажем ако искаше да сменяш мотора с шестак,докато сега наистина само двигател,компютър и други дребни работи,диференциял няма да буташ,вече ако искаш и дискови спирачки от зад пак малко повече играчка,но може и с барабани
и аз мисля скоро такава манипулация на моето 1.8 м43

Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизаин, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на БМВ... !
8 мнения
• Страница 1 от 1