Е36 318tds!!! Мисля да го взимам! Какво ви е мнението?!!
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Bayron ти не четеш ли, че човека иска да го вкара на инвалид какви 2.5 те гонят? а за интеркулера на ///М май и в БМВ не знаят. Пита се конкретно за един модел на марката и който няма какво да каже по темата да не пише излишно.
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Абе пич,карам в момента АСТРА 2.0 16V 1997 всички екстри,спортно окачване,АМА НАИСТИНА СПОРТНО 136коня заводски оказа се че има и чип ТУНИНГ та не се знае сега колко е! Ама си е КАРУЦА.Верно дурпа повечко от БМВ 318ис,320и ам като крайна скорост не е по добре.И шуми МНООГО след 160-180кмДоста колички съм сменил,бях се зарекъл че повече БМВ няма да карам защото много гори пък не върви повече от един ИТАЛИАНСКИ БОКЛУК да речем защото и такива съм имал),ама се оказа че съм си фен на БМВ.В момента БМВ-то ми гори от около 12/100,а АСТРАТА 9-10 ама си карам БМВ-то. КОНКРЕТЕН ВЪПРОС към теб ЗАЩО ТИ Е ДИЗЕЛ???Ares написа:body написа:То еко е целта кола за всекидневно яко джъткане с цел икономия въобще забрави за БМВ.Ама ако си толкова навит гледай да е поне Компакт,че по се връзва някак си.Де да знам много ми ставаше гадно като ме правиха сам да си говоря с Компакта 316 102коня.То само името му е БМВ на това.Пук не забелязвам да си чак такъв фен на марката.Пък не е и толкова икономичен като Голф да речем,или Астра.
Значи не мисля, че който и да е би си помислил, че искам да си взема това БМВ (318ТДС) с основна цел да пиля гуми по сфетофарите!!! Трябва да съм малоумен, а аз не съм!Както и не мисля, че когато в ресърч отдела на БМВ са замислили този модел, са имали предвид това (пиленето на гуми), както и едва ли са си мислили, че правят някаква друга кола, а не БМВ! Това си е истинско БМВ, точно колкото и М3! Защо сте потънали в заблуда, че ако едно БМВ не е мощно не е истинско? Защо не възприемате БМВ, като една прекрасна кола, постижение на инжинерната мисъл, завършено съвършенство.
А бихте ли ми казали, какво точно е мощното примерно на 318i с невероятните му 11.3сек. 0-100 и Vmax-200km/h или на 318is - 10.2sec i Vmax 213km/h, да не говоря за 320i с неговите цели 150к.с. с повече от смешни за тези коне 9,9сек и 215км/ч!!! Това бързи коли ли са?!?! Не мисля! Една "баба Вектра" с 115к.с. ускорява за 10сек., а 150 коньовата "баба Вектра" цепи мрака за 8.5сек и Vmax 225km/h!
Целта ми не е да се заяждам, а само малко да ви върна в действителноста, защото толкова сте се самозабравили, като си мислите, че карате най-бързите коли, че започвате да обиждате и говорите с пренебрежение дори за модели от любимата ви марка!!!
Значи на няколко места в форума забелязах да се говори с пренебрежение за 2 модела на БМВ!
316i и 318tds не били БМВта!!! А кво са?! Дирижабли? Я се дръжте по естествено и повече като фенове на собствената си марка!!!
- body
-
-
Говорим за коли периода 1992-1996 година.Та смятам че за този период не е имало по добри! Аз си спомням за Баба ВЕКТРА 2.0 115 коня която не е кой знае какво.Имаше няква Вектра GT,ама те отдавна останаха в историята.Га ти бараките!!! Твоя пост доказва твърдението,ЧЕ БМВ НЕ Е ЗА ВСЕКИ А САМО ЗА ЦЕНИТЕЛИ И ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ НА МАРКАТА!!! Има доста невдостатъци,ама си има и ТРЪПКАТА която ти с Грохналата вече Вектруша ниикога няма да усетиш вярвай ми!!! БМВ НЕ Е ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ! Представям си те в Бяло БМВ седан 318тдс(УЖАС),няма джанти,няма климатик,няма няма елстъкла,няма фасон,няма нищо!!!
body написа: Говорим за коли периода 1992-1996 година.Та смятам че за този период не е имало по добри! Аз си спомням за Баба ВЕКТРА 2.0 115 коня която не е кой знае какво.Имаше няква Вектра GT,ама те отдавна останаха в историята.Га ти бараките!!! Твоя пост доказва твърдението,ЧЕ БМВ НЕ Е ЗА ВСЕКИ А САМО ЗА ЦЕНИТЕЛИ И ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ НА МАРКАТА!!! Има доста невдостатъци,ама си има и ТРЪПКАТА която ти с Грохналата вече Вектруша ниикога няма да усетиш вярвай ми!!! БМВ НЕ Е ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ! Представям си те в Бяло БМВ седан 318тдс(УЖАС),няма джанти,няма климатик,няма няма елстъкла,няма фасон,няма нищо!!!
Нe знаm какво четете и какво искате да прочетете, но неkа ви припомня основната идея на педишния ми пост, а имено, да засегна това, че ВИЕ, а не аз, не проявявате нужното уважение към марката:
Ares написа:Значи на няколко места в форума забелязах да се говори с пренебрежение за 2 модела на БМВ!
316i и 318tds не били БМВта!!! А кво са?! Дирижабли? Я се дръжте по естествено и повече като фенове на собствената си марка!!!
, а моето отношение също го бях написал:
и няма какво повече да добавя по този въпрос!Ares написа:Казвам всичко това защото за мен достойнствата на БМВ са доста на брой - красота, стил, престиж, техническа перфектност, поведение на пътя и много други, но бързината не ме впечатлява и не мисля, че е най-важната за една кола!!!
body написа:Абе пич,карам в момента АСТРА 2.0 16V 1997 всички екстри,спортно окачване,АМА НАИСТИНА СПОРТНО 136коня заводски оказа се че има и чип ТУНИНГ та не се знае сега колко е! Ама си е КАРУЦА...Говорим за коли периода 1992-1996 година.Та смятам че за този период не е имало по добри! Аз си спомням за Баба ВЕКТРА 2.0 115 коня която не е кой знае какво.Имаше няква Вектра GT,ама те отдавна останаха в историята.Га ти бараките!!!
Хммм! Ясно! Започвам да си губя времето с пълен лаик! Ясно колко коли си карал, след като дори ти е хрумнало да сравняваш Vectra C20NE 2.0 115H и Astra C20XEV 2.0 136Hp с Vectra C20XE 150Hp и Vectra C20LET 204Hp!!! На тебе въобще кракът ти влизал ли е в Vectra C20XE или Vectra C20LET Турбо? Имаш ли дори и бегла идея за какво иде реч? Не. Не ми се спори с човек, който дори не знае за какво спори! Ако искаш питай V-max за какво иде реч и нека той да каже, кое БМВ може да се сравнява пряко с C20XE и C20LET!
А по въпроса, колко са ти ясни БМВтата, няма въобще да коментирам, след като не знаеш, че екстрите при БМВ не са пряко свързани с двигателя, както е например при Опел, и че Е36 318ТДС има и с клима, кожа, АБС и дори черен металик

Не се изказвай неподготвен пич, че много ще разсмиваш!
Писнало ми е от такива, като теб, които си мислят, че БМВ стават само за ръчкане и че само М-пауър са истински БМВта! Не е върно! БМВ е преди всичко стил и имидж! Като искаш да караш НАИСТИНА бързи коли си има НАИСТИНА спортни автомобили, като Порше, Астон Мартин, Ферари, да не говоря за такива, като Пагани Зонда, Кйонинсег и тн.
Един съвет: Не се възприемайте толкова на сериозно, дръжте се по-естествено и няма да ви се смеят..много!

Big Money Works
- body
-
-
Въобще не съм се качвал в подобни трошки,нямам и намерение!ДОБРЕ,че ми каза в кои купета монтират 318тдс,защото не знаех.Ясно ми е че в момента съм собственик на АСТРА 20. 16V тунинг,която на пазара в момента е около 8-8500лева,и карам 3-тото си поред БМВ! Та надали съм лаик.Ако те интересува колко и какви коли съм карал кажи,ама не смятам че тук е мястото да се обяснявам.(имам предвид коли които са били моя собственост).Лаик си май ти! Всички знаем за Зонда и тем подобни,хайде нема нужда да ръсиш мозък.СТАВАШ СМЕШЕН меко казано!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Ares, ти след малко ще кажеш, че 1.7 литровия TDS се монтира и на convertible...
на Coupe и Convertible (конкретно Е36) не се монтират дизели!!!!!!!!!
Еми те колегите го казаха, като ти се вози, направо се мятай в TDS-а и хич не му мисли... едва ли някой ще те разубеди да не си купуваш кола която си харесъл само защото ще каже "това BMW е куцо" ... хе-хе е верно си е 190 N/m особенно за града са толкова "куци", че всички се чудят какво става на сфетофара и защо печката отлита... В крайна сметка четеш +ве (които са несравнимо много) и минуси (отсъстват) и си правиш сметка и сам решаваш!
Прочетох, че ти е писнало да хвърляш пари по Вектрата, то "питбула трева не яде"
, обаче TDS-а може въобще да не се храни!
Сядаш, караш, харесва ти, преглеждаш в сервиз и купуваш!
УСПЕХ и дано попаднеш на читав екземпляр, със сигурност няма да си разочарован!
на Coupe и Convertible (конкретно Е36) не се монтират дизели!!!!!!!!!
Еми те колегите го казаха, като ти се вози, направо се мятай в TDS-а и хич не му мисли... едва ли някой ще те разубеди да не си купуваш кола която си харесъл само защото ще каже "това BMW е куцо" ... хе-хе е верно си е 190 N/m особенно за града са толкова "куци", че всички се чудят какво става на сфетофара и защо печката отлита... В крайна сметка четеш +ве (които са несравнимо много) и минуси (отсъстват) и си правиш сметка и сам решаваш!
Прочетох, че ти е писнало да хвърляш пари по Вектрата, то "питбула трева не яде"

Сядаш, караш, харесва ти, преглеждаш в сервиз и купуваш!
УСПЕХ и дано попаднеш на читав екземпляр, със сигурност няма да си разочарован!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- body
-
-
OK! Не искам да влизам в безсмислени спорове! Съжалявам, ако съм бил рязък, но за мен БМВ си е БМВ, незвисимо какъв двигател има под капака! Например това ме устройва:
http://mobile.de/SIDgY1rbzX54mCuIvCG1Wvpag-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11LsearchPublicJ1110402030A1LsearchPublicD1100CCarY-t-vctpLtt~BmPA1B21B20B37%81_-t-vCaMkMoPORDSmVb_X_Y_x_ydcpordsO~BSRA6D1100D3500C318B74D1999C318HinPublicA2A0A0A0A2B55D1995A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&top=23&id=11111111156254634&
Горе-долу такава цифра съм приготвил и не мисля, че е лоша кола, нали?
Е, ще ми останат и за чип-тунингче, та да има горе-долу 120 кончета.
vicho, sory, моя е грешката, наистина не се монтира в купе!
Нооо, и компака не е лош...
body, без лоши чувства пич! Но, ако някой път имаш възможност, качи се в някоя от тия "трошки"! Прежали се!
Нищо няма да ти стане, най-много да ти се поизправи косата и да оттимаш болки в врата от след първа и втора...
, пък и няма да ти е много лошо! Ще си в свои води - махагон, кожа, климатик, погряващи анатомични рекаро седалки..., абе не е толкова гадно, уверявам те!
Ако не намериш смелост, аз като оправя Черната Стрела ще те прикоткам вътре!

http://mobile.de/SIDgY1rbzX54mCuIvCG1Wvpag-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11LsearchPublicJ1110402030A1LsearchPublicD1100CCarY-t-vctpLtt~BmPA1B21B20B37%81_-t-vCaMkMoPORDSmVb_X_Y_x_ydcpordsO~BSRA6D1100D3500C318B74D1999C318HinPublicA2A0A0A0A2B55D1995A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&top=23&id=11111111156254634&
Горе-долу такава цифра съм приготвил и не мисля, че е лоша кола, нали?

vicho, sory, моя е грешката, наистина не се монтира в купе!

body, без лоши чувства пич! Но, ако някой път имаш възможност, качи се в някоя от тия "трошки"! Прежали се!

Ако не намериш смелост, аз като оправя Черната Стрела ще те прикоткам вътре!

Big Money Works
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...........
МНОГО
body, ти какво точно против белият цвят на BMW имаш 

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- body
-
-
Re: ...........
Грозно му стои,повечето си ги боядисватТоо Cool написа:МНОГО![]()
body, ти какво точно против белият цвят на BMW имаш
- body
-
-
Това в мобиле.де е готино и цената му е готина.Ама с 1ип тунингче едвам ще докараш 100 коня не повече.Колата е супер ако ти се дават толкова пари взимай я
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
body написа:Това в мобиле.де е готино и цената му е готина.Ама с 1ип тунингче едвам ще докараш 100 коня не повече.Колата е супер ако ти се дават толкова пари взимай я
Количката е супер !!! Направо ако я вземеш ще се пръсна от завист. Това е продукт на някой немски манияк създал М3 с дизелов мотор )))
А за чип тунинга не си прав ! С някоя "кутиийка" наистина може и да не докара 100кс , но истинският "чип тунинг" е съвсем друго нещо

34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3