Е36 318tds!!! Мисля да го взимам! Какво ви е мнението?!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 06 Мар 2005, 10:55

коригирам: ;)
Последна промяна BAYRON на 06 Мар 2005, 11:20, променена общо 1 път
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 06 Мар 2005, 11:05

Bayron ти не четеш ли, че човека иска да го вкара на инвалид какви 2.5 те гонят? а за интеркулера на ///М май и в БМВ не знаят. Пита се конкретно за един модел на марката и който няма какво да каже по темата да не пише излишно.
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 06 Мар 2005, 11:23

специално на М серия съм виждал интеркулер а дали в завода са го правили незнам мисля че беше истинско тоева което съм виждал
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 09 Мар 2005, 0:46

Ares написа:
body написа:То еко е целта кола за всекидневно яко джъткане с цел икономия въобще забрави за БМВ.Ама ако си толкова навит гледай да е поне Компакт,че по се връзва някак си.Де да знам много ми ставаше гадно като ме правиха сам да си говоря с Компакта 316 102коня.То само името му е БМВ на това.Пук не забелязвам да си чак такъв фен на марката.Пък не е и толкова икономичен като Голф да речем,или Астра.

Значи не мисля, че който и да е би си помислил, че искам да си взема това БМВ (318ТДС) с основна цел да пиля гуми по сфетофарите!!! Трябва да съм малоумен, а аз не съм! :mhihi: Както и не мисля, че когато в ресърч отдела на БМВ са замислили този модел, са имали предвид това (пиленето на гуми), както и едва ли са си мислили, че правят някаква друга кола, а не БМВ! Това си е истинско БМВ, точно колкото и М3! Защо сте потънали в заблуда, че ако едно БМВ не е мощно не е истинско? Защо не възприемате БМВ, като една прекрасна кола, постижение на инжинерната мисъл, завършено съвършенство.
А бихте ли ми казали, какво точно е мощното примерно на 318i с невероятните му 11.3сек. 0-100 и Vmax-200km/h или на 318is - 10.2sec i Vmax 213km/h, да не говоря за 320i с неговите цели 150к.с. с повече от смешни за тези коне 9,9сек и 215км/ч!!! Това бързи коли ли са?!?! Не мисля! Една "баба Вектра" с 115к.с. ускорява за 10сек., а 150 коньовата "баба Вектра" цепи мрака за 8.5сек и Vmax 225km/h!

Целта ми не е да се заяждам, а само малко да ви върна в действителноста, защото толкова сте се самозабравили, като си мислите, че карате най-бързите коли, че започвате да обиждате и говорите с пренебрежение дори за модели от любимата ви марка!!!
Значи на няколко места в форума забелязах да се говори с пренебрежение за 2 модела на БМВ!
316i и 318tds не били БМВта!!! А кво са?! Дирижабли? Я се дръжте по естествено и повече като фенове на собствената си марка!!!
Абе пич,карам в момента АСТРА 2.0 16V 1997 всички екстри,спортно окачване,АМА НАИСТИНА СПОРТНО 136коня заводски оказа се че има и чип ТУНИНГ та не се знае сега колко е! Ама си е КАРУЦА.Верно дурпа повечко от БМВ 318ис,320и ам като крайна скорост не е по добре.И шуми МНООГО след 160-180кмДоста колички съм сменил,бях се зарекъл че повече БМВ няма да карам защото много гори пък не върви повече от един ИТАЛИАНСКИ БОКЛУК да речем защото и такива съм имал),ама се оказа че съм си фен на БМВ.В момента БМВ-то ми гори от около 12/100,а АСТРАТА 9-10 ама си карам БМВ-то. КОНКРЕТЕН ВЪПРОС към теб ЗАЩО ТИ Е ДИЗЕЛ???

Аватар

Мнение от body » 09 Мар 2005, 0:53

Говорим за коли периода 1992-1996 година.Та смятам че за този период не е имало по добри! Аз си спомням за Баба ВЕКТРА 2.0 115 коня която не е кой знае какво.Имаше няква Вектра GT,ама те отдавна останаха в историята.Га ти бараките!!! Твоя пост доказва твърдението,ЧЕ БМВ НЕ Е ЗА ВСЕКИ А САМО ЗА ЦЕНИТЕЛИ И ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ НА МАРКАТА!!! Има доста невдостатъци,ама си има и ТРЪПКАТА която ти с Грохналата вече Вектруша ниикога няма да усетиш вярвай ми!!! БМВ НЕ Е ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ! Представям си те в Бяло БМВ седан 318тдс(УЖАС),няма джанти,няма климатик,няма няма елстъкла,няма фасон,няма нищо!!!

Потребител
Аватар

Мнение от Ares » 09 Мар 2005, 17:02

edit...
Последна промяна Ares на 09 Мар 2005, 17:17, променена общо 1 път
Big Money Works

Потребител
Аватар

Мнение от Ares » 09 Мар 2005, 17:03

body написа: Говорим за коли периода 1992-1996 година.Та смятам че за този период не е имало по добри! Аз си спомням за Баба ВЕКТРА 2.0 115 коня която не е кой знае какво.Имаше няква Вектра GT,ама те отдавна останаха в историята.Га ти бараките!!! Твоя пост доказва твърдението,ЧЕ БМВ НЕ Е ЗА ВСЕКИ А САМО ЗА ЦЕНИТЕЛИ И ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ НА МАРКАТА!!! Има доста невдостатъци,ама си има и ТРЪПКАТА която ти с Грохналата вече Вектруша ниикога няма да усетиш вярвай ми!!! БМВ НЕ Е ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ! Представям си те в Бяло БМВ седан 318тдс(УЖАС),няма джанти,няма климатик,няма няма елстъкла,няма фасон,няма нищо!!!

Нe знаm какво четете и какво искате да прочетете, но неkа ви припомня основната идея на педишния ми пост, а имено, да засегна това, че ВИЕ, а не аз, не проявявате нужното уважение към марката:
Ares написа:Значи на няколко места в форума забелязах да се говори с пренебрежение за 2 модела на БМВ!
316i и 318tds не били БМВта!!! А кво са?! Дирижабли? Я се дръжте по естествено и повече като фенове на собствената си марка!!!

, а моето отношение също го бях написал:
Ares написа:Казвам всичко това защото за мен достойнствата на БМВ са доста на брой - красота, стил, престиж, техническа перфектност, поведение на пътя и много други, но бързината не ме впечатлява и не мисля, че е най-важната за една кола!!!
и няма какво повече да добавя по този въпрос!

body написа:Абе пич,карам в момента АСТРА 2.0 16V 1997 всички екстри,спортно окачване,АМА НАИСТИНА СПОРТНО 136коня заводски оказа се че има и чип ТУНИНГ та не се знае сега колко е! Ама си е КАРУЦА...Говорим за коли периода 1992-1996 година.Та смятам че за този период не е имало по добри! Аз си спомням за Баба ВЕКТРА 2.0 115 коня която не е кой знае какво.Имаше няква Вектра GT,ама те отдавна останаха в историята.Га ти бараките!!!

Хммм! Ясно! Започвам да си губя времето с пълен лаик! Ясно колко коли си карал, след като дори ти е хрумнало да сравняваш Vectra C20NE 2.0 115H и Astra C20XEV 2.0 136Hp с Vectra C20XE 150Hp и Vectra C20LET 204Hp!!! На тебе въобще кракът ти влизал ли е в Vectra C20XE или Vectra C20LET Турбо? Имаш ли дори и бегла идея за какво иде реч? Не. Не ми се спори с човек, който дори не знае за какво спори! Ако искаш питай V-max за какво иде реч и нека той да каже, кое БМВ може да се сравнява пряко с C20XE и C20LET!
А по въпроса, колко са ти ясни БМВтата, няма въобще да коментирам, след като не знаеш, че екстрите при БМВ не са пряко свързани с двигателя, както е например при Опел, и че Е36 318ТДС има и с клима, кожа, АБС и дори черен металик :lol: и че този ДВГ не се слага само в седана, ами и в туринга, купето и компака!
Не се изказвай неподготвен пич, че много ще разсмиваш!
Писнало ми е от такива, като теб, които си мислят, че БМВ стават само за ръчкане и че само М-пауър са истински БМВта! Не е върно! БМВ е преди всичко стил и имидж! Като искаш да караш НАИСТИНА бързи коли си има НАИСТИНА спортни автомобили, като Порше, Астон Мартин, Ферари, да не говоря за такива, като Пагани Зонда, Кйонинсег и тн.
Един съвет: Не се възприемайте толкова на сериозно, дръжте се по-естествено и няма да ви се смеят..много! :mhihi:
Big Money Works

Аватар

Мнение от body » 09 Мар 2005, 20:50

Въобще не съм се качвал в подобни трошки,нямам и намерение!ДОБРЕ,че ми каза в кои купета монтират 318тдс,защото не знаех.Ясно ми е че в момента съм собственик на АСТРА 20. 16V тунинг,която на пазара в момента е около 8-8500лева,и карам 3-тото си поред БМВ! Та надали съм лаик.Ако те интересува колко и какви коли съм карал кажи,ама не смятам че тук е мястото да се обяснявам.(имам предвид коли които са били моя собственост).Лаик си май ти! Всички знаем за Зонда и тем подобни,хайде нема нужда да ръсиш мозък.СТАВАШ СМЕШЕН меко казано!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 09 Мар 2005, 21:51

Ares, ти след малко ще кажеш, че 1.7 литровия TDS се монтира и на convertible...

на Coupe и Convertible (конкретно Е36) не се монтират дизели!!!!!!!!!

Еми те колегите го казаха, като ти се вози, направо се мятай в TDS-а и хич не му мисли... едва ли някой ще те разубеди да не си купуваш кола която си харесъл само защото ще каже "това BMW е куцо" ... хе-хе е верно си е 190 N/m особенно за града са толкова "куци", че всички се чудят какво става на сфетофара и защо печката отлита... В крайна сметка четеш +ве (които са несравнимо много) и минуси (отсъстват) и си правиш сметка и сам решаваш!

Прочетох, че ти е писнало да хвърляш пари по Вектрата, то "питбула трева не яде" ;) , обаче TDS-а може въобще да не се храни!

Сядаш, караш, харесва ти, преглеждаш в сервиз и купуваш!

УСПЕХ и дано попаднеш на читав екземпляр, със сигурност няма да си разочарован! ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Аватар

Мнение от body » 09 Мар 2005, 21:54

Това мнение беше много на място.КОМПЕТЕНТНО МНЕНИЕ!

Потребител
Аватар

Мнение от Ares » 09 Мар 2005, 23:21

OK! Не искам да влизам в безсмислени спорове! Съжалявам, ако съм бил рязък, но за мен БМВ си е БМВ, незвисимо какъв двигател има под капака! Например това ме устройва:
http://mobile.de/SIDgY1rbzX54mCuIvCG1Wvpag-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11LsearchPublicJ1110402030A1LsearchPublicD1100CCarY-t-vctpLtt~BmPA1B21B20B37%81_-t-vCaMkMoPORDSmVb_X_Y_x_ydcpordsO~BSRA6D1100D3500C318B74D1999C318HinPublicA2A0A0A0A2B55D1995A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&top=23&id=11111111156254634&
Горе-долу такава цифра съм приготвил и не мисля, че е лоша кола, нали? :mhihi: Е, ще ми останат и за чип-тунингче, та да има горе-долу 120 кончета.
vicho, sory, моя е грешката, наистина не се монтира в купе! :uups: Нооо, и компака не е лош...

body, без лоши чувства пич! Но, ако някой път имаш възможност, качи се в някоя от тия "трошки"! Прежали се! :mhihi: Нищо няма да ти стане, най-много да ти се поизправи косата и да оттимаш болки в врата от след първа и втора... ;) , пък и няма да ти е много лошо! Ще си в свои води - махагон, кожа, климатик, погряващи анатомични рекаро седалки..., абе не е толкова гадно, уверявам те! :twisted:
Ако не намериш смелост, аз като оправя Черната Стрела ще те прикоткам вътре! ;) :D
Big Money Works

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

...........

Мнение от Тоо Cool » 09 Мар 2005, 23:57

МНОГО :OT: :arrow: body, ти какво точно против белият цвят на BMW имаш :?:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

Аватар

Re: ...........

Мнение от body » 10 Мар 2005, 0:47

Тоо Cool написа:МНОГО :OT: :arrow: body, ти какво точно против белият цвят на BMW имаш :?:
Грозно му стои,повечето си ги боядисват

Аватар

Мнение от body » 10 Мар 2005, 0:48

Това в мобиле.де е готино и цената му е готина.Ама с 1ип тунингче едвам ще докараш 100 коня не повече.Колата е супер ако ти се дават толкова пари взимай я

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 10 Мар 2005, 0:54

body написа:Това в мобиле.де е готино и цената му е готина.Ама с 1ип тунингче едвам ще докараш 100 коня не повече.Колата е супер ако ти се дават толкова пари взимай я

Количката е супер !!! Направо ако я вземеш ще се пръсна от завист. Това е продукт на някой немски манияк създал М3 с дизелов мотор )))

А за чип тунинга не си прав ! С някоя "кутиийка" наистина може и да не докара 100кс , но истинският "чип тунинг" е съвсем друго нещо ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум