Проблем ли е?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем ли е?
Не знам дали е проблем но да си питам все пак.
Колата е 320D 150к автоматик.
Като натисна педала до край се минава секунда - сек. и половина преди колата да тръгне,
а след това сe изтрелва, по компютър двигателя е перфектен правихме му диагностика
сменено е маслото и всички филтри.След смяната на комсумативите колата върви повече
но в началото пак при тръгването се замисля, и се чудех дали е нормално това при дизела?
Като натисна педала до край се минава секунда - сек. и половина преди колата да тръгне,
а след това сe изтрелва, по компютър двигателя е перфектен правихме му диагностика
сменено е маслото и всички филтри.След смяната на комсумативите колата върви повече
но в началото пак при тръгването се замисля, и се чудех дали е нормално това при дизела?
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Re: Проблем ли е?
bmw_bmw написа:Не знам дали е проблем но да си питам все пак.
На това не му ли се вика лаг на турбото?

Няма кола която да няма лаг при рязко натискане на педала до долу ... просто трябва двигателя трябва да се развърти 

И мен ме "ужили" колега от форума:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!
среден разход
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!

- Стоян Тотев
-
-
Споко батка,и аз карам чистонов МЕРЦЕДЕС "G" служебен и принего е така и в момента е на 12 000 км. ТАЛИГАТА е типтроник(мразя МЕРЦЕДЕС)
4 мнения
• Страница 1 от 1