Не свети управлението за парното(врътките)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Не свети управлението за парното(врътките)
Здравеите колеги от скоро съм с БМВ Е36 1.8 и имам малко проблемче,колата е с обикновения климатик и ми светят само копчетата за реутаните на задния прозорец за климатика и тва за затваряне на въздуха вратките не светят лесно ли се сменяват крушките.И друго исках да ви попитам ходих да ми видят стоп машинката защото стоповете ми светеха постояно и тя се намира под кората под волана и както и да е оправиха ми я но след това ми изчезнаха ел.стъклата нито светят копченцата нито се свалят и двете стъкла дали под тази кора има нещо което въпросните маистори може да са прекъснали?
- D_reamcatche_R
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и се радва на живота...
- Мечтае да кара: по немските аутобани....
И при мене е същото ама аз даже не знаех, че врътките светят а наистина е гадно вечер като нищо не се вижда 

Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Ми я и двамата да прочетете тук: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... A%F2%EA%E8 защо не ползвате търсачката
А иначе колега добре дошъл 

- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
beckshot написа:а също исках да ви попитам какъв разход да очаквам за 1.8 112 кончета с нормално каране.А също и климатика като се пусне колко качва мерси предварително
Ами ако ползваш търсачката ще можеш много лесно да си отговориш и сам на тези банални въпроси

7 мнения
• Страница 1 от 1