Карате ли на фарове през деня?
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Такива с ХАЛОГЕНКИТЕ кат ги видя през деня с АСТРАТА и ги правя нали се сещаш кво!Пък ако са и с мадама до тях драмата е голяма.На светофара се чудят на къде да погледнат от срам щот карат БМВ камуфлаж.Е има и случаи когато едвам отървавам боя де,ама СИ СТРУВА !!!!!Asen_X написа:Винаги съм на фарове и на халогени
- body
-
-
Те затова всички НОРМАЛНИ хора ни бъзикат,че БМВ в България карат най големите селяни и комплексари!!! ЗАРАДИ ТАКИВА ДЕТО КАРАТ НА ХАЛОГЕНО ПРЕЗ ДЕНЯ ДОРИ!!! Е ТОВА СА КОМПЛЕКСАРИТЕ!!!Не съм видял досега X5 na Халогени.Сигурно защото на този вътре колата не му е всичко в този живот!!! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!!!
- vankata™
- младши ентусиаст
-
И аз винаги карам на фарове през деня! Не е от гъзария, преди карах прост Голф 2, 87 година и него на фарове съм го карал. Четох някъде че карането на фарове през деня помагало за по малко катастрофи, затова на американските коли след палене на двигателя се палят автоматично и фаровете.Така поне го обясниха, някакви учени бяха - до колкото си спомням от Волво бяха и двамата. А преди няколко месеца чух в едно интервю Николай Василев /министъра на транспорта и съобщенията/ да трърди същото и спомена че обмисляли да бъде въведено като правило - през деня се кара задължително на фарове. То няманищо лошо, ама представяте ли си полицаите да почнат да спират и да да глобяват през деня че не караш със запалени фарове

::: vankata™ :::
body написа:Такива с ХАЛОГЕНКИТЕ кат ги видя през деня с АСТРАТА и ги правя нали се сещаш кво!Пък ако са и с мадама до тях драмата е голяма.На светофара се чудят на къде да погледнат от срам щот карат БМВ камуфлаж.Е има и случаи когато едвам отървавам боя де,ама СИ СТРУВА !!!!!Asen_X написа:Винаги съм на фарове и на халогени
Ти па си намерил с кво да се гордееш?

Какви хора има - седнали да зяпат кой на кви фарове кара, кого вози, кви цигари пуши.. замисли се заради кои казват, че тия дето карали БМВ са селиани - тия дето карат на халогени или тия дето псуват по кръстовищата..
No bling at the Ring
- body
-
-
Визирах гъзара с БМВ-то,че е с мацка.Те тогава стават най големи гъзари.И аз псувам по кръстовищата,защото е някакъв ад!Нещо май не не говорим за едно и също нещо с теб.
MOXOXOXOOO
Е аз пък винаги карам на включени дълги+къси+халогени+задни за мъгла....и не само тва...за допълнителна сигурност отварям всички джамове и надувам червените домати или радка пиратка или нещо сръбско за душата...няма значение дали е студено или не...важното е да ме чуят...естествено джамовете се показват с по пет сантима зада се вижда,че и предните са затъмнени и че имам джамове да не ме помисли некой за балък разбирашли...също така времето сезона....коя част от деня е няма значение...абсолютно сички ламби требе светат...шокар джангъра но мах...иначе ако не ме виждат сички за кво ги давам тея щури пари по илиянци за турбо тунингованите чаркове...жълто сини светещи педали...мигаща топка на скоростите...говорещ радардетектор...мелодийки те на задната и наклаксона...тунинг тазовете (замалко да ги пропусна
) и лудата тапицерия тип - пичкоцеп - тая лъскавата...знаете я
Как и да е...са ше ида да си ъбгрейдна бъмперите с тея дето се лепат едни многа яко изглеждат хехехе

Как и да е...са ше ида да си ъбгрейдна бъмперите с тея дето се лепат едни многа яко изглеждат хехехе

- body
-
-
vankata™ написа:То няма нищо лошо, ама представяте ли си полицаите да почнат да спират и да да глобяват през деня че не караш със запалени фарове![]()
![]()
Не само че си представям, ами вече въведоха карането на фарове като задължително и през деня за зимния сезон... И глоба има (мисля 20 лв. беше)...
За комплексарщината - абе незнам, в половината цивилизовани държави е задължително да се кара на фарове и през деня...Дали защото са комплексари или защото е доказано, че това спасява животи, незнам... Вие ще кажете, щото много ги разбирате тия работи за комплексарите...
П.С. Не си палете фаровете, даже и нощно време няма нужда... То в София си е светло и без това... За какво само да си хабите акумулатори, алтернатори, крушки и Бог знае още какво?

- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
в половината цивилизовани държави е задължително да се кара на фарове и през деня...
Взе ми думите от клавиатурата. Не знам дали в половината, но за 2-3 европейски страни се сещам на първо четене.
You will find adventure
or the adventure will find you.
or the adventure will find you.
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5