Проблем със реглаж на предница и задница на е-36 помагайте!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проблем със реглаж на предница и задница на е-36 помагайте!
Смених всияко по предницата и когато тръгна маистора да прави реглаж на моста установи отклонение във задния мост еднакво и от двете страни/задните гуми прибират под ъгъл на към предницата /и след като видя че на задният мост реглажа му е отворен докрай,каза че не вижда да е имало някъкви удари отзат и че нищо не може да направи да съм си бил търсел някой майстор които се е сблъсквал със този проблем.За това ви моля за помощ не знам къде да я карам вече които знае нещо по въпроса моля да помогне.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
от това което разбрах задните ти гума са така / \ посока предния мост ? ако е така няма проблем 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Май не трябва да се отваря ъгъла,а да се прибере.
На малкия(долния)носач има ексцентрични болтове,които със сигорност са спекли,и ако трябва да се разхлабват си купи нови,че се късат в 95% от случаите.
Ако износва гумите равномерно,не се налага изобщо да бараш сходимоста а и така ще можеш да вкараш по големи джантате и гумета без да упират във веждите и калниците.
Погледни го от добрата страна.
Мойта дори умишлено съм си е разкрачил,и в момента карам със 255/35/18 без да упират никъде,а стойката е...да си е@е майката.
На малкия(долния)носач има ексцентрични болтове,които със сигорност са спекли,и ако трябва да се разхлабват си купи нови,че се късат в 95% от случаите.
Ако износва гумите равномерно,не се налага изобщо да бараш сходимоста а и така ще можеш да вкараш по големи джантате и гумета без да упират във веждите и калниците.
Мойта дори умишлено съм си е разкрачил,и в момента карам със 255/35/18 без да упират никъде,а стойката е...да си е@е майката.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Борис_Малинов написа:Май не трябва да се отваря ъгъла,а да се прибере.
колегата не говори за разкрачване , а за успоредноста на двете гуми .
Колега не мисля че трябва да се притесняваш , нормално е гумите да са прибрани, можеш ли да кажеш какъв е ъгъла ?
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
за проблема
Не мога да определя какъв е ъгъла но на око се вижда / \ така седят двете гуми ,ако знаете читав маистор даваите координати.
дс
смени си тампоните отзад под праговете ,те държат гумите право и също се регулира сходимост ,много се късат и разлепват и оттам нема реглаж.............а страничния наклон се скапва от шарнирните втулки на горните носачи........т.е. се разкрачва колата......
ре
И все пак някой да се е сблъсквал със този проблем.
Мисля във понеделник да запиша час във Дарукар ,друго не ми остава.
Мисля във понеделник да запиша час във Дарукар ,друго не ми остава.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Мани ги Дару кар.Имам един много светнат по реглажите маистор и ми е приятел.Ако искаш пиши на ЛС да ти дам телефон и адрес.
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Ако тампоните са разбити,би трябвало задницата да "сее"като мотокар...при малко по голяма скорост.Ти имаш ли подобен проблем?

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
да
При скорост 100км бега наляво надясно се едно нямам пружини и амортесйори.А като е сухо и свирят гумите по асвалта.
не искам да правя реклама но брат ми бачка в сервиз ,,Стратос" там са царе на реглажа а и програмата, с която работят е много добра. Краж по Ботев посока Сливница завиваш надясно по Сливница и има спирка веднага след спирката има тясна пряка завиваш по нея и си пред сервиза. Някои се оплакват, че са скъпчии, но си заслужава. И ако има една нередност по окачването не ти правят реглаж, защото няма смисъл. А тези ексцентрични болтове са спекли има вероятност да се скъсат затова си приготви парички - реглаж преден заден мост е около 70-80 лв. не съм сигурен, защото на мен не ми зимат пари ама е там някъде.
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2