придърпване
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- whisky_touch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х4 2025
- Мечтае да кара: e60 M Power
придърпване
здр колеги,карам колата(318и 97г) от около половин година,сам си я внесох от италия от автосалон,изключително запазена,за тези 6 месеца само накладки и термостат съм сменил,сега обаче забелязвам като карам да речем с 40км/ч на 3та,но ги поддържам,смисъл не ускорявам,и усещам едно мн леко придърпване,пасажерите не го усещат,но аз го усещам,понякога и когато ускорявам,но бавно без много гас пак се получава това,но когато я настъпвам няма такъв проблем,дърпа си яко,дали може да е от бензинова помпа или свещи не зн...
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
- whisky_touch
- кандидат ентусиаст
-
можещ ли да ми кажеш ориентировъчна цена колега,че тая седмица и накладки и джанти съм купил и за момента съм малко зле с финансите
- metodi80
- старши ентусиаст
-
whisky_touch написа:можещ ли да ми кажеш ориентировъчна цена колега,че тая седмица и накладки и джанти съм купил и за момента съм малко зле с финансите
20- 30 лв., зависи от марката ....
- whisky_touch
- кандидат ентусиаст
-
ми в такъв случай още понеделник отивам да го сменя,защото вече започва да ме дразни това,получава се само на ниски обороти,при поддържане на скороста
Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизаин, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на БМВ... !
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
И един съвет не робувай на марки да се набутваш, новото си е ново и говорим за елементарен филтър. Цената е както посочи колегата 

- whisky_touch
- кандидат ентусиаст
-
мерси на колегите,смених филтъра и сега е като нова 

Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизаин, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на БМВ... !
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Re: придърпване
whisky_touch написа:здр колеги,карам колата(318и 97г) от около половин година,сам си я внесох от италия от автосалон,изключително запазена,за тези 6 месеца само накладки и термостат съм сменил,сега обаче забелязвам като карам да речем с 40км/ч на 3та,но ги поддържам,смисъл не ускорявам,и усещам едно мн леко придърпване,пасажерите не го усещат,но аз го усещам,понякога и когато ускорявам,но бавно без много гас пак се получава това,но когато я настъпвам няма такъв проблем,дърпа си яко,дали може да е от бензинова помпа или свещи не зн...
Виж си кабелите на свещите,може да е дал фира някой!

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ти изобщо четеш ли развитието на темата? Я погледни поста над твоя и помисли.... помисли отново.... и сега? 

10 мнения
• Страница 1 от 1