Крушки халогени
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- tOnkO_lOnkO
- кандидат ентусиаст
-
Крушки халогени
Здравейте,
искам да попитам дали ще бъде проблем за ел. инсталцията ако си сложа крушки за халогените 80W.Оригиналните ми крушки са 51W а аз си купих по погрешка 80.Дали ще бъде проблем ако използвам 80В или това би изгорило инсталцията.До колкото знам за фаровете ако се сложи по-мощна крушка гори инсталцията, но за халогените дали е така?
П.С потърсих из форума,-много инфо за халогени,М брони, ксенони на халогени ,-но нищо за ел инсталацията и последствията от по-мощни крушки.....
искам да попитам дали ще бъде проблем за ел. инсталцията ако си сложа крушки за халогените 80W.Оригиналните ми крушки са 51W а аз си купих по погрешка 80.Дали ще бъде проблем ако използвам 80В или това би изгорило инсталцията.До колкото знам за фаровете ако се сложи по-мощна крушка гори инсталцията, но за халогените дали е така?
П.С потърсих из форума,-много инфо за халогени,М брони, ксенони на халогени ,-но нищо за ел инсталацията и последствията от по-мощни крушки.....
Най много да прецакаш лайт модула и да олекнеш с 300-400 лева
споням си един познат слагаше 100 ватови на фаровете на е36-цата и веднага му горяха бушоните .И незнам какъв ефект искаш да получиш надали ще светят по силно между другото моите светят точно пред бронята няма и на един метър незнам защо са така сигурно са за декорация и стъклата им не са пластмасови 

- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
- majstorapetkov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е90
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
Как ще ти гори инсталацията, нали затова са бушоните
П.П. Колеги, човекът спомена, че е направил грешка, не е сложил 80W за гъзария, и халогените трябва да светят направо, не настрани, имено защото не са за гъзария
Ето и една много добра тема как и къде трябва да светят фарове и халогени:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=97485

П.П. Колеги, човекът спомена, че е направил грешка, не е сложил 80W за гъзария, и халогените трябва да светят направо, не настрани, имено защото не са за гъзария

Ето и една много добра тема как и къде трябва да светят фарове и халогени:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=97485

Realize..
Real eyes..
Real lies..
6 мнения
• Страница 1 от 1