Дойде време и аз да се "похваля" :)
Модератор: Общи модератори
- dimitar_kodoshev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d

Направо ме извадиха от равновесие тия снимки! Колега, това не е първия случай. Мой познат осъмна по същия начин - само че на новото алди А6. Воланът вкл. бяха прибрали. Наистина се учудвам как не са вдигнали колата заради мотора
доколкото знам и тея са без номер на ДВГ
Сам знаеш, че това не е каубойска среща и че колата ти е набелязана от време! Просто си им пуснал светофара на зелено когато си я заебал пред гаража.

Сам знаеш, че това не е каубойска среща и че колата ти е набелязана от време! Просто си им пуснал светофара на зелено когато си я заебал пред гаража.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
- Erwin Rommel
- Потребител
-
- Кара: BMW e38 750i V12
- Мечтае да кара: това което кара
- Детайли за колата: звяр на четири колела ...
Надявам се колегата не възразява, че ще се включа в темата му, но ето какво се случи с моято любов тази нощ:

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Erwin Rommel написа:Надявам се колегата не възразява, че ще се включа в темата му, но ето какво се случи с моято любов тази нощ:
не си само ти колега, колегата speedtool и той осъмна така миналата седмица.

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Няма да е лошо май да има една такава тема за всички потърпевши, но със снимки.
Един вид някой може да разпознае нещо.
Един вид някой може да разпознае нещо.
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
е точно тази кола ли трябваше да опропастят бе... мрyсни гадове ... как може да видиш е46 м3 и да му пичиниш това... не са хора ... тия са не за бой а за много много бой ... леле не е моя колата а тръпки ме побиват от снимките.... жалко колега наистина жалко...
P1tbuL написа:е точно тази кола ли трябваше да опропастят бе... мрyсни гадове ... как може да видиш е46 м3 и да му пичиниш това... не са хора ... тия са не за бой а за много много бой ... леле не е моя колата а тръпки ме побиват от снимките.... жалко колега наистина жалко...
В Турция едно време режеха ръка ако някой открадне картоф или ябълка

Мъжът струва точно толкова,
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Лошо!
На тия крадци маменцето да разплачеш! 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
дано колегата не възразява но вече 3ти път посягат на моита кола....а какво остава за по новите и хубави коли.......
и сутринта излизам на балкона и гледам че съм отново без бъбреците които си купих онзи ден...тез изкараха седмица и половина...

и сутринта излизам на балкона и гледам че съм отново без бъбреците които си купих онзи ден...тез изкараха седмица и половина...

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
///sasho написа:Според мен решението на тези кражби е да се забрани със закон предлагането на авточасти втора употреба и да се следи строго за изпълнението му , и така ще намалеят тези кражби.
И мислиш,че като го забранят тук , ще го забранят по цял свят

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

Мисля , че забрани ли се със закон продажбата на авточасти втора употреба значително ще намалеят тези кражби.
Много ме съмнява някой да краде такива детайли за износ , при положение , че в другите страни , в които не е
забранена продажбата на авточасти втора употреба може би също има престъпници и също има такива коли.
Според мен някой ако има познат от някоя медия , може да помогне като се направи едно предаване , за да се разчуят
малко този вид кражби , защото вече има доста потребители от форума , които са намерили колите си без фарове , стопове , волан , навигация , парктроник и т.н. и може би всеки може да представи снимков материал за едно такова предаване , пък ако се вдигне повече шум нкато се каже , че тези части в повечето случаи не се изплащат по застраховка , може някой да се усети да предприеме някакви мерки срещу тези кражби.
Много ме съмнява някой да краде такива детайли за износ , при положение , че в другите страни , в които не е
забранена продажбата на авточасти втора употреба може би също има престъпници и също има такива коли.
Според мен някой ако има познат от някоя медия , може да помогне като се направи едно предаване , за да се разчуят
малко този вид кражби , защото вече има доста потребители от форума , които са намерили колите си без фарове , стопове , волан , навигация , парктроник и т.н. и може би всеки може да представи снимков материал за едно такова предаване , пък ако се вдигне повече шум нкато се каже , че тези части в повечето случаи не се изплащат по застраховка , може някой да се усети да предприеме някакви мерки срещу тези кражби.
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61