тия ксенони луднаха
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
тия ксенони луднаха
пи4ове,моите ксенонки направо немога да ги разбера.през няколко секунди присветват,гаснат ту единия ту другия сега пък вече и несе дигат и ми светат на 2 метра от колата,ако някои е имал същия проблем нека помогне
- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i '99г.
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Незнам за фаровете но тук се пише задължително на кирилица !

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- tZv3t0zAr
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е21 318is 78' сега е30 328
- Мечтае да кара: e30 monster
plamen_hh написа:"Натрупала грешки на фаровете" имам чуството че тия хора ще започнат и в гумите да влагат някъква електроникаи те ще трупат грешки и ще се пукат
![]()
Kолега в гумите също има ! Доста от новите коли имат датчици които мерят налягането на гумите ! И като размениш гумите датчиците се шашват и трябва да се обучат

tZv3t0zAr написа:plamen_hh написа:"Натрупала грешки на фаровете" имам чуството че тия хора ще започнат и в гумите да влагат някъква електроникаи те ще трупат грешки и ще се пукат
![]()
Kолега в гумите също има ! Доста от новите коли имат датчици които мерят налягането на гумите ! И като размениш гумите датчиците се шашват и трябва да се обучат
шах мат за колегата...край на доброто старо време дето си ритахме гумите за да ги проверим има ли въздух или не , дали някакъв шарнир има луфт и т.н. от 2000 г. насам всичко го прави ЕЦУ-то...тръгне ли да бъгва , запали една свещ на църквата и тръгвай по майсторите че ....
Има вероятност да е от снопа кабели, който минава към багажника. Много често някои кабели от снопа се пречупват с времето и дават на късо, тогава light модула полудява и може да забелязваш всякакви странни неща със светлините, особено с фаровете. На моята имаше прекъснати няколко кабелчета на мястото, където минават в багажника и като включа на задна, фаровете ми започват да мигат като мигач, и аз съм с фабричен ксенон и да не ти казвам как ми изкараха акъла, щото ксенона не пали като халогенната крушка - първо газа се йонизира и после крушката светва, затова постоянното мигане може да ги изгори като нищо.
.
Здравей колега,
Аз имах същия проблем с присветването на оригиналните ксенони.
Какво се оказа :
Ходих на сервиз и се установи че имам отечка на тоците от задния десен стоп на едната крушка.
Тя си светеше и то съвсем леко дори незабележимо по слабо от другата. С просто око почти не можеш да я усетиш.
Беше се окислила платсинката на масата на тази крушка и тя взима маса от ксеноните. Незнам как е станало тва не ме питайте. Просто си провери крушките дали всичко ти е наред.
Аз имах същия проблем с присветването на оригиналните ксенони.
Какво се оказа :
Ходих на сервиз и се установи че имам отечка на тоците от задния десен стоп на едната крушка.
Тя си светеше и то съвсем леко дори незабележимо по слабо от другата. С просто око почти не можеш да я усетиш.
Беше се окислила платсинката на масата на тази крушка и тя взима маса от ксеноните. Незнам как е станало тва не ме питайте. Просто си провери крушките дали всичко ти е наред.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2