стрелката на температурата показва 90 градуса +2/3 отгоре??!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- JayCutler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330D
- Мечтае да кара: E36 M3
стрелката на температурата показва 90 градуса +2/3 отгоре??!
Здравейте колеги.От вчера и аз съм с Е36('97 320и).
Какво ми направи моментално впечатление-колата си вдига температурата нормално до средата..и от там нататък може би с милиметър най-много два милиметра я минава и си остава така както и да я карам.
.Първо да попитам това нормално ли е?Има ли колеги с подобен проблем и по какъв начин са го разрешили. Благодаря предварително.
Какво ми направи моментално впечатление-колата си вдига температурата нормално до средата..и от там нататък може би с милиметър най-много два милиметра я минава и си остава така както и да я карам.

- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
първо честито и второ проблема ше го разрешиш с нов термостат ама щом не мърда стрелката и така може да си караш , термостата ти е 36-40лв ако решиш може да си го смениш да си спокоен , също и водната помпа може да си смениш ако досега не си карал бмв и не си запознат тва са първите 2 неща който тряя смениш за а си спокоен от към охлаждаща система 

- JayCutler
- кандидат ентусиаст
-
следя си я много редовно(кажи-речи само там гледам
), но немърда.вчера съм и навартял 400+ киломерта и от момента на тръгването нали загря си стигна си до средата стрелката+ 1/2 милиметра отгоре и повече не е мърдала нито наляво ,нито надясно 

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- JayCutler
- кандидат ентусиаст
-
верно???лелее бях много притеснен,защото...на Е39-ката като стигне стрелката средата(точно 90 градосов ъгъл) и край-заковава там и квото и да правя немърда!за всеки случай да я мина ли през Бош сервиза?
- Makarov 2
- младши ентусиаст
-
агжт
Не е нормално,смени термостат и накрая като установиш проблема пиши да се знае,всеки казва имам проблем и накрая като го отстрани много малко са хората, които пишат на какво се е дължал!!!!!!!!!!!!
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- JayCutler
- кандидат ентусиаст
-
Колега Makarov 2 няма проблем ще си напиша ,какво е било.
Идната седмица ще минавам през Бош-Стара Загора и ще видим ,какво ще кажат момчетата там.Отстраня ли проблема ще разкажа какво е било
Идната седмица ще минавам през Бош-Стара Загора и ще видим ,какво ще кажат момчетата там.Отстраня ли проблема ще разкажа какво е било

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
И мойта минава 1-2мм и се връща,мисля че е нормално,все пак отвара и затвара двата кръга,нали за това е термостата
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
barty написа:И аз съм така, карам вече 1г и всичко е наред
и при мене е така вече две години смених чисто нов термостат оригинален не за 38-40 а за 72 от дару кар смених чисто нова оригинална помпа с метални витла и температурата все така си седи много малко след 90 градуса така че карай и не се впрягай на всички е така нищо че повечето викат мойта заковава видиш ли точно на 90градуса и край не помрадва палим гасим все там си седи! сори не се здаржах да поразвеселя малко
НЕ СЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ И СМЕЛО ЧЕСТИТО

- JayCutler
- кандидат ентусиаст
-
Благодарско колеги.В понеделник ще съм на "чичо доктор"
така и така за смяна на свещи и все пак ще направя една диагностика да кажат има ли нещо няма ли
.Ако изникне някакъв проблем да е свързан с температурата на колата веднага ще ъпдейтна темата. 

- Makarov 2
- младши ентусиаст
-
шикщ
JayCutler написа:Колега Makarov 2 няма проблем ще си напиша ,какво е било.
Добре,ще чакам да ми кажеш,че ми е интересно.Моята веднъж ми направи така,да мине с два мм срелката над 90 градуса-излезе пробита гарнитура на главата+Силиконов съединител.Не трябва да минава 90 градуса.Има нещо нередно просто съм сигурен,та дори и мизерия по радятора да е!!!!Виж го този сил. съединител той искарва и има гаранция 100 000км.След това.....кофти ако е пре...цакан
- JayCutler
- кандидат ентусиаст
-
Колега Makarov 2 как останови от каде ти идваше проблема?В смисал при комп. диагностика ли...или трябва да се гледа някаде..???
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Re: шикщ
Makarov 2 написа:JayCutler написа:Колега Makarov 2 няма проблем ще си напиша ,какво е било.
Добре,ще чакам да ми кажеш,че ми е интересно.Моята веднъж ми направи така,да мине с два мм срелката над 90 градуса-излезе пробита гарнитура на главата+Силиконов съединител.Не трябва да минава 90 градуса.Има нещо нередно просто съм сигурен,та дори и мизерия по радятора да е!!!!Виж го този сил. съединител той искарва и има гаранция 100 000км.След това.....кофти ако е пре...цакан
Стига си плашил хората, надали е било заради тия 2 мм, на 90% от хората в темата, както и при мен има отклонение от средата. На мойта съм и палил лампата /пукна маркуч при тройника/, тогава съветите бяха да си отварям главата и нам си кво. Просто си смених маркуча и няма никакви проблеми.
Така, че мани тия 2 мм от средата и гарнитура + съединител, добре, че не си пукнал и глава

46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4