Problem s zadnia pepelnik

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Problem s zadnia pepelnik

Мнение от sa6peto » 08 Мар 2005, 9:39

Здр,
Някой да има идея как да си оправя задния пепелник,малкото дете
нещо си игра с него и вече не иска да му се затваря капачето???

Ако не пишеш на кирилица,следващият път мнението ще бъде изтрито!!!
translate by bmwdriver

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 08 Мар 2005, 10:04

смени колата :mhihi:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Re: Problem s zadnia pepelnik

Мнение от ICE » 08 Мар 2005, 11:38

sa6peto написа:Zdr,
Niakoi da ima idea kak da si opravia zadnia pepelnik malkoto dete neshto si igra s nego i veche ne iska da mu se zatvaria kapacheto ???

Здравей и добре дошъл!
Старай се занапред да пишеш на кирилица
Ок, аз имам този проблем със задния ляв пепелник, но си купих цялата кора (облицовка на вратата), щото ми изпадна изгодно. Мисля, че най-доброто решение е да си купуш нов пепелник от моргата в кв.Гевгелийски. Не помня адреса, но беше в подземния гараж на един от много високите блокове (а те са само 3-4, така че, ще се ориентираш бързо).
За ориентир, ако карш по бул. Ал. Стамболийски, (подминаваш Рамстор, заедно със отклонеието за тунела към Люлин и следващата първа или втора пряка завиваш в дясно. След около 800-900 м., но не е прав път (имаше десен и после ляв завой), трябва да е пред теб и малко отляво. Тръгваш покрай него до другия край и ще видиш подземния подход към гаража. Успех ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 11 Мар 2005, 1:00

Са 6е ти кажа как да си го оправи6, много е лесно и отнема 5 мин.

Зна4и, сваляш пепелника, развътраш двете бол4ета и си го взима6 в ръцете, завърташ го отдолу и с ръка придържаш капа4ето затворено на половина. В лявата част отдолу, както ти казах, е механизма (много е прост - ако поразмърдаш капа4ето нагоре надолу малко с ръка 6е го сванеш как действа). Там на пластмасата на самия капак при механизма има една много тъничка пластинка, която се е измесила навътре и не опира в специалните отвори. Номера е с една малка отвертка да я бутне6 пак в обратна посока така, че да може да си влиза в улейте и готово. Преди да затвори6 ти препоръчвам да нагрее6 съвсем леко със запалка пластмасата при тая пластинка, така че тя да не се измъкне пак след време. Това е. Много е просто, сам ще се убедиш. Успех!

Назад към E36