автомат към ръчка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
автомат към ръчка
Колеги, ако може да ми отговорите на следния въпрос:
Колко грубо излиза смяната на автоматична с ръчна скоростна кутия за е36 320и (с всичките му части втора ръка примерно)?
Благодаря предварително !
Колко грубо излиза смяната на автоматична с ръчна скоростна кутия за е36 320и (с всичките му части втора ръка примерно)?

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
ако намериш някой мераклия ще ти излезе без пари понеже ще направите чист бартер за всичко необходимо 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
- joreto_88
- младши ентусиаст
-
- Кара: '01 E46 318Ci
Re: автомат към ръчка
tsurata написа:Колеги, ако може да ми отговорите на следния въпрос:
Аз бях писал същата тема преди време. Един пич ми предложи всичко + диференциала за 700лв. Но в момента е криза и нямам пари. Предложих му бартер автомата за ръчката + доплащане, но не се съгласи. За труда ако ти си го правиш добре, но ако отидеш в някой сервиз 200+ лв за труд.
P.S. Моята е 320-ка автомат. Днес карах един компакт 316-ка и на сухо успях да го завъртя, докато автомата на същото място съм го пробвал и не може да отлепи. И спорт режима пускам и на 2-ра бутам лоста и не и не и не. Само на снега ме слуша. Вече съжалявам много че си купих автомат.
- devilheart
- Потребител
-
;)
някой ако има предложение и е навит за бартер, имам 20ка м50 ръчка,и с удоволствие бих я превърнал в автомат, стига да се разберем с някой с автоматик 

Re: ;)
devilheart написа:някой ако има предложение и е навит за бартер, имам 20ка м50 ръчка,и с удоволствие бих я превърнал в автомат, стига да се разберем с някой с автоматик
Добро решение колега

Само гледай да я монтираш качествено (да не изчезне удоволствието)
7 мнения
• Страница 1 от 1