Много гадно скърцъне ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
Много гадно скърцъне ?
Здравейте колеги , значи да ви питам днес докато карах и забелязах че много гадно скърца от задното ляво колело . Значи имам някакви съмнения че диска опира в накладките но откакво може да е това ? А самото скърцъне се чува последователно докато се върти колелото , предимно като оставя колата по инерция а като ускорявам спира да скърця . Някакви идеи имате ли от какво може да е това и съответно как да се управи ? Мерси предварително 

- ivsan_82
- кандидат ентусиаст
-
според мене,колега,е от тампон.
точно такова скърцане,каквото го описваш,не само на бимата,а и на други коли ми се оказваше тампона...
точно такова скърцане,каквото го описваш,не само на бимата,а и на други коли ми се оказваше тампона...
- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
при мен има пък само когато карам по паваж - сякаш амортисьорно пък няма как да е това защото преди месец два ги сменях и май тампон остава, но определено е скърцане и го чувам само на свален прозорец. не съм сигурен дали и от другата страна има същото нещо.
impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- Енцо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d F10
- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
В интеред на истината и моята задна седялка скърца нещо .
А някакви идеи имате ли долу-горе колко струва един тампон в България или поне "part number-a" да ми дадете ?
А някакви идеи имате ли долу-горе колко струва един тампон в България или поне "part number-a" да ми дадете ?
- Енцо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d F10
На мен шофьорската ми се разскърца, ама откакто аз я карам. Преди това е карала жена, а аз съм трицифрен, сигурно е от това

- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
Явно всички сме със "скърцащи" БМВ-та ама по-добре така,от колко със зъби като от другите марки
Енцо, ще е добре да кажеш и на три цифрените си приятели да внимават да не стане и другата така

Енцо написа:На мен шофьорската ми се разскърца, ама откакто аз я карам. Преди това е карала жена, а аз съм трицифрен, сигурно е от това![]()
![]()
Енцо, ще е добре да кажеш и на три цифрените си приятели да внимават да не стане и другата така

impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
8 мнения
• Страница 1 от 1