e36 320 проблем клима с врътките ;-)

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

e36 320 проблем клима с врътките ;-)

Мнение от devilheart » 19 Мар 2009, 0:35

Здравейте колеги, искам да ви попитам за едно нещо което забелязах и да кажете въобще дали е проблем, климатроника е от тоя с врътките, та като загася двигателя и парното духа примерно на 2-3 степен без да е включен клима, от управлението се слуша някакво ръмжене и тихо бучене за около 3-4 минути след като съм изгасил колата, 1-2 пъти вече ми гори бушона за парното...а последния път направо го беше стопил..и незнае от кво може да е, самото управление на климатроника или? :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: kola
Мечтае да кара: Stelt
Детайли за колата: BMW

Мнение от yulian4o » 19 Мар 2009, 0:57

и мойто стрърже но до ся никакви проблеми 2 години
начи след като загасиш двигателя електрониката на колата си работи известно време за тва не се пУаши :mhihi: :mhihi:
BMW e kolata
Blondinka e jenata
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: настрани
Мечтае да кара: M3 Power
Детайли за колата: BMW E36 320 coupe

Re: e36 320 проблем клима с врътките ;-)

Мнение от stef4o_BMW » 19 Мар 2009, 1:36

devilheart написа:Здравейте колеги, искам да ви попитам за едно нещо което забелязах и да кажете въобще дали е проблем, климатроника е от тоя с врътките, та като загася двигателя и парното духа примерно на 2-3 степен без да е включен клима, от управлението се слуша някакво ръмжене и тихо бучене за около 3-4 минути след като съм изгасил колата, 1-2 пъти вече ми гори бушона за парното...а последния път направо го беше стопил..и незнае от кво може да е, самото управление на климатроника или? :)
За бученето и мойта го прави,но за бушона виж да не е по слаб и заради това да гори.Трябва да сложиш с точният ампераж.В търсачката ако успееш да намериш схема на бушоните щот аз немога Изображение Изображение Изображение а я има, виж кой бушон е и с колко ампераж.Дано съм помогнал.......
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: kola
Мечтае да кара: Stelt
Детайли за колата: BMW

Мнение от yulian4o » 19 Мар 2009, 1:40

http://store.picbg.net/pubpic/B3/FE/8672361b7edbb3fe.JPG

това е таблицата отгоре са номерата и отдолу е правилния ампераж
BMW e kolata
Blondinka e jenata
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 19 Мар 2009, 6:46

В дигиталните има едно малко вентилаторче и работи точно 4-5 минути след като загасиш колата, най вероятно и при теб е подобно не мисля че е проблем :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F25 2.0d

Мнение от Niki__ » 19 Мар 2009, 12:48

И на мен ми работи няколко минути след като я загася не се плаши нормално си е,единствено наистина си погледни дали бушона е с точния ампераж.

Потребител
Аватар

:)

Мнение от devilheart » 19 Мар 2009, 16:24

благодаря на всички, и на мен по принцип не ми прави проблем за сега, просто исках да зная дали е нормално това бучене, а ампеража сега ще го видя ;)

Назад към E36