проблем с горивната помпа на 318tds

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 04 Мар 2005, 9:51

Абе ако си мислиш че българите са измислили автоморгите , се лъжеш :!: Във всяка страна този бизнес изхранва и то много добре 8) Аз не ги знам германците да са толкова залухави , ма може да има някъде една или две помпи на тая цена , но в Бг нещата са по-различни , ако не знаеш :(
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 04 Мар 2005, 13:51

Много ОТ стана по темата вече...
Помпа за 200лв си бях намерил от приятел, който работеше в сервиз в Германия по това време, може и да я е свалил от някой, знам ли... Цента такава ли е или не тук и в чужбина идея нямам щото други оферти не съм и търсил.
АЗ ЛИЧНО ПРЕДПОЧИТАМ КОЛА ДА НЕ КАРАМ ОТКОЛКОТО ДА СИ КУПУВАМ ЧАСТИ ВТОРА УПОТРЕБА, ИМАМ СИ И ПРИЧИНА ЗА ТОВА- КУПИХ СИ БАС КАСА С УСИЛВАТЕЛ ОТ "ИЗВЕСТЕН НА ВСИЧКИ ВАС ОНЛАЙН ТЪРГОВЕЦ В САЙТА, СЕЩАЙТЕ СЕ КОЙ Е САМИ.. " КОЙТО МИ Я И МОНТИРА, СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА КАБЕЛЪТ И СЕ ЗАПАЛИ И МИ ОБГОРИ И ОПУШИ ЦЯЛАТА КОЛА, А ВЪПРОСНИЯ ЧОВЕК НЕ НАМЕРИ ДОРИ ПОЛОВИН ЧАС СВОБОДЕН ДА ДОЙДЕ ДА МАХНЕ КАБЕЛА, ТАКА, ЧЕ ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ ДА НЕ ВИДЯТ КАКВО Е ПРИЧИНИЛО ПОЖАРА :shock: И СЪОТВЕТНО НИЩО НЕ МИ БЕШЕ ПЛАТЕНО ОТ КАСКОТО, ТА ТАЯ ТУБА МИ ИЗЛЕЗЕ КОЛКОТО ЦЯЛОСНО КАР АУДИО АЛПИН ДА РЕЧЕМ + ДВД- ТА И Т.Н... ТВА ДОБРЕ, АМА АКО МИ БЕШЕ МОНТИРАЛ СПИРАЧКИ :roll: ИЛИ АМОРТИСЬОРИ.. :roll: ???
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 550d xdrive

проблема си остава :))

Мнение от petio » 07 Мар 2005, 16:58

здравейте пак. имах проблеми с нета и затова ме нямаше. та проблема си остана въпреки три резервоара с добавки, смяна на всички филтри и т.н. Офертата от 700 лв. не е за цяла помпа, а за електронен регулатор към нея. и това за рециклиране на моята, а нова 1100лв. Ако знаете къде мога да я намеря втора ръка бих рискувал. Много странно е че не го прави непрекъснато, може и по веднъж на ден може и да не го направи нито веднъж, може и на всяко кръстовище 900-600 и ужас много е гадно. и като подадеш газ малко се оправя.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 07 Мар 2005, 18:57

ще почне да го прави по два пъти на ден после по три пъти и се влошава . От опит знам . Ако 1100 ти е новата недей да си мислиш за стара не си заслужава. Това е моя съвет.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BateValcho » 09 Мар 2006, 14:21

И на мен ми казаха, че ми е прецакан електронния блок за управление на ГНП. Симптома е, че центровката по време на работа на двигателя се мени. А понякога, когато спирам на скорост и изключа предавката, колата започва да работи все едно двигателя от време на време превърта по-трудно. За цена, по информация от Камор ауто - нов ел. блок струвал около 1000 лв и можело да ми го сменят в Супер - дизел. Абе, пичове! Тия да не са някаква партия нещо? Приемчика на Камор ни праща в Супер-дизел и после си делкат...
Впрочем, някой знае ли точно къде е този блок за управление, да го сваля и разгледам лично за всеки случай?

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring 330xi
Мечтае да кара: F10 M5

Мнение от dr-who » 09 Мар 2006, 15:52

bum_bum написа:Много ОТ стана по темата вече...
Помпа за 200лв си бях намерил от приятел, който работеше в сервиз в Германия по това време, може и да я е свалил от някой, знам ли... Цента такава ли е или не тук и в чужбина идея нямам щото други оферти не съм и търсил.
АЗ ЛИЧНО ПРЕДПОЧИТАМ КОЛА ДА НЕ КАРАМ ОТКОЛКОТО ДА СИ КУПУВАМ ЧАСТИ ВТОРА УПОТРЕБА, ИМАМ СИ И ПРИЧИНА ЗА ТОВА- КУПИХ СИ БАС КАСА С УСИЛВАТЕЛ ОТ "ИЗВЕСТЕН НА ВСИЧКИ ВАС ОНЛАЙН ТЪРГОВЕЦ В САЙТА, СЕЩАЙТЕ СЕ КОЙ Е САМИ.. " КОЙТО МИ Я И МОНТИРА, СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА КАБЕЛЪТ И СЕ ЗАПАЛИ И МИ ОБГОРИ И ОПУШИ ЦЯЛАТА КОЛА, А ВЪПРОСНИЯ ЧОВЕК НЕ НАМЕРИ ДОРИ ПОЛОВИН ЧАС СВОБОДЕН ДА ДОЙДЕ ДА МАХНЕ КАБЕЛА, ТАКА, ЧЕ ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ ДА НЕ ВИДЯТ КАКВО Е ПРИЧИНИЛО ПОЖАРА :shock: И СЪОТВЕТНО НИЩО НЕ МИ БЕШЕ ПЛАТЕНО ОТ КАСКОТО, ТА ТАЯ ТУБА МИ ИЗЛЕЗЕ КОЛКОТО ЦЯЛОСНО КАР АУДИО АЛПИН ДА РЕЧЕМ + ДВД- ТА И Т.Н... ТВА ДОБРЕ, АМА АКО МИ БЕШЕ МОНТИРАЛ СПИРАЧКИ :roll: ИЛИ АМОРТИСЬОРИ.. :roll: ???

чували сме за този случай :shock:
--