Help ! проблем с БК
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Help ! проблем с БК
Здравеите колеги, из4етах вси4ко което пи6е в1в на6ия форум за БК, но аз то4ен отговор на следните вапроси не намерих, ето ги и тях:
1) аз нямам БК(т. е нямам коп4е на на ръчката на мигачите БК) оба4е след направения тест на скрития борд компютър ми излиза вси4ко - и среден разход и температури и вси4ко останало. Сега намерих това лост4е от Е46 оба4е питането ми е ?: ИМА ЛИ ЗНА4ЕНИЕ ОТ КАКВА КОЛА Е СЪОТВЕТНОТО ЛОСТ4Е (Т.Е ДАЛИ Е ОТ 99' ИЛИ 01' ГОДИНА КОЛАТА примерно;И ДАЛИ Е ОТ БЕНЗИНОВА ИЛИ ДИЗЕЛОВА КОЛА).Четах 4е имало някакав сериен номер .Дали тои трябва да савпада с номера на лост4ето от моита кола което е без съответното коп4е или .......?!
2) КАДЕ ВЪВ ВАРНА МОГАТ ДО МИ ГО АКТИВИРАТ И С КОЯ soft програма се прави ?
3)Кажете ми и някаква АКТУАЛНА ориентирова4на цена 4е да не ме одерат жив за работа която разбрах 4е е не пове4е от 5 мин (става вапрос само за активиранете 4рез съответната програма)
Благоря предварително за отговорите, а смятам 4е те 6те бъдат полезни(на мен и о6те 4 човека от Варна със същия проблем),а и на др колеги .
1) аз нямам БК(т. е нямам коп4е на на ръчката на мигачите БК) оба4е след направения тест на скрития борд компютър ми излиза вси4ко - и среден разход и температури и вси4ко останало. Сега намерих това лост4е от Е46 оба4е питането ми е ?: ИМА ЛИ ЗНА4ЕНИЕ ОТ КАКВА КОЛА Е СЪОТВЕТНОТО ЛОСТ4Е (Т.Е ДАЛИ Е ОТ 99' ИЛИ 01' ГОДИНА КОЛАТА примерно;И ДАЛИ Е ОТ БЕНЗИНОВА ИЛИ ДИЗЕЛОВА КОЛА).Четах 4е имало някакав сериен номер .Дали тои трябва да савпада с номера на лост4ето от моита кола което е без съответното коп4е или .......?!
2) КАДЕ ВЪВ ВАРНА МОГАТ ДО МИ ГО АКТИВИРАТ И С КОЯ soft програма се прави ?
3)Кажете ми и някаква АКТУАЛНА ориентирова4на цена 4е да не ме одерат жив за работа която разбрах 4е е не пове4е от 5 мин (става вапрос само за активиранете 4рез съответната програма)
Благоря предварително за отговорите, а смятам 4е те 6те бъдат полезни(на мен и о6те 4 човека от Варна със същия проблем),а и на др колеги .
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Здравей,
значи аз правих тази интервенция купуваш лостче от Е46 и отиваш в лицензиран сервиз примерно бмв сервиз там цената е 200лв за отключването...... аз ходих до София и си го отключих в ДаруКар за 90 и няколко лева не си спомням точно ,но препоръчително е да е в такъв сервиз няма значение от каква кола или година важното е да е от Е46
Поздрави !
значи аз правих тази интервенция купуваш лостче от Е46 и отиваш в лицензиран сервиз примерно бмв сервиз там цената е 200лв за отключването...... аз ходих до София и си го отключих в ДаруКар за 90 и няколко лева не си спомням точно ,но препоръчително е да е в такъв сервиз няма значение от каква кола или година важното е да е от Е46
Поздрави !
може да се пробвате при някой колега на който му е тръгнал кабела в темата за софтуера ... лошото е че за сега единственият се намира в Мадрид
на мен в М Кар преди години ми кодираха за 170лв т.е. това беше цената само за кодирането. А в днешно време може и без пари ...
Между другото имаше тема в Продава за лостче за 80лв

на мен в М Кар преди години ми кодираха за 170лв т.е. това беше цената само за кодирането. А в днешно време може и без пари ...
Между другото имаше тема в Продава за лостче за 80лв
Мерси колега , ама някаде тука в на6ия 4ерноморски раион нямали някои сервиз като BOSH примерно(или друг, ама по известен да не е някои гараж) за 100-тина лв да го правят 4е ина4е до София само за тва ....
Тебе като ти го активираха някакви проблеми има6е ли ? Имало някакви доп настроики маи дето се DEFOLT-вали и после трябвало на ново се настриват?

на мен ми взеха колата, слагаха го един ден с оригинален кит на БМВ, взеха ми 450лв и оставаше да има проблеми
Не, няма проблеми, доста хора го активираха от тогава насам и то под 100лв общо
пробвайте във Варна карс
темата ви е за заключване обаче, всичко това се повтаря повтаря ...
предполагам вече ви е ясно какво да направите?

Не, няма проблеми, доста хора го активираха от тогава насам и то под 100лв общо
пробвайте във Варна карс
темата ви е за заключване обаче, всичко това се повтаря повтаря ...
предполагам вече ви е ясно какво да направите?
а колега Slavi относно това което си написал 4е темата и вапросите ми се ''повтарят, повтарят........'' когато питах вав Варна карс ме гледаха като гръмнати и казаха 4е било НЕВАЗМОЖНО ! 6том сам нямал по каталог от завода!!!!
Тъи 4е тука вав Варна сме мн . с Е 46 и искаме да си сложим ама аз досега конкретен отговор или тел. и място не сам видял някои да пи6е , освен тоя Лъчо от Сф. дето го нареждаха 4е бил некад1рник (цитирам мнения от форума, аз не го познавам мом4ето и нз)
Всеки пи6е уж как става ама после ................... каде ..... не се знае се активира ..........Смятам 4е темата е интересна и мн хора все о6те се 4удят и интересуват КАДЕ????? о6те пове4е 4е ся като гледам по автосалоните пове4ето Е 46 са без БК. Нека споделят др колеги мнения и да дадат о6те КОНКРЕТНО инфо.
Поздрави на вси4ки зарибени БМВ маниаци....

Всеки пи6е уж как става ама после ................... каде ..... не се знае се активира ..........Смятам 4е темата е интересна и мн хора все о6те се 4удят и интересуват КАДЕ????? о6те пове4е 4е ся като гледам по автосалоните пове4ето Е 46 са без БК. Нека споделят др колеги мнения и да дадат о6те КОНКРЕТНО инфо.
Поздрави на вси4ки зарибени БМВ маниаци....
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Ко лега обади се в София ДалуКар и ги питай и ще ти кажат цена и всичко все ще ти се таложе по някой врема да ходиш до София тази година а докато си намериш лостче ще мине доста време
- pretendeer
- кандидат ентусиаст
-
Koлеги, не е нужно до ходите до София. Вече съм писал по тази тема, но пак ще обясня. Моятя кола беше без Борд Комп. Поръчах го от Германия за 75 Евро ( лостчето с бутона ) и изрично попитах преди това дали ще стане на моя автомобил като им дадох VIN-a. Отговорът беше категорично ДА.
Но великите "експерти" в Камор след 4 часа висене в сервиза, казаха: с вашата кола нищо не става. Когато им казах, че от Германия са ме уверили, че няма никакъв проблем това да стане и колата се закачи на главния им компютър те се заеха отново. След 10 мин всичко беше готово. Просто трябваше да се "ретрофитне" (от "RETROFIT KIT" ) , за да може компа на колата да "разпознае" новото нещо. ( как само го обясних. . . )
Така че само трябва да отидета във Варна карс, М кар , Дару кар, Камор ауто , Бова и т.н. и да бъдете настоятелни.
П. С. Цялата история струваше към 40 и няколко лева преди близо две години..
Успех
Но великите "експерти" в Камор след 4 часа висене в сервиза, казаха: с вашата кола нищо не става. Когато им казах, че от Германия са ме уверили, че няма никакъв проблем това да стане и колата се закачи на главния им компютър те се заеха отново. След 10 мин всичко беше готово. Просто трябваше да се "ретрофитне" (от "RETROFIT KIT" ) , за да може компа на колата да "разпознае" новото нещо. ( как само го обясних. . . )
Така че само трябва да отидета във Варна карс, М кар , Дару кар, Камор ауто , Бова и т.н. и да бъдете настоятелни.
П. С. Цялата история струваше към 40 и няколко лева преди близо две години..
Успех
12 мнения
• Страница 1 от 1