проблем при 325 тдс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- svetlio1973
- Потребител
-
проблем при 325 тдс
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!имам проблем с клапана на турбината които регулира налягането.работи когато иска и колкото иска.подлежи ли на ремонт или трябва нов.питах по магазините но ми казаха че се продажа комплект с турбината 

Здравейте,
колега не знам за ремонта му, но може да сложиш един boostcontroller и да елиминираш тази клапа
Връзка на boostcontrol и boostmeter за M51 (TDS) ако ремонта ще ти е по скъп от ~40 лв
Поздрави
колега не знам за ремонта му, но може да сложиш един boostcontroller и да елиминираш тази клапа
Връзка на boostcontrol и boostmeter за M51 (TDS) ако ремонта ще ти е по скъп от ~40 лв
Поздрави
- suravia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325tds
swh_bmw написа:Здравейте,
Поздрави
ако клапана не работи няма фаида от бусконтролер
Облицовки на сгради с ал.композитни панели(etalbond)

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Здравейте,
колега би ли обяснил по подробно, все си мисля че ако се откачи бай паса и се остави само бустконтролера всичко ще е наред. Но все пак ще го пробвам за да не заблудя някой!
Поздрави
suravia написа:swh_bmw написа:Здравейте,
Поздрави
ако клапана не работи няма фаида от бусконтролер
колега би ли обяснил по подробно, все си мисля че ако се откачи бай паса и се остави само бустконтролера всичко ще е наред. Но все пак ще го пробвам за да не заблудя някой!
Поздрави
- svetlio1973
- Потребител
-
ЗДРАВЕЙТЕ,БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО СЕ ОТЗОВАХА С МНЕНИЯ ЗА МОЯ ПРОБЛЕМ.НАИСТИНА КОГАТО НЕ РАБОТИ КЛАПАНА НЯМА ФАЙДА ОТ КАКВОТО И ДА Е.КУПИХ КЛАПАН И КОЛАТА ВЪРВИ.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
7 мнения
• Страница 1 от 1