климатик/ климатроник
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- e34_monster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 touring
климатик/ климатроник
Здравейте колеги. Началото на април ще ходя до Германия да си купувам е46 320д 136коня и имам един въпрос към вас. Ако взема такава с климатик( с врътките) дали може да се смени панела и да се направи климатроник? Доколкото знам може допълнително да се сложи мулти волан и така нататък. Прост нямам много пари да заровя за такава с много екстри, а пък с времето искам да имам възможност да си я направя както трябва.
Поздрави
Мирослав
Поздрави
Мирослав
Re: климатик/ климатроник
e34_monster написа:Здравейте колеги. Началото на април ще ходя до Германия да си купувам е46 320д 136коня и имам един въпрос към вас. Ако взема такава с климатик( с врътките) дали може да се смени панела и да се направи климатроник? Доколкото знам може допълнително да се сложи мулти волан и така нататък. Прост нямам много пари да заровя за такава с много екстри, а пък с времето искам да имам възможност да си я направя както трябва.
Поздрави
Мирослав
Преправянето от климатик на климатроник ще ти струва много пари колега. Нещата не се свеждат само до управлението, а и до нещата които това управление управлява

И мен ме "ужили" колега от форума:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!
среден разход
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!

- e34_monster
- кандидат ентусиаст
-
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Колега те тия с климатиците (с врътки) са много редки, аз на живо чесно казано не съм виждал такава, виждал съм само на снимка - най-добре си вземи такава с климатроник, не вярвам това да окаже влияние кой знае колко на цената 

колега в Германия с1м виждал мн с тез вратки,явно са били доста по евтини като са ги вземали нови колите.Оба4е ти препор14вам да си вземе6 с дигиталния климатроник-по добра визия има и е по удобно според мен,нова кола е всв пак трябва да е някак по г1зарско
.А на дали това 6те повлияе на цената с пове4е от 50 Е да кажем ако ваоб6е 6те има някаква разлика.Колко пари си приготвил ако не е таина де за новата Бима ???

- e34_monster
- кандидат ентусиаст
-
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
kiko™ написа:Колега те тия с климатиците (с врътки) са много редки, аз на живо чесно казано не съм виждал такава, виждал съм само на снимка - най-добре си вземи такава с климатроник, не вярвам това да окаже влияние кой знае колко на цената
Аз съм виждал и такива без клима даже

Иначе не вярвам климатроника да повлияе на цената. Все пак са коли на старо и там всичко е субективно. Някой продавач може да обяви ниска цена на кола с екстри , а друг да надуе до безобразие цената на "гола" 18ка

Все пак важното е състоянието на колата. Ако намериш някой много запазена и на изгодни пари да не те притеснява климатика (един приятел си взе съвсем скоро Е60 с врътките).
Все пак гледай поне да има климатик , да не е само вентилация

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

7 мнения
• Страница 1 от 1